Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
16 Ekim 2015 Cuma - 12:11

BASF Boyalarına Tam Not

BASF’nin yüksek kaliteli Glasurit® boyalarına otomotiv endüstrisi yine tam not verdi.

BASF Boyalarına Tam Not

Sektörün dev isimlerinden Daimler, Glasurit boyalar için Mercedes-Benz ve Smart'a yönelik global teknik onaylarını yeniledi.
 
Otomotiv tamir boyaları alanında en büyük üç küresel üretici arasında yer almayı sürdüren BASF, geliştirdiği otomotiv boya ürünü Glasurit® ile 100 yılı aşkın süredir dünyadaki birçok üretici tarafından tercih ediliyor. Düzenli ürün sistemi ve kişiye özel danışmanlık hizmetiyle Glasurit®, otomobil üreticileri ve tamircileri için değer katan bir iş ortağı olma özelliği taşıyor. Bugün birçok otomotiv markası, tamir süreçlerinde kullanılmak üzere BASF Glasurit® boyalarını tercih ediyor.
 
Otomotiv sektörünün dev isimlerinden Daimler, Glasurit boyalar için Mercedes-Benz ve Smart'a yönelik global teknik onaylarını yeniledi. Global otomotiv endüstrisi teknik onayları verirken Glasurit ürünlerinin kalitesi, servisi ve global olarak bulunabilmesi gibi kriterleri göz önünde bulunduruyor. BASF ürünleri, Mercedes-Benz ve Smart otomobillerinin pek çok modülünde ve ayrıca Mercedes-Benz minibüsleri, kamyonları ve otobüslerinde kullanılıyor.
 
Glasurit aynı zamanda Mercedes-Benz ve Smart'ın dünya genelindeki ağlarında uzun bir ortaklık geçmişine sahip olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Glasurit, Daimler’in pazarı olan Almanya, Çin, Rusya, ABD, İsviçre, Türkiye, Belçika, Lüksemburg ve diğer pek çok ülkede tercih edilen tedarikçi olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.
 
Renk uzmanı Glasurit boyalar

Çevre dostu bir ürün olan Glasurit®, su bazlı boya sistemi olarak işlem sırasında ve kurutma sürecinde kullanılan enerji miktarını minimuma indirirken geleneksel sistemlere göre malzemeden %20 tasarruf sağlıyor. Dünyanın önde gelen otomobil üreticileri Glasurit otomotiv son kat boya ürünlerini satış sonrası tamir için onaylarken ayrıca renk uzmanlığından dolayı da tercih ediyor. Son derece düşük solvent içeriğiyle doğanın korunmasına yardımcı olan Glasurit boyalar müşteri tatminini sağlamak için, servislere önemli katkılarda bulunuyor.
 
BASF Boya Bölümü Hakkında

BASF’nin Boya Bölümü yenilikçi otomotiv boyaları, otomotiv cilaları, endüstriyel boyalar ve dekoratif boyalar geliştiriyor, üretiyor ve pazarlıyor. Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Asya Pasifik’teki tesislerde faaliyet gösteriyor. Bu ağ içinde, dünyanın dört bir yanındaki müşterileriyle yakın bir işbirliği içerisinde olan Boya Bölümü, 2014’te global olarak 3 milyar Euro’luk bir satış rakamı yakaladı.

 
BASF Hakkında

BASF olarak biz kimya yaratıyoruz ve bunu 150 yıldır yapıyoruz. BASF, 113.000 çalışanı ve 200 milyar TL’yi aşkın (74 milyar Avro) yıllık satış rakamı ile dünyanın lider kimya şirketi unvanını taşıyor. Ekonomik başarıyı, sosyal sorumluluk ve çevre korumasıyla birleştiren BASF, Ar-Ge yatırımları ve buluşları sayesinde neredeyse tüm endüstriyel alanlarda faaliyet gösteren şirketlere ürün sağlıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. Kimyasal, plastik, performans ürünleri, ziraat, petrol ve gaz gibi geniş bir yelpazeye yayılan BASF ürün ve çözümleri, yeryüzündeki kıt kaynakların korunmasına katkıda bulunmanın yanı sıra gıda ve besinlerin sağlıklı üretilmesini sağlıyor ve yaşam kalitesinin yükselmesine yardımcı oluyor. Kısacası BASF, sürdürülebilir bir gelecek için kimya yaratıyor. BASF hisseleri Frankfurt borsası (BAS), Londra borsası (BFA) ve Zürih borsasında (AN) işlem görmektedir. 

 
Goodyear Vector 4Seasons, Karşılaştırmalı Testlerin Lideri!
 
Nokian Kış Lastikleri Dosyası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Goodyear Vector 4Seasons, Karşılaştırmalı Testlerin Lideri!
Goodyear tarafından talep edilen ve Alman bağımsız test kuruluşu TÜV SÜD ...
Lamilux ile Yeni Çözümler
Gıda taşımasına yeni çözümler Lamilux'dan!
Mediplast Turizm Mercedes'le Güçleniyor
Öğrenci ve personel taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren İstanbul ...
 
Aman Dikkat!
Bel fıtığı ve bel ağrısı ciddi bir rahatsızlıktır ve özellikle uzun yol ...
Irak taşımalarında ‘hareket’lilik devam ediyor
Hareket, Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar ve Orta ...
Almanya Başbakanı Merkel’in de katılımıyla Bosch’un yeni araştırma kampüsü açıldı
* Bosch CEO'su Denner: "Renningen, Bosch'un kendi Stanford'udur." * Daha ...
 
CASE, Bursa Tarım Fuarı’nın Yıldızı Oldu
170 yıldan fazladır sürdürdüğü iş makinesi üretimiyle dünya iş makineleri ...
Continental Tam Not Aldı
Continental Otobüs Lastikleri, Yolcu Taşımacılığı Firmalarından Tam Not Aldı.
Yılnak’dan MAN yatırımı
Türkiye lojistik sektörünün alanında köklü ve öncü kuruluşlarından Yılnak ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsşoförtürkiyefahrerkamyonumdikkatsrclkwKamyon