Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
5 Haziran 2018 Salı - 12:17

Alibey Uluslararası Nakliyat, Yeni Alımlarında Renault Trucks Avantajını Yaşıyor

Yakıt verimliliğinde liderliğini sürdüren Renault Trucks T serisi çekiciler, Türk lojistik firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak Alibey Uluslararası Nakliyat, 25 adet Renault Trucks T520 yüksek kabin çekici alarak filosuna yatırım yaptı.

Alibey Uluslararası Nakliyat, Yeni Alımlarında Renault Trucks Avantajını Yaşıyor

Merkezi Düzce’de bulunan ve lojistik sektörünün önemli oyuncularından olan Alibey Uluslararası Nakliyat, yurtiçi ve uluslararası lojistik hizmetleri için yatırımlarına Renault Trucks ile devam ediyor. Yurtiçinde 81 ilde ve uluslararası platformda Avrupa-Türkiye arasında hizmet sunan Alibey, filosunu 520 beygir gücündeki 25 adet Renault Trucks T serisi yüksek kabin çekiciler ile genişletiyor. 19 adet öz mal Renault Trucks çekicisi bulunan Alibey Uluslararası Nakliyat, yeni alımları ile toplam 44 adet araçlık filosunun tamamını tek markalı hale getiriyor.

 

Düzce’de düzenlenen teslimat törenine Renault Trucks adına Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Satış Sonrası Direktörü Serkan Karataban, Bölge Müdürü Gökhan Hıraca, Satış Sonrası Bölge Müdürü Mehmet Takpak, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslanlar, Genel Müdürü Mesut Süzer, Kocaeli Servis Müdürü Ahmet Güler katılırken araçlar, Alibey Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Kaya’ya teslim edildi.

 

Alibey Uluslararası Nakliyat, 2010 yılından bu yana Renault Trucks çekiciler ile hizmet sunuyor. Firma, daha önce 2012 model Renault Trucks Premium 460 bg çekiciler ile 650.000 km yapmıştı. 2015 yılında teslim aldıkları Renault Trucks T serisi araçları ile de 350.000 kilometre yol yaptı.

 

Alibey Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaya teslimat töreninde açıklama yaparak; “Filomuzda farklı marka ve aynı özellikte çekiciler bulunuyordu. Bu dönemlerde yaptığımız yakıt tasarrufu karşılaştırmalarında Renault Trucks araçlarımızda operasyon maliyetlerimize katkıda bulunan 4 puanlık bir yakıt tasarrufu gözlemledik. Lojistik firmalarının operasyon giderlerinin yüzde 40’ının yakıt olduğunu düşünürsek bu tasarruf, hem bizler hem de müşterilerimiz için ciddi bir karlılık sağlıyor. Elde ettiğimiz yakıt tasarrufu ve diğer avantajları ile araçlardan memnuniyetimiz, yeni alımlarımızda yolumuzun yeniden Renault Trucks ile kesişmesine neden oldu” diye belirtti.

 

Yüzde 30’lu değerlerden 20’li değerlere yakıt tasarrufu

Yakıt tasarrufunda Renault Trucks çekicilerden memnuniyetlerini dile getiren Kaya; “Aynı özelliklerdeki araçlar ve aynı sürücüler ile yapılan karşılaştırmalarda diğer araçlarda yüzde 30-32 civarında olan tüketim, Renault Trucks çekicilerde yüzde 26-28’lere düşüyor. Bu oranlar bizler için çok önemli” diye belirtti.

 

Renault Trucks çekicilerinin alımlarında bakım sözleşmeleri de yaptıklarının çizen Kaya; “Hem yurtiçi hem de yurtdışında yaygın ve anında çözüm sunan servis hizmetleri, operasyonlarımızı kolaylaştırıyor. Araçlarımızın alımları sırasında servis sözleşmesi yapıyoruz. Böylece Renault Trucks satış sonrası ekibi, bizim yerimize araçların tüm bakım ve onarımından sorumlu oluyor. Bu avantaj, maliyet, iş gücü ve zaman tasarrufu açısından bir lojistik şirketi için büyük tasarruf. Yeni 25 aracımızın alımında da 5 yıllık Renault Trucks Excellence Bakım Sözleşmesi yaptık” şeklinde açıkladı.

 

Alibey Uluslararası Nakliyat’ın yeni araçları için tercih ettiği Renault Trucks Excellence Bakım Sözleşmesi, aracın motor, şanzıman ve diferansiyel yağ değişimleri, filtre değişimleri ve kontrolleri ile dikkatli kullanımlarda yıpranma ve aşınma nedenli (motor, şanzıman, diferansiyel) tüm onarımları içeriyor. Renault Trucks Excellence Paket ile araçlar, her zaman garanti altında oluyor. Standartlara uygun bakım ve profesyonel onarım çalışmaları ve Renault Trucks onaylı parçaların kullanımı, araçların güvenliğini korurken hizmet ömrünü de uzatıyor.

 

Optifleet ile araçlar takipte

Alibey, filosunun karlılığını arttırmak için yeni araçlarında Renault Trucks Optifleet filo yönetim sistemini tercih etti. Böylece Alibey Nakliyat, filosunun takibi sayesinde operasyonlarını her an, her yerde gerçek zamanlı olarak yönetirken, ana gider kalemlerine daha da hakim olmayı hedefliyor. Filodaki araçların ve sürücülerin durumuna hızla göz atabilmeyi sağlayan sistem sayesinde firma, öngörülmemiş olayları daha kolay yönetebilecek. Ayrıca bu sayede görevleri boyunca sürücülere de yakın olabilecekler.

 

Törende açıklama yapan Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu; “Öncelikle hali hazırda Renault Trucks çekicileri kullanan Alibey Uluslararası Nakliyat’ın yine araçlarımızı tercih etmelerinden duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Öte yandan yüksek kabin tercihleri ile sürücü konforunu önemsediklerini gösterdiler. T520 yüksek kabin, performansının yanı sıra kabin konforu, sürücü rahatlığı ve güvenliği açısından ön plana çıkıyor. Ayrıca her zaman altını çizdiğimiz üzere Renault Trucks olarak müşterilerimize toplam çözümler sunarak sahip olma ve operasyon maliyetlerini gözetiyoruz. Bu anlamda Alibey Nakliyat, sunduğumuz finansal hizmetlerden ve bakım sözleşmelerinden de yararlanarak tam bir paket ile yeni araçlarını yola çıkartıyor. Yeni alımlarında Alibey Nakliyat, Renault Trucks Finans Hizmetleri’nin sunduğu avantajlı koşullardan yararlandı. Alımları sırasında yapılan Renault Trucks Excellence Servis Sözleşmesi de önceden planlanmış ve filolarına özel geliştirilmiş bakım ve onarım hizmetleri ile büyük kolaylık sağlıyor. Sözleşmeler dahilinde beş seneye kadar araçların tüm bakım ve bakım-onarım çalışmaları, Renault Trucks satış sonrası ekibi tarafından yürütülüyor ve takip ediliyor. Böylece ayrı bir iş yükü olan bakım ve onarım işlemlerinin planlanması ve takibi hafifletildiği gibi avantajlı bir bütçe ile operasyonel maliyetlerinde de tasarruf yapmaları sağlanıyor” diye belirtti.

 
Özkaymak Turizm NEOPLAN Tourliner’ı Tercih Etti
 
Sektöre Uyumlu Pompa, Koluman Junjin Pompa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkaymak Turizm NEOPLAN Tourliner’ı Tercih Etti
Türkiye seyahat sektörünün köklü kuruluşlarından Özkaymak Turizm, filosunu ...
SNH İnşaat’a Volvo Trucks FH 750 6x4 Teslimatı
Temsa İş Makinaları, 1996 yılından bu yana üstyapı ve altyapı uygulamalarında ...
Mercedes-Benz Türk İlk X-Class Filo Teslimatını Gerçekleştirdi
Filo satışlarına ara vermeden devam eden Mercedes-Benz Türk, Uçan Turizm’in ...
 
Atak Filo'nun Tercihi de Sultan
Yüksek yolcu kapasitesi, motor gücü, zengin aksesuarları ve üstün güvenlik ...
Nalçacılar Varios Teknolojisiyle Devam Ediyor
1984 yılından bu güne kara taşımacılığında hizmet veren Nalçacılar Uluslararası ...
Köknar Uluslararası Taşımacılık Filosunu Volvo Trucks ile Güçlendirmeye Devam Ediyor
Temsa İş Makinaları; 1995 yılında kurulan, Avrupa ve Asya ülkelerine soğutucu ...
 
7 Lojistik Filosunu Tırsan ile Güçlendirdi
Taşımacılık operasyonlarına hız, kolaylık ve güvenlik katan TIRSAN Perdeli ...
Temsa Yurt Dışındaki Araç Parkını Büyütmeye Devam Ediyor!
Yüzde 100 Türk mühendisleri tarafından tasarlanan araçlarını 70’e yakın ...
Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimatları Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Mercedes-Benz Türk otobüs teslimatları mayıs ayında da tüm hızıyla devam ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
Kamyon
kamyonum
treyler
bus
news
fahrer
kamyoncu
lkw