Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Ekim 2014 Salı - 09:51

​Hedef: “Yılda 30 Bin Ton İşleme Kapasitesi”

Sac işleme kapasitesini aylık 2 bin tona çıkaran Telefoncular Profil Ltd.Şti. yurt içi ve yurt dışı projeleriyle sektördeki müşterilerine hizmet veriyor.

​Hedef: “Yılda 30 Bin Ton İşleme Kapasitesi”

Yeni teknoloji tezgâh ve ekipmanlar ile faaliyetlerini sürdüren Telefoncular Profil ’in kuruluşu 1977’ye uzanıyor. 3 metre tezgâh ile başlayıp bugün 15 metre tezgâhlarda çalıştıklarını belirten Üretim Müdürü Habib Kavak, Telefoncular’ın bu başarısını teknolojiyi yakından takip etmelerine bağlıyor.

Özellikle 2006 yılında Ankara Yolunda bulunan  mevcut fabrika binasına taşındıktan sonra büyüme konusunda büyük bir ivme kazandıklarını belirten Kavak  Telefoncular hakkında Kamyonum Dergisi’ne bilgi verdi; “Telefoncular Profil Ltd. Şti. olarak 15 bin m2 açık 8 bin m2    kapılı alana sahip tesislerimizde 81  personelimiz ile hizmet vermekteyiz. Fabrikamızda yurt içi ve yurt dışı piyasasına yönelik yarı mamul projelerine yönelik çalışıyoruz.”

Damper ve dorse sektörü, vinç sektörü, makine imalat sektörü, çelik konstrüksiyon sektörü, gemi imalat sektörü ve tarım aletleri sektörü başta olmak üzere diğer sanayi sektörlerine yarı mamullerini üreten Telefoncular müşterilerinin projelerine göre yarı mamul ürün üretebiliyor. Yılda 25 bin ton kapasite ile çalıştıklarını belirten Kavak hedeflerinin bu kapasitenin iki katı olduğunu vurguluyor.

Sac kesim, basım ve plazma kesim konularında faaliyet gösterdiklerini ifade eden Kavak, kuruluşundan bu yana geçen süre zarfında değişen ve gelişen piyasa şartlarına, müşteri taleplerine ve sektörel gelişmelere paralel olarak teknolojisini ve tezgâh kapasitesini sürekli yenileyen ve güncellediklerini belirterek şöyle devam ediyor; “Yüzde 100 başarı ile projeleri hayata geçirmemiz sayesinde rakiplerimizden ayrılıp kendi alanımızda Türkiye’nin en önemli firmalarından biri haline geldik.’’

“Zengin Makine Parkuru İle Sektörde Lideriz”
Makine parkuru konusunda da bilgi veren Kavak şunları söylüyor: “3 metreden 15 metreye kadar ve 200 tondan 2500 tona kadar kapasiteli 9 adet abkant pres, 3 metreden 10 metreye kadar ve 10 milimetreden 13 milimetreye kadar kesme kapasiteli 7 adet giyotin makas, 1,5milimetreden 40 milimetreye kadar ve 2,5 metreden 14 metreye kadar kesme kapasiteli 7 adet cnc plazma ve bu makinelerin diğer aparatları yer alıyor.”

“Tek Çatı Altında Çözüm”
Müşteri talepleri doğrultusunda kesimi yapılacak parçaların Solidworks ve Autocad programlarında çizerek ölçülendirme ve projelendirme desteği verdiklerinin önemini vurgulayan Kavak, “Tabir uygunsa sektörde artık AVM mantığı var. Yani sadece kesim ve büküm yapmak yeterli olmuyor. Bunun yanında proje çizimlerini teknik personelimiz tarafından çözülerek minimum fireyle müşterilerimize hizmet ediyoruz.” diyor. 
 
Telefoncular, Ruuki’nin Türkiye Ortağı Oldu!
Avrupa’nın lider çelik üreticilerinden olan Ruukki’nin Türkiye’de ki ilk sertifikalı partneri Telefoncular oldu.

Ruuki’nin Türkiye’ye olan ihracatının çok büyük bir kısmını alan Telefoncular artık Ruuki’nin Türkiye’deki ilk sertifikalı ortağı oldu.

Yıllık 25 bin ton sac işleme kapasitesine sahip olan Telefoncular bu ortaklıkla birlikte bu kapasiteyi iki katına çıkarmayı hedefliyor. Konuyla ilgili olarak görüşlerini Kamyonum Dergisi ile paylaşan Telefoncular Group Üretim Müdürü Habib Kavak, “Zaten bugüne kadar Ruuki’nin Türkiye’ye yaptığı ihracatın büyük bir kısmını Telefoncular olarak biz alıyorduk.” diyor.

Telefoncular Profil San. Tic. Ltd. Şti. olarak kaliteden asla taviz vermediklerini önemle vurgulayan Kavak, ‘’Kalitemizi 2007 yılında Alman TUV SUD sertifikalandırma kuruluşu tarafından ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ile tescil edilen firmamız, 2009 yılında organizasyonunu ISO 9001:2008 olarak revize ederek, tescillemiştir’’ diyor.

 
Çöp Araçlarında Kriter TS EN 1501-1 Standardı
 
​Nevpa İki Yeni Ürünüyle Pazara Giriyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Allison Yeraltı Madenciliğine Damgasını Vuruyor
Knauf Gips KG firması, Hüttenheim madenindeki ham alçıtaşlarının taşınmasında ...
Goodyear ve Rainer Zietlow’dan Yeni Dünya Rekoru!
Rainer Zietlow, Norveç Nordkapp’tan Güney Afrika Cape Agulhas’a uzanan ...
Beklenen Amarok 4x2 Otomatik Türkiye’de
Volkswagen’in pick up sınıfındaki modeli Amarok, 4x2 otomatik şanzımanlı ...
 
Sikorsky’den OMSAN’a Bir Ödül Daha…
2008 yılından bu yana Türk Sivil Havacılık sektörünün gelişimine öncülük ...
Etis Lojistik, Hamidiye Su’larını taşıyacak
Entegre lojistik çözümleriyle sektörde dikkat çeken Etis Lojistik uzun ...
Şoförlük Mesleği Bitmez!
Ancak daha saygın, daha çekici ve daha talep edilen bir meslek haline ...
 
Scania’dan Kişiye Özel Seri:“Kızıl Tutku”
Scania’nın, kullanıcılarına kendilerini özel hissettiren serilerine Red ...
Ekim Sayımız Çıktı!
Kamyonum Dergisi Ekim sayısı ile okuyucularıyla buluşuyor. Avrupa’nın ...
Michelin Lastikleri 3’üncü Havalimanında Kullanılacak
İstanbul’da inşası başlanan yüksek kapasiteli İstanbul’un Üçüncü Havalimanı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bustürkiyeşoför haberler kamyoncusondakikadikkattruckfahrer