Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Ekim 2014 Salı - 20:29

Anadolu ISUZU 30’ncu Yaşında

Otomotiv sektörünün ilk Türk-Japon ortaklığı olan Anadolu ISUZU, kuruluşunun 30’ncu yılını, düzenlediği gala gecesinde kutladı.

Anadolu ISUZU 30’ncu Yaşında

Geceye, Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu ISUZU Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta, Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode ile kurumun üst düzey yöneticileri, şirket çalışanları, bayileri ve tedarikçileri katıldılar.

Anadolu Grubu’nun otomotiv sektöründeki önemli şirketlerinden olan Anadolu ISUZU, kuruluşunun 30’ncu yılını, düzenlediği gala gecesiyle kutladı. Geceye, Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu ISUZU Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta, Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode,  kurum üst düzey yöneticileri, şirket çalışanları, bayileri ve tedarikçileri katıldılar.

Tuncay Özilhan: “Gelecek 10 yıl için hedeflerimiz büyük”
Anadolu ISUZU Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser, şirketin gelecek dönemdeki planlarından bahsetti ve ortaklık sürecinin her aşamasında yer almış bir yönetici olarak çok heyecanlı olduğunu belirtti. Eser’in konuşmasından sonra söz alan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, otomotiv sektöründeki ilk Türk-Japon ortaklığı olan Anadolu ISUZU’nun gelecek 10 yıldaki hedeflerinin büyük olduğunu kaydetti. Özilhan konuşmasında, “Anadolu Grubu olarak, faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz her alana katkı sağlamayı ve değer yaratmayı kendimize ilke ediniyoruz. Bu yaklaşımımızla, Anadolu Isuzu’nun grubumuz içinde, Türkiye otomotiv sanayinde ve ekonomisinde önemli bir yere sahip olması bizler için gurur verici. Otomotivdeki ilk Türk-Japon ortaklığının 30 yıl sonra bugün geldiği nokta,  yıllar öncesinde ne kadar doğru bir yatırıma imza attığımızı bir kez daha kanıtlıyor” dedi.

Gecenin devamında, bir Japon geleneği olan Daruma seremonisi gerçekleştirildi. Japonya’ da iyi şansın sembolü olan “Daruma” adlı ünlü bebeğin gözlerini boyama seremonisi galanın anlamı anlarından biriydi. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta ve Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode, Anadolu ISUZU’nun yeni başarıları için dilek tutarak “Daruma”nın gözlerini birlikte boyadılar.

Anadolu ISUZU bayileri, tedarikçiler ve şirket çalışanlarının üst düzey yöneticilerle bir araya geldiği gecenin sunuculuğunu, Doğa Rutkay üstlendi. Geceye ayrıca şarkılarıyla, Işın Karaca ve Kubat renk katarken, Sunay Akın ise konuklara aktardığı geceye özel hikâyesiyle, Türk-Japon dostluğunun uzun yıllara dayanan geçmişini kendisini dinleyenlere hatırlattı.

 
​ZF Büyümeye Devam Ediyor
 
Ozan Trans Lojistik’in Tercihi TIRSAN Perdeli Mega Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
​ZF Büyümeye Devam Ediyor
65. IAA ticari araçlar fuarında, ZF Friedrichshafen AG CEO’su Dr. Stefan ...
​Hedef: “Yılda 30 Bin Ton İşleme Kapasitesi”
Sac işleme kapasitesini aylık 2 bin tona çıkaran Telefoncular Profil Ltd.Şti. ...
Allison Yeraltı Madenciliğine Damgasını Vuruyor
Knauf Gips KG firması, Hüttenheim madenindeki ham alçıtaşlarının taşınmasında ...
 
Goodyear ve Rainer Zietlow’dan Yeni Dünya Rekoru!
Rainer Zietlow, Norveç Nordkapp’tan Güney Afrika Cape Agulhas’a uzanan ...
Beklenen Amarok 4x2 Otomatik Türkiye’de
Volkswagen’in pick up sınıfındaki modeli Amarok, 4x2 otomatik şanzımanlı ...
Sikorsky’den OMSAN’a Bir Ödül Daha…
2008 yılından bu yana Türk Sivil Havacılık sektörünün gelişimine öncülük ...
 
Etis Lojistik, Hamidiye Su’larını taşıyacak
Entegre lojistik çözümleriyle sektörde dikkat çeken Etis Lojistik uzun ...
Şoförlük Mesleği Bitmez!
Ancak daha saygın, daha çekici ve daha talep edilen bir meslek haline ...
Scania’dan Kişiye Özel Seri:“Kızıl Tutku”
Scania’nın, kullanıcılarına kendilerini özel hissettiren serilerine Red ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncufahrerşoförsondakikabustrucktreyler haberler Kamyon