Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Mayıs 2014 Salı - 12:26

Allison Transmission, Temsa Otobüslerin Verimliliğini Arttır

İstanbul Otobüs A.Ş., bünyesine kattığı yeni 110 adet 12 metre Temsa Avenue CNG otobüsleri Allison tam otomatik şanzıman donanımı ile tercih etti.

Allison Transmission, Temsa Otobüslerin Verimliliğini Arttır

Türk otobüs üreticisi Temsa, 12 metrelik Avenue CNG otobüslerin ilk teslimatını araç verimliliğini arttıran Allison tam otomatik şanzıman donanımı ile İstanbul Otobüs A.Ş.’ye yaptı.
14 milyonun üzerinde nüfusuyla İstanbul’un trafik sıkışıklığı endeksi de dünyada ilk sıralarda görülüyor. İstanbul Otobüs A.Ş., otomobil kullanımını azaltarak, toplu taşımacılık çözümlerini cazip hale getirecek projeleri doğrultusunda, yolcu memnuniyeti ve çevre bilinci avantajlarıyla Temsa’nın Allison donanımlı yeni Avenue CNG otobüslerini tercih ediyor.
İstanbul Otobüs A.Ş. Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, Allison teknolojisinin araçların performansını arttırarak CNG motorları tamamladığını belirtiyor. Şahin yaptığı açıklamada; “İstanbul’da toplu taşımayı etkinleştirmek için daha rahat, güvenli ve ekonomik ulaşım modellerini tercih ediyoruz. Bu nedenle maliyetlerin azaltılması ve verimliliğin artması için Temsa’nın Avenue CNG araçlarını tercih ettik. CNG motorlarla uyumunu bildiğimiz Allison tam otomatik şanzımanlar ise sürekli dur kalk şeklinde ilerleyen operasyonlarımız için kaçınılmaz bir seçim oldu,” dedi.

Allison Transmission’ın Torqmatic® Serisi, 410 kW’ye kadar motor gücüne sahip şehir içi otobüsler için tasarlanıyor. Temsa’nın Avenue CNG otobüslerine entegre edilen, altı ileri ve bir geri vitese sahip Allison T350R şanzımanlar, 5. Nesil Gelişmiş Elektronik kontrollerle donatıldı. Allison donanımı ile kalkışta motor torku arttırılırken her vites değiştirme sırasında kesintisiz güç sarsıntısız bir şekilde aktarılarak CNG motorun performansı arttırılıyor. Sonuçta, Allison otomatik şanzıman donanımlı araçlar, sadece daha çabuk hızlanmakla kalmıyor, aynı zamanda daha verimli performans sunuyor.
Allison, dur kalkın yoğun olduğu trafikte birçok avantaj sunuyor. Abdullah Yasir Şahin konuyla ilgili olarak; “Sürücülerimiz Allison tam otomatik şanzıman sayesinde, tamamen yola konsantre olduğu için çok rahat ediyorlar. Bu da hem verimlilik hem de güvenlik anlamında bize artı sağlıyor,” diyor. 

CNG motorlar ile uyumlu Allison tam otomatik şanzımanların sağladığı avantajların altını çizen Allison Transmission Türkiye ve Orta Doğu Bölge Müdürü Taner Gider açıklamasında; “Allison, pazarın daha çevre dostu araçlar ve alternatif yakıtların kullanımı için üretilen motorların güç ve performans kaybı olmamasına yönelik taleplerini en iyi şekilde karşılamak üzere çözümler üretiyor,” dedi.
 
 

 
4 Yaş ve Üzerindeki Hondalar İçin Tatil Erken Başlıyor
 
Pegasus Budapeşte’ye Uçmaya Başlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4 Yaş ve Üzerindeki Hondalar İçin Tatil Erken Başlıyor
Honda, 2010 model ve öncesi tüm Hondalar için 26 Mayıs - 7 Haziran 2014 ...
TOSFED Drag Kupası Akhisar’da Start Aldı
2014 TOSFED Drag Kupası ilk ayağı, 24-25 Mayıs tarihlerinde Batı Anadolu ...
Çekici Kategorisinde ‘Yılın Sürücüsü’ OMSAN’dan Seçildi
Ford Sürüş Akademisi tarafından 13 – 14 Mayıs 2014 tarihlerinde düzenlenen ...
 
Karting Sezon Galası Körfez’deydi
2014 Türkiye Karting Şampiyonası ilk ayağı, Rotax Max Challenge ve Prokart ...
Jetfest Pilotlarından Soma’da Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Uçuşu
Soma’daki maden kazasının tüm ülkede yarattığı derin üzüntü ve yas sebebiyle ...
En Üst Düzey Sürüş Keyfi Için Tasarlandı: SEAT Ibiza CUPSTER
SEAT’ın bu yıl 30’uncu yıldönümünü kutladığı model ailesi Ibiza’ya konsept ...
 
Toyota, Bu Yıl Da Dünyanın En Değerli Otomobil Markası
Toyota, 2014 BrandZ™ en değerli 100 küresel marka raporunda tüm otomobil ...
Skoda’da Fırsatlar Mayıs’ta da Gaz Kesmedi
Skoda’da Nisan ayında başlayan fırsatlar Mayıs ayı boyunca da devam ediyor. ...
Kamuoyu açıklaması; “Acınızı paylaşıyoruz, kalbimiz sizinle”
“Acınızı paylaşıyoruz, kalbimiz sizinle”
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikadikkatşoför haberler truckbusfahrertürkiyelkw