Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
28 Kasım 2015 Cumartesi - 12:41

Aracınızın Kışlık Bakımını Yaptırın, Yolda Kalmayın

Yaklaşan kış mevsimiyle beraber trafikteki araçların da kış mevsimine hazırlanması gerekiyor. Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa’nın binek ve hafif ticari araçlara yönelik hızlı bakım markası olan OtoPratik, araç sahiplerini hem periyodik hem de kışlık bakımlarını yaptırmaları için uyarıyor.

Aracınızın Kışlık Bakımını Yaptırın, Yolda Kalmayın

Araçların periyodik bakımlarının düzenli olarak yaptırılması araçların ömrünü uzatmakla beraber, trafik güvenliği açısından da önem taşıyor. Brisa’nın binek ve hafif ticari araçlara yönelik hızlı bakım markası OtoPratik, kış aylarının yaklaştığı bu dönemde araç sahiplerine periyodik bakımla beraber, kışlık bakımlarını da yaptırmaları gerektiğini hatırlatıyor.
 
Aracınızın periyodik ve kışlık bakımlarını ihmal etmeyin
 
Araç sahiplerini araçlarına düzenli bakım yaptırmaları konusunda uyaran Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış, “Araçların belirli aralıklarla, özellikle mevsimsel geçişlerin yapıldığı dönemlerde periyodik bakımlarının yapılması trafik emniyeti açısından çok önemli. Araçlarımızda bulunan hava, yağ, polen, yakıt filtresi gibi malzemelerin araç kullanım sıklığına göre düzenli olarak değiştirilmesi ve kontrol edilmesi gerekiyor. Bu gibi basit önlemlerin alınmaması hem aracın performasını olumsuz etkiler, hem de trafik ve can güvenliği açısından büyük tehlikeler oluşturur” dedi. 
 
Atış, “Kış döneminde araçların motorları daha geç ısınacağından saf su takviyesi yapılması, cam sularının donmasını engellemek için antifriz eklenmesi, akü bakımının yapılması ve gerekirse değiştirilmesi araç sahiplerinin yapabileceği basit önlemler arasında yer alıyor. Ayrıca havaların soğumaya başladığı bu aylarda kar yağışı beklenmeden kış lastiklerine geçilmesi de emniyetli bir sürüş için büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.
 
Atış, “Otopratik markamızla binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyacakları temel ürün ve aksesuarların yanı sıra, Brisa güvencesiyle servis ve hızlı bakım ihtiyaçlarını karşılıyor ve mükemmel bir müşteri deneyimi sunmayı hedefliyoruz” dedi.  
 
Otopratik’ten “Kışlık Bakım Seti”
 
Havaların soğumaya başladığı bugünlerde binek ve hafif ticari araçlara yönelik “kışlık bakım seti” hizmeti sunan Otopratik, araçları kış mevsiminde de emniyetli sürüş için hazırlıyor. Otopratik ayrıca, araçların özellikle kış aylarında ihtiyaç duydukları buğu önleyici, buz çözücü, konsantre cam suyu ve kaza tespit tutanağından oluşan seti de araç sahiplerine hediye ediyor.
 
 
 
Brisa hakkında:
Dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone ile Sabancı Holding’in ortak kuruluşu olan Brisa, Türkiye lastik endüstrisinin lideridir. Brisa’nın kökleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atılmıştır. Lastik sektöründe dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak; 1988 yılında Sabancı Topluluğu ile Bridgestone Corporation arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda, Brisa bugünkü adını almıştır ve 25 yılı geride bırakmıştır.
 
1993 yılında ilk Ulusal Kalite Ödülü’nü kazanan Brisa, 1996 yılında da iş mükemmelliği konusunda gösterdiği üstün performans sonucu Avrupa Kalite Büyük Ödülü’nü kazanan ilk Türk şirketi olmuştur. Brisa, bugün Avrupa’nın yedinci büyük lastik üreticisi konumundadır. Brisa Kocaeli Üretim tesisleri, 361.000 metrekareye ulaşan kapalı alanıyla, dünyanın tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikalarından biridir. Bu tesis, aynı zamanda, Bridgestone’un dünya üzerindeki en önemli üretim üslerinden biri olma özelliğini de taşımaktadır. Brisa, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde kuracağı 4,2 milyon adet lastik üretim kapasitesine sahip yeni üretim tesisini 2018 yılında devreye almayı planlamaktadır.
 
Türk ekonomisine olduğu kadar ülkenin toplumsal gelişimine de önem veren Brisa, sürdürülebilirlik faaliyetlerini çevresel, ekonomik ve toplumsal açıdan ele almaktadır. Biyoçeşitliliğe katkıda bulunduğu “Turnalar Hep Uçsun”, eğitime katkısını ortaya koyduğu “Brisa Mensupları Öğrenimi Destekleme Derneği”, trafikte emniyetli sürüşe katkı sağladığı “Lassa Yola Sağlam Çık” ve kültürel bir değer olan “Brisa Müze” bu anlamda ön plana çıkan projeler arasında yer almaktadır.
 
“Yolculuğunuzun Geleceğini Tasarlıyoruz” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Brisa, bir sanayi şirketinden inovasyon şirketine dönüşümünü hızla devam ettirmektedir. Brisa, sürdürülebilirlik vizyonundan aldığı ilham ve inovasyon anlayışıyla, fosil yakıt kullanmadan yalnızca güneş enerjisiyle çalışan “Solar Impulse”ın dünya çevresinde yaptığı yolculuğun Türkiye Resmi Partneri olmuştur.
 
2015 yılında “Türkiye’nin lastik markası” Lassa’nın 41’inci yılını kutlayan Brisa, Bridgestone, Lassa, Dayton, Kinesis, Firestone lastik markaları, Bandag kaplama markası, Energizer akü markası, OtoPratik, Propratik, Lastiğim, Lastik Vs ve Speedy satış noktaları, Lastik.com.tr adreste lastik değişimi ve bakımı internet sitesi, Mobilfix ticari araç filolarına yerinde bakım sağlayan mobil bakım servisi, Probox ve Bridgestone Box mobil satış ve hizmet noktası ve Lastik Oteli lastik saklama hizmeti ile Türkiye’ye değer kazandırma kararlılığındadır.
www.brisa.com.tr

 
Nefes Kesen PIRELLI Kızları
 
Ford Otosan, Otomotiv İmalatının Dijital Lideri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nefes Kesen PIRELLI Kızları
PIRELLI KIZLARI NEFES KESİYOR
Kadınlar Oldukları Her Yere Güzellik Getiriyorlar
KADIN VARSA GÜZELLİK VAR
Konfor ve Sürüş Keyfinin Sıra Dışı Harmanı
TALISMAN’ın iç ve dış özelliklerinin Paris’te ardından Frankfurt Otomobil ...
 
Türkiye Rus Gemilerine Boğazı Kapatabilir
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik aldığı bir dizi yaptırım tedbiri boğazların ...
“Shell Eco-marathon Türkiye” için geri sayım başladı.
Shell Türkiye ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğiyle, gençleri ...
Fiat 124 Spider'ın Yeni Versiyonunu Los Angeles Otomobil Fuarı Öncesi Görücüye Çıktı.
YENİ FIAT 124 SPİDER
 
Modifiye Edilmiş Kamyonlar Şaşırtıyor
MODİFİYE KAMYONLAR
Lastik Patlamasına Pratik Çözüm Kliksa.com'da
Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, her sürücünün ...
‘Üniversitelerin İncileri’ Projesinde Beşinci Dönem Başlıyor!
2010 yılında ilk adımları atılan ‘Üniversitelerin İncileri’ projesinde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
türkiye
lkw
bus
fahrer
şoför
news
src
truck
haberler