Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Eylül 2016 Cuma - 09:03

Aytemiz’den Bir İlk “Tiyatral Bayi Eğitimi”

“Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası” olan Aytemiz, “tiyatral bayi personeli eğitimi”ni Umut Oğuz ve Kurumsalhane ekibi ile gerçekleştirdi.

Aytemiz’den Bir İlk “Tiyatral Bayi Eğitimi”

Aytemiz, bayi çalışanlarına verdiği “istasyonda personel hizmet standartları” eğitimini,  “ne anlatmak istediğinizi söyleyin, nasıl kısmını biz hallederiz” sloganı ile yola çıkan Umut Oğuz liderliğindeki Kurumsalhane ekibi gerçekleştirdi. Trabzon, Kayseri, Adana, Konya, İzmir ve İstanbul olmak üzere toplam 6 ilde gerçekleşen tiyatral bayi personel eğitimleri ile sadece Aytemiz istasyonlarındaki personellerin eğitimi değil, akaryakıt sektörü için de müşterilerin beklentilerini en hızlı ve doğru şekilde karşılayan elemanlar yetiştirilmesi hedeflendi.
 


Aytemiz’in yönlendirmesi sonucunda, interaktif olarak hazırlanan skeçler ile verilen eğitimin içeriği, kıyafet, dış görünüş, müşteri ile diyalog, ‘etkin güler yüz, hoş geldin, yakıt ikmali, ek hizmetler ve güle güle’den oluşan 5 adım kuralı,  yıkama personelinin davranışı, tuvalet temizliği, AYT (Araç & Yakıt Tanıma Sistemi), market ürün çeşitliliği ve Aytemiz Optimum ürün tanıtımından oluştu. Eğitim içeriklerinin hazırlanma aşamasında, sektörün ana eğitim ihtiyaçlarını gidermeye özen gösterdiklerinin altını çizen Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, “Uzun süreli çalışmalarımız sonucunda, sektör için çok kıymetli bir eğitim içeriği oluşturduk. Umut Oğuz liderliğindeki Kurumsalhane ekibinin “eğlendirirken öğreten” skeçleri ile bayi çalışanlarımız, marka olarak çok önem verdiğimiz konuları öğrenirken, aynı zamanda keyifli vakit de geçirdiler. Aytemiz, eğitim kavramı ile sanatı buluşturarak, sektöre taptaze bir vizyon daha kazandırdı. Tüm katılımcı personelimize, bu eğitime gösterdikleri pozitif yaklaşım için teşekkür ediyoruz” dedi.


 
Bu “yenilikçi ve yaratıcı” bayi personel eğitimlerinin, sektöre yepyeni bir soluk getireceğine inandığını da sözlerine ekleyen Eke, “Sektörde yoğun bir rekabet var. Hedefimiz mevcut ve sadık müşterilerimize, her gün ilk kez karşılaştığımız yeni müşterilerimizi de eklemek ve hepsini sürekli müşterimiz olacak şekilde kazanmaktır. Aytemiz olarak gerçekleştireceğimiz tiyatral bayi personel eğitimlerimizle “müşterisini tanıyan, farklı servis ve hizmetler sunan akaryakıt istasyonu” konseptimize bir adım daha yaklaştık. Bizi tercih eden müşterilerimiz, istasyonlarımıza her uğradıklarında, hizmet kalitemizdeki artışın ve pozitif dönüşümün farkına varacaklar” şeklinde konuştu.
 
Aytemiz Hakkında:
 
2016 itibariyle 500’ün üzerinde sözleşmeli bayi sayısına ulaşan Aytemiz, yurt çapında akaryakıt dağıtımı ve bayilik oluşturma faaliyetlerini gittikçe artan bir büyüme ivmesiyle sürdürmektedir.

Aytemiz bugün itibari ile Türkiye’nin tüm bölgelerinde 11 ikmal noktası, Mersin, İzmit, Kırıkkale ve Trabzon’da bulunan 115.000 m3 depolama kapasiteli depolama ve dolum terminalleri ile faaliyetlerine devam etmektedir. Antalya’da yapımı devam eden terminalin tamamlanması ile sene sonunda bu rakam 220.000 m3’e ulaşacaktır. Yaptığı operasyonel iyileştirmelerle hizmet standardını her geçen gün yukarıya taşıyan Aytemiz, sürekli müşteri memnuniyeti ilkesiyle tüketicilere hizmet vermeye devam etmektedir.

 
İstanbul'da Okul Servisi Ücretleri Belli Oldu
 
IAA 2016 Ziyaretçileri, Allison İle Tam Otomatik Şanzımanları Daha Da Yakından Tanıyacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul'da Okul Servisi Ücretleri Belli Oldu
İstanbul'da 2016-2017 okul servis ücretleri, en düşük 175, en yüksek 420 lira olarak belirlendi.
Doğuş Otomotiv Eğitim Platformu GO, Gelişim Okulu Uluslararası Ödülleri Topladı
Doğuş Otomotiv’in oyunlaştırma temelli dijital eğitim platformu GO Gelişim ...
İstanbul Otobüsleri Saraybosna Trafiğinde
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk İşbirliği ve Koordinasyon ...
 
Bayramda yola çıkacaklara Goodyear’dan ipuçları
Bayram tatili için onbinlerce kişi araçları ile yola çıkacak. Türkiye’nin ...
Bakan Arslan'dan HGS ve OGS uyarısı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan ...
İDO Bayrama Hazır
İDO, Kurban Bayramı’nda, 370 bin araç kapasitesiyle, 4 milyon misafirin ...
 
Kadoil’e Üst Düzey Atama
Altuğ Teközgen, Kadoil’e Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Alfa Romeo Giulia’nın Tercihi Goodyear Lastikleri
Goodyear’ın yeni Eagle F1 Asymmetric 3 ve Goodyear EfficientGrip Performance ...
Galip Atar Ferrarı Challenge’da Yarışıyor
Milli sporcu Galip Atar, Almanya’nın Hockenheim Pisti’nde 9-11 Eylül tarihlerinde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikakamyoncusrctrucknewstürkiyelkwbusfahrer