Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
24 Mart 2017 Cuma - 11:13

CASE İş Makineleri İzmir’de Mermer Ve Doğaltaş Sektörü İle Bir Araya Geliyor

CASE, ‘23. Marble – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda sergilediği makinelerin sitewatch (uzaktan takip sistemi) analizleriyle, yakıt tüketimleri konusunda iddialı olduğunu gösterdi.

CASE İş Makineleri İzmir’de Mermer Ve Doğaltaş Sektörü İle Bir Araya Geliyor

Kuruluşun 175. yılını kutlayan ve dünya iş makineleri sektörüne pek çok ilki kazandıran CASE, Türkiye’nin en büyük; dünyanın ise 2. büyük mermer fuarı MARBLE ‘23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı ziyaretçilerini, lastikli yükleyici ve paletli ekskavatör modelleriyle buluşturdu. Fuarda, uzaktan takip sistemi ‘sitewatch’ ile makinelerin analizleri yapılarak müşterilere makineler hakkında detaylı bilgiler de verildi.
 
İzmir’de 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen fuarda CASE İş Makineleri, mermer ve maden ocakları gibi özellikle farklı ve zorlu çalışma koşullarında, kullanıcılarına sağladığı yüksek performans, dayanıklılık ve konfor ile dikkat çeken ürünleriyle, fuarın en çok ilgi gören alanlarından oldu.
 
TürkTraktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alessandro Cazzin; Türkiye’nin en büyük mermer fuarında bir kez daha ziyaretçilerle buluşmanın kendileri için önemli olduğunu vurguladı ve “CASE, 175 yıllık köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumunda. Biz de Türkiye iş makineleri pazarına böylesine güçlü bir markanın ürünleriyle hizmet vermekten dolayı çok memnunuz. Pazara ürünlerimizi sunarken; iş makinelerinin kullanıldığı farklı alanların ihtiyaçlarını dikkatle değerlendirerek hareket ediyoruz. Bugün burada sergilediğimiz ürünlerimiz de, mermer ve maden ocaklarının ağır iş temposunda ihtiyaç duyulan güç, dayanıklılık ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılayabilen modellerden oluşuyor”diye açıkladı.
 
Garanti koşullarında CASE standardı: ‘1 yıl sınırsız saat’
CASE ürünlerine duydukları güvenden de bahseden Alessandro Cazzin; “Ürünlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak garanti koşullarımızı da bir süre önce, 1 yıl sınırsız saat olarak değiştirdik. Ülke çapında, müşterilerimizin ihtiyacı olduğu anda, servis ve yedek parça anlamındaki tüm gereksinimlerini geniş yetkili servis ve yedek parça ağımız ile en iyi şekilde karşılıyoruz. Buna ek olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en şekilde hızlı cevap verebilmek ve onlardan gelecek talepleri karşılayabilmek adına ayrıca 444 56 41 numaralı çağrı merkezimizle kendilerine 7/24 sadece bir telefon uzaklıktayız” dedi.
 
Fuarda Sergilenen Ürünler
Konfor ve yüksek verim denince: CASE 921F Lastikli Yükleyiciler
CASE 921F lastikli yükleyicileri pazara Tier 4 motor regülasyonunda sunuluyor. Bu motorlarda Tier4 Emisyon seviyesi SCR istemi ile sağlanıyor. SCR sistemi muadil egsoz emisyon sistemlerine göre %10 yakıt tasarrufu sağlıyor ve makinanın işte kalma süresini artırıyor.
Büyük tonajlı lastikli yükleyici modelleri 921F ağır hizmet tipi aks, ön diferansiyel kilit sistem ile birlikte standart olarak sunuluyor. Yeni ağır hizmet tipi akslar daha sağlam, büyük ve 3 parçalı gövde dizaynı ile servis ve bakım işlemlerinin daha kolay yapılmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek dayanıklılığa sahip sinterlenmiş bronzdan üretilen yağlı tip çok diskli frenler her bir tekerlek göbeğine yerleştirilmiştir.
 
Optimize edilmiş bir yanma sıcaklığı ile çalışan motorlar yakıt tüketimi konusunda da oldukça verimli. Ayrıca işin zorluğuna göre, motor 4 farklı kullanım modu seçeneği ile kullanılabiliyor. Operatör kontrol paneli üzerinden kolayca bu seçimi yaparak, makineyi yüksek verimlilikle kullanırken yakıt tüketimini minumuma indirebiliyor.
 
921F lastikli yükleyicilerde alışılanın dışında, makinenin en ağır komponentlerinden biri olan motor, makinenin en arka bölümünde radyotör sisteminin yerine yer alıyor. Bu sayede makinenin ağırlık merkezi optimize edilmiş ve kaldırma kapasitesi de arttırılmıştır. Sınıfının en üst düzey koparma kuvveti ve devrilme yüklerine sahip olan bu makineler, bu özellikleri sayesinde daha seri çalışıyor ve yüksek kova kapasiteleriyle birim zamanda daha fazla üretim yaparak makinenin yatırım geri dönüş süresini oldukça kısaltıyor.
 
Küp şeklindeki soğutma kutusu tasarımıyla üst düzey soğutma performansı elde edilirken; radyatörlerin temizliği kolaycayapılabiliyor . Soğutma performansının iyi olmasından dolayı ısıl gerilmeler azalıyor ve daha uzun ömürlü bir çalışma elde ediliyor. Motor kaputunun kolay açılması soğutucu ve motora kolay erişim sağlarken, bu özellik bakım sürelerinde önemli zaman tasarruf sağlıyor.
 
Güç, dayanıklılık ve güvenlik CASE CX370C Paletli Ekskavatörlerinde bir arada
CX370C paletli ekskavatörleri mermer ocaklarının yoğun temposunda ihtiyaç duyulan güç, dayanıklılık ve güvenlik ihtiyaçları kapsamında birçok özelliğe sahip. Mermer ocaklarında sert darbelere ve yüklere maruz kalan bom ve arm dayanıklılığı büyük önem taşıyor. CX370C’nin ağır hizmet tipi bom ve armı, daha kalın çelik saç ile güçlendirilmiş şekilde sunuluyor.
 
Kullandığı verimli Isuzu motorlar, gelişmiş hidrolik pompa kontrolü ve enerji tasarrufu sağlayan 5 yeni sistem iş ve yakıt verimliliğini arttırıyor. Operatör levyelere 5 saniye dokunmadığında motoru otomatik olarak rölantiye düşüren ‘Auto Idle’ ve 3 dakikadan uzun süre aktivite olmadığında motoru tamamen durduran ‘Idle Shutdown’ özellikleri, bu makinelerdeki yakıt tasarrufunu bir adım öteye taşıyor.
 
C Serisi Case ekskavatörlerdeki yeni akıllı hidrolik sistem ile performans ve üretkenlik konularında önemli gelişmeler sağlanmış. Kaldırma kapasitesi arttırılırken; iş çevirim süreleri kısaltılmış. Makinelerin çalışma ağırlıkları da arttırılarak ekstra kazı gücü ve denge kazandırılmış.

Joystickler 4 farklı pozisyonda ayarlanabiliyor. Konforlu kabin tasarımı sayesinde operatörlere çalışma kolaylığı sağlarken iş performansını da artırıyor. 7” renkli kumanda paneli ve göstergeler ile rahat kullanım sağlıyor. ROPS ve FOPS güvenlik standartlarındaki Case kabinleri operatörlere düşük titreşimli, gürültüsüz, konforlu ve ergonomik bir ortam sunuyor. Standart olarak sunulan ön ve yan kamera ile de güvenli çalışma amaçlanmıştır.

 
Antalya Büyükşehir’den Toplu Taşıma Şoförleri İçin Eğitim Seferberliği
 
Assan Hanil, En Fazla Kadın İstihdam Eden Şirket Ödülünü Aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Büyükşehir’den Toplu Taşıma Şoförleri İçin Eğitim Seferberliği
Toplu ulaşımda devrim niteliğindeki minibüsten otobüse dönüşümü tamamlayan ...
Michelin, 2016 yılı Finansal Sonuçlarını Açıkladı
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, 2016 yılı finansal ...
Hertz, “En İyi Araç Kiralama Şirketi” Seçildi
Araç kiralama sektörünün öncüsü Hertz, ‘Turizmin Oscarları’ olarak anılan ...
 
Kış Lastiğini Saklarken Ve Yaz Lastiğine Geçerken Bunlara Dikkat!
Kış lastiği uygulaması 1 Nisan tarihinde sona erecek. Merak edilen iki ...
TEMSA, Almanya’da ‘Maraton’la Atağa Geçti
Türkiye’nin lider otobüs üreticisi TEMSA, Almanya pazarında güçlü adımlarla ilerliyor.
Yiğit Akü “Endüstriyel Tasarım” kategorisinde 1. Oldu
​Taşıt Araçları Yan Sanayi Derneği (TAYSAD) 39. Olağan Kurul Toplantısı ...
 
“Scania’m Sapasağlam” İle Tüm Scanialar Sapasağlam
Scania’nın yeni mobil uygulaması “Scania’m Sapasağlam” büyük ilgi görüyor. ...
Mercedes-Benz Türk’ten Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’na araç desteği
Bu sene 50.yılını kutlayan Mercedes-Benz Türk ile Türkiye Otobüsçüler ...
​Günay İnşaat da Otokar Atlas’ı Tercih Etti
Hafif kamyon segmentinin iddialı aracı Otokar Atlas, farklı iş kollarının ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
src
kamyoncu
türkiye
lkw
dikkat
Kamyon
truck
fahrer