Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Temmuz 2016 Cuma - 08:54

ABD'li Forklift Devi Hyster Yatırım Atağında

Türkiye'de artan liman ve depo yatırımları ve lojistik üs potansiyeli iştah kabarttı, ABD'li Hyster yatırımda rotayı bu pazara çevirdi. TSM Global işbirliğinde liderliğe oynayan şirket, Türkiye'de yeniden yapılanıyor.

ABD li Forklift Devi Hyster Yatırım Atağında

Türkiye'de artan liman ve depo yatırımları ve lojistik üs potansiyeli iştah kabarttı, ABD'li Hyster yatırımda rotayı bu pazara çevirdi. TSM Global işbirliğinde liderliğe oynayan şirket, Türkiye'de yeniden yapılanıyor. Bayi sayısı ve istihdam ikiye katlanacak, satış sonrası hizmet ağı genişletilecek. Hyster, işler yolunda giderse uzun vadede bu pazarda fabrika yatırımına da sıcak bakıyor. Hyster Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Başkanı Harry Sands, Türkiye'den bölge ülkelere de hizmet vereceklerini söyledi. 
Dünyanın en geniş ürün gamına sahip forklift, istif makinesi ve liman ekipmanları üreticilerinden biri ABD'li Hyster, yeni bir yapılanma ile Türkiye’deki iş ortağı TSM Global ile başladığı büyüme ve yatırım atağına daha yüksek bir ivme kazandırma kararı aldı. Bu çerçevede TSM Global ve Hyster, başta Hyster kullanıcıları ve potansiyel müşteriler olmak üzere sektörel ve ulusal medyaya daha yakın olmayı amaçlayan bir dizi aktivitelere başlıyorlar. Hyster ve TSM yöneticileri İstanbul'da bir basın toplantısı düzenleyerek yeni büyüme hedefleri ile yatırım planlarını açıkladı. 
ROAD SHOW ORGANİZASYONU AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR 
Ağustos ayından itibaren Türkiye’deki kullanıcılara yeni ürün ve modellerin kullanma ve tanıma fırsatı yakalayacakları dev bir Road Show organizasyonu başlatılacak. Road Show organizasyonunu destekleyecek boyutta bir reklam ve tanıtım kampanyası, seminerler zinciri ve ihtisas fuarlarına katılımlar da olacak. Bu sayede Türkiye’deki birçok kullanıcının Hyster’in ürün ve avantajlı özelliklerini daha yakından tanıma fırsatı yakalaması hedefleniyor. Konuşmasına Hyster hakkında bilgilerek vererek başlayan Harry Sands, "Hyster olarak dünyanın farklı ülkelerinde farklı ihtiyaçlara yönelik yük kaldırma, elleçleme ve istifl eme makineleri pazarına eşsiz ürünler sunuyoruz. 750 farklı endüstriyel uygulamaya 140’dan fazla değişik ürün üretip, bunları 130 ‘dan fazla ülkede satışını yapan yüz binlerce faal makineye hizmet götüren dev bir yapı" dedi. 
TÜRKİYE'DE LİMANCILIK VE DEPOLAMAYA ODAKLANDI
Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika'da üretim tesisleri olan dünyanın en büyük üreticilerinden biri olduklarını vurgulayan Sands, özellikle depolama ve limancılık sektörlerine yoğunlaştıklarını, Türkiye'nin de bu alanlarda cazip bir pazar olduğunu belirtti. Hyster olarak sadece üretim yaptıklarını ve satış sonrası hizmet verdiklerini belirten Sands, satış içinse TSM Global gibi güçlü markalarla işbirliği yaptıklarını söyledi.
30 YENİ BAYİ AÇILACAK İSTİHDAM 1000'E ÇIKACAK
TSM Global CEO'su Taner Sönmezler, Hyster ile yapılacak işbirliği ile hedefl erinin bu markayı Türkiye'de lider yapmak olduğunu vurguladı. Bu kapsamda 30 olan bayi ağlarını bu yıl iki katına çıkaracaklarını ifade eden Sönmezler, "500 olan çalışan sayımız da bu yıl bine çıkacak. 130 ‘dan fazla ülkede, yüzbinlerce aktif makinesı ile hizmet vermekte olan, dünya çapında 12 fabrikası ile endüstriyel bir dev olan Hyster forklift, istif ve liman ekipmanlarının, hem coğrafi konumu hem de büyük yatırımları ile lojistik ve üretim üssü olan ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak yatırımlarını artırıyor. Hyster, 140’dan fazla farklı modelde akülü ve dizel forkliftler, depo içi istif makineleri, konteyner elleçleme makineleri, büyük sanayi forkliftleri ile 1 tondan 52 tona kaldırma kapasitesi sunan alanında dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip markadır. 90 yıllık geçmişe ve güçlü bir kurumsal yapıya sahip, kimyadan endüstriye, otomotivden perakende sektörüne, madencilikten ağır sanayiye, limanlardan büyük lojistik merkezlerine kadar geniş bir sektöre hitap eden Amerikan Hyster, Türkiye ve bölge ülkeleri pazarının potansiyelini daha iyi değerlendirmek ve bölgesel güç oluşturmak adına böyle önemli bir karara imza attı. Hyster'in bu yeni hizmet yatırımı ve gelişim planları ile daha büyük hedefl ere doğru yürüyeceğiz. Hedefimiz bu markayı Türkiye’de ve bölgede lider yapmak" diye konuştu.

Dünya Gazetesi

 
Tırsan Yurtdışı İş Ortakları ile
 
Araç Muayenesinde Ayda Bir Sınırı Getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tırsan Yurtdışı İş Ortakları ile
Tırsan 13 ülkeden gelen iş ortaklarıyla Goch tesisinde buluştu. Avrupa ...
Toyota Hilux Zirveyi Bırakmıyor
En zorlu yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen, doğanın çetin şartlarıyla ...
Çekici Sahipleri, Verginiz Doğru mu Hesaplanıyor?
Gelir İdaresi Başkanlığı Motorlu Taşıtlar Vergisi Müdürü Ragıp Oduncu ...
 
YYN Nakliyat, Krone’yi Seçti
YYN Uluslararası Nakliyat, yurtdışında kullanmak üzere filosuna 7 adet ...
Türk İş Dünyası İle Körfez Ülkeleri İşbirliği Zirvesi
Türk iş dünyası ile Körfez ülkeleri iş çevrelerini bir araya getirerek, ...
Efsane Yeniden, Yeni Megane Sedan
Renault, C-segmentindeki yeni model atağını Yeni Megane Sedan ile sürdürüyor. Yeni ...
 
Aksa Jeneratör Türkiye’nin En Büyük Şirketleri Arasında Fortune 500’de Her Yıl Yükselişte
Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği “Fortune 500 Türkiye” ...
Mutlu Akü, Türkiye’nin En Değerli 100 Markası Arasında
Mutlu Akü, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın ...
Karayollarında Durum
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumnewsbusşoför haberler fahrersrctreylertürkiye