Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Ekim 2017 Salı - 16:15

24 Saat Destek Verecek Yapay Zeka Uygulamasına Geçmeye Hazırlanıyoruz

Otomotiv sektörünün lider kurumlarının insan kaynakları yöneticilerinin bir araya geldiği Yetenek Yönetimi Konferansı’na konuşmacı olarak katılan Assan Hanil İK Direktörü Bora Alptekin, şirketin yetenek yönetimi yaklaşımları konusunda yenilikçi uygulamalarından bahsetti.

24 Saat Destek Verecek Yapay Zeka Uygulamasına Geçmeye Hazırlanıyoruz

Bu yıl ilki 13 Ekim Cuma günü The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da gerçekleştirilen Yetenek Yönetimi Konferansı’nda “Şirketlerin Yetenek Yönetimi Yaklaşımı” panelinde konuşan Assan Hanil İK Direktörü Bora Alptekin, hayata geçirdikleri Mavi Yaka Gelişim Akademisi ve chatbot gibi yenilikçi uygulamalar konusunda bilgiler verdi.

Yerli ve yabancı birçok konuşmacının katıldığı Yetenek Yönetimi Konferansı’nda Gelecekte İş ve İnsan, Değişen Şartlara Uyum, Uygulama Örnekleri, Major Kentlerde Yetenek Problemi, Çalışan Bağlılığı, İK Süreçlerinde Kişisel Veri Politikaları ve daha birçok konu ele alındı.  Sektörün lider kurumlarından Assan Hanil, BASF, Ford Otosan ve Maxion Wheels yöneticileri ise, konferansın panel bölümünde “Şirketlerin Yetenek Yönetimi Yaklaşımı”nı konuştu.

Mavi Yaka Gelişim Akademisi’ni Hayata Geçirdik

Panelde otomotiv yan sanayinin önemli ana parça tedarikçilerinden olan Assan Hanil’in yetenek yönetimi yaklaşımını anlatırken bu konuda yenilikçi örnekler veren Bora Alptekin, “Her yıl çalışan görüş anketi gerçekleştiriyoruz. Akabinde çalışanlarımız ile gerçekleştirdiğimiz odak grup çalışmaları sonucunda aldığımız en önemli aksiyonlardan biri Mavi Yaka Gelişim Akademisi oldu. Sürekli ve küçük adımlarla iyileştirme yaklaşımından yola çıkan organizasyonel dönüşüm ihtiyacı ve bu yaklaşımı destekleyecek yetkin, motive, aidiyeti yüksek, katılımcı ve performansı başarıya yönlendiren liderler yetiştirme amacı ile yola çıktık” dedi.Kibar Holding Sabancı Üniversitesi İşbirliği ile Kibar Kariyer Okulu Oluşturuldu

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Hanil’in beyaz yakalı çalışanlara yönelik yaklaşımlarından da bahseden Bora Alptekin, “Beyaz yakalı çalışanlarımız için de benzer süreçlerimiz var. İşe alım aşamasında yetkinlik bazlı mülakat ve yönetici üzeri pozisyonlar için değerlendirme merkezi uygulamaları ile adaylarımızda Kibar Liderlik Yetkinlikleri’ni değerlendiriyoruz. Yönetici ve üzeri pozisyonlar için iç adaylarımızı da gelişim merkezi uygulaması sürecinden geçiriyoruz. Gelişime açık yönler için gelişim planları yapıyoruz. Kibar Holding ve Sabancı Üniversitesi işbirliği ile oluşturulan Kibar Kariyer Okulu kapsamında da çalışanlarımızın yetkinliklerini geliştirmek için düzenlenen programlara katılımlarını destekliyoruz” dedi.

Z Kuşağı İçin Yapay Zeka Chatbot Uygulamasına Geçiyoruz

Öte yandan Z kuşağı gençlerin iş hayatına girmesi ile birlikte şirketlerin yetenek yönetimi konusunda farklı yaklaşımları hayata geçirmeleri gerektiğine vurgu yapan Bora Alptekin, “Yetenekleri çekmek ve elde tutmak için farklı stratejiler üzerinde çalışıyoruz. Z kuşağının da iş hayatına girmesi ile birlikte yetenek tanımı da farklılaşmaya başladı. Sürekli yenilenen ve değişen dünyada bilgiye çok hızlı bir şekilde ulaşmak daha da önem kazanıyor. Bu amaçla çalışanlarımıza 7/24 destek verecek Chatbot uygulamasına geçmek için hazırlanıyoruz. Kelime anlamı olarak Chat ve robot’un kısaltması olan chatbot, sorduğunuz sorulara cevap verebilecek sizinle sohbet edebilecek bir program. Chatbot ile birçok sürecimizi yapay zekaya aktarmış olacağız. Çalışanlarımıza da istedikleri zaman istedikleri bilgiye ulaşabilecekleri bir deneyim yaşatmayı planlıyoruz” dedi.

 
BASF, WorldSkills Yarışması ile Genç Boya Teknisyenlerini Destekliyor
 
Clariant Safebrake Fren Sırasında Tüm Risklere Karşı Maksimum Güvenlik Sağlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BASF, WorldSkills Yarışması ile Genç Boya Teknisyenlerini Destekliyor
BASF Boya Bölümü’nün, genç yeteneklere olan desteği devam ediyor. WorldSkills ...
Otonomi Esnafından Myanmar'a Yardım
MASFED, BOD ve Otonomi Başkanı Aydın Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri, ...
Lassa, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü Tarsus’ta Kutladı
Lassa, “Sevdamız Toprak, Yarınlarımız Ortak” projesi ile 5 yıldır Türkiye’de ...
 
Lojistik Sektörünün Yüzde 7 Büyümesi Bekleniyor
Türkiye ekonoLojistik sektöründe yı lsonunda yüzde 7 civarında büyüme ...
Ford Otosan ve Euler Hermes Arasında İhracata Yönelik İşbirliği
Türkiye’nin ve otomotiv sektörünün ihracat lideri Ford Otosan, Euler Hermes ...
Off-roadda Perde Karabük'te Kapandı
2017 Türkiye Offroad Şampiyonası, 14-15 Ekim’de Karabük-Safranbolu Otomobil ...
 
Trafik ve Trafik Güvenliğinin Zirvesi Bu Etkinlikte Buluşuyor!
Türkiye’de düzenlenen kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, STK yetkilileri ...
Yüksekliği Fazla Olan Araçlar Şehir Merkezine Giremeyecek
Konya Büyükşehir Belediyesi, yüksekliği yasal sınırların üzerinde olan ...
II. Sektörel Araştırma Sonuçları Açıklandı
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği, yaptırdığı araştırma ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikalkwkamyonumtrucksrcbusdikkatşoförkamyoncu