Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
3 Mayıs 2017 Çarşamba - 17:00

Case, Komatek 2017 Ziyaretçilerini Üstün Performanslı ve Yenilikçi Ürünleriyle Karşılıyor

CASE, yenilikçi uygulamalar ile gelişmiş teknolojinin eseri olan geniş ürün yelpazesiyle farkını KOMATEK 2017 Fuarı’nda bir kez daha gösterdi.

Case, Komatek 2017 Ziyaretçilerini Üstün Performanslı ve Yenilikçi Ürünleriyle Karşılıyor

Kuruluşun 175. yılını kutlayan ve dünya iş makineleri sektörüne pek çok ilki kazandıran CASE3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen KOMATEK 2017’de ziyaretçilerini, üstün performanslı iş makinelerinden oluşan zengin ürün yelpazesiyle karşıladı.
 
CASE’in standında sergilediği Lastikli Yükleyiciler, Paletli Ekskavatörler, Kazıcı Yükleyiciler, Teleskopik Yükleyiciler, Mini Ekskavatörler ve Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
 
TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; bugün için ülkemizde düzenlenmekte olan en geniş alana yayılmış bulunan ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyan inşaat makine ve ekipmanları fuarında bir kez daha yer almanın kendileri için önemini vurguladı. “CASE, köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumunda. Yenilikçi uygulamalarımız ve gelişmiş teknoloji kullanımı olan ürünlerimizle bizi biz yapan sadece uzman makine sağlamamız değil; ürünümüzle bin ya da 10 bin saat yaptıktan sonra da müşterimizin yanında olmaktır” dedi.
 
CASE İş Makineleri’nden Satış Sonrası için çok özel 2 Kampanya Birden
İrfan Özdemir, sözlerine satış sonrası hizmetler kapsamında yürütülen 2 kampanyaya ilişkin bilgiler vererek devam etti: “Müşterilerimize satış sonrasında da yanlarında olduğumuzu hatırlatmak üzere 15 Nisan- 30 Haziran tarihleri arasında TürkTraktör Ankara, İstanbul ve İzmir’deki şubelerimizde geçerli olan kampanyalarımızdan bahsetmek isterim. Şubelerimizde yapılan tek seferde toplam 40 bin TL ve üzeri servis işlemlerinde kullanıcılarımızın makinelerinin nakliye bedellerini karşılıyoruz. İkinci kampanyamıza tanışma kampanyası adını verdik. Yine bu şubelerimizde ilk defa servis hizmeti alan müşterilerimize, yaptıracakları ilk işlemde %15 yedek parça ve %25 işçilik indirimi sağlarken; ücretsiz Check Up desteği de sunuyoruz.” 
 
İrfan Özdemir pazardaki tek geri alım anlaşmalı kazıcı yükleyici teklifini de sunduklarını sözlerine ekleyerek; 2017 sonuna kadar alınacak kazıcı yükleyiciler için 24 veya 36 ay sonrası için geri alım anlaşması yapıyor ve makinelerin ikinci el müşterisi de oluyoruz” diye açıkladı.
 
Garanti koşullarında CASE standardı: ‘1 yıl sınırsız saat’ 
CASE garanti standardının da yüksek olduğundan bahseden İrfan Özdemir; “Ürünlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak garanti koşullarımızı bir süre önce, 1 yıl sınırsız saat olarak değiştirdik. Ülke çapında, müşterilerimizin ihtiyacı olduğu anda, servis ve yedek parça anlamındaki tüm gereksinimlerini geniş yetkili servis ve yedek parça ağımız ile en iyi şekilde karşılıyoruz. Buna ek olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en şekilde hızlı cevap verebilmek ve onlardan gelecek talepleri karşılayabilmek adına 444 56 41 numaralı çağrı merkezimizle kendilerine 7/24 sadece bir telefon uzaklıktayız” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Fuarda Sergilenen Ürünler Case Lastikli Yükleyiciler
Serideki ürünlerin neredeyse tamamında makinenin en arka bölümüne yerleştirilen motor sayesinde, makine üzerinde daha az karşı ağırlık kullanılarak ağırlık merkezi optimize ediliyor ve kaldırma kapasitesi arttırılıyor.
 
Bu sayede sınıfının en üst düzey devrilme yüklerine sahip olan makineler, daha seri çalışıyor ve yüksek kova kapasiteleriyle birim zamanda daha fazla üretim yaparak makinenin yatırım geri dönüş süresini kısaltıyor. Motor ile kabin arasında yer alan küp şeklinde tasarlanmış radyatör sistemi her yönden temiz havayı alıyor ve radyatörlerin geniş yüzeylerinden geçirerek soğutmayı optimize ediyor. Makinelerde standart olarak sunulan ters fan özelliği ise radyatör temizliğinin kolayca yapılabilmesini sağlıyor.
 
Case lastikli yükleyici serisindeki en önemli tasarım felsefelerinden biri de operatör konforu. Geniş iç hacmi sayesinde çok rahat bir çalışma alanına sahip olan operatör, rahat ulaşılabilen kumanda paneli sayesinde, makineyi oldukça rahat şekilde kontrol edebiliyor. Geniş görüş açısı sayesinde makinenin hem ön hem de arka kısmına hâkim olan operatör, yüklemelerde kova yanaşma mesafesini hızlı ve emniyetli bir şekilde ayarlayarak daha rahat çalışıp birim zamanda daha fazla üretim yapabiliyor.

Case Paletli Ekskavatörler
Tamamı Japonya’da üretilen ve yeni akıllı hidrolik sistem sayesinde performans ile üretkenliğe olumlu katkılar yapan C Serisi ekskavatörlerde, arttırılan kaldırma kapasitesi iş çevirim sürelerini kısaltılıyor. Artırılan çalışma ağırlıkları da makinelere ekstra kazı gücü ve denge kazandırıyor. CX210C paletli ekskavatörler 2,4m kısa güçlendirilmiş arm konfigürasyonu ile ağır hizmet tipi arm ile ve 2,94m uzun güçlendirilmiş arm konfigürasyonu ile yarı ağır hizmet tipi olarak sunulmaktadır.

Verimli Isuzu motorlar, gelişmiş hidrolik pompa kontrolü ve enerji tasarrufu sağlayan yeni çalışma modları sayesinde iş ve yakıt verimliliği artıyor. 5 Enerji tasarruf kontrol sistemi, Isuzu Tier 3 motoru ve yeni ECO fonksiyonu ile %8’e kadar yakıt avantajı sağlar. Operatör levyelere 5 saniye dokunmadığında motoru otomatik olarak rölantiye düşüren ‘Auto Idle’ ve 3 dakikadan uzun süre faaliyet göstermediğinde motoru tamamen durduran ‘Idle Shutdown’ özellikleri, bu makinelerdeki yakıt tasarrufunu bir adım öteye taşıyor.
 
ROPS ve FOPS güvenlik standartlarındaki Case kabinleri operatörlere düşük titreşimli, gürültüsüz, konforlu ve ergonomik bir ortam sunuyor. Yeni, geniş 7 inç LED LCD ekran sayesinde daha fazla ayar seçeneği, ataşman değiştirme işlemlerinin kolay ve hızlı yönetimi, servis işlemleri için monitörden teşhis imkanı ile operatöre kullanım kolaylığı sunar ve şantiyede güvenliğinizi sağlar. Operatör, menü düğmesini kullanarak, standart olarak sunulan arka ve yan kamerayı kolaylıkla etkinleştirilebilir ve ana işletim verilerini izleyebilir. Arka ve yan kameralar ile iş hızlı ve güvenli takip edilebiliyor.

Case Kazıcı Yükleyiciler
Dünyanın ilk fabrika üretimi kazıcı yükleyicisini dünya iş makineleri sektörüne sunan Case aynı zamanda uzar bom teknolojisinin yaratıcı ve bugüne kadar ürettiği yaklaşık 750 bin adet kazıcı yükleyici ile dünyanın bu ürün grubunda en önemli üreticilerinden biri. Türkiye pazarında sırasıyla 97bg ve 110bg gücündeki 580ST & 695ST kazıcı yükleyici modellerimiz ile de müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. 516Nm tork ve 110bg motor gücü ile 695ST modelimiz segmentinin en iddialı değerlerine sahip ve değişken debili pistonlu tip hidrolik pompa sayesinde de yakıt tüketiminde oldukça iddialı.
 
Case Teleskopik Yükleyiciler
Uzun dingil mesafesi, alçak bom pivot noktası ve en uygun karşı ağırlıklarla kullanıcısına sağlam bir duruş sunuyor. Makine, yüksek kaldırma gücü ve kaldırma kapasitesine ek olarak kısa iş çevrim süresiyle de azami verimliliği sağlıyor. Düşük yakıt tüketimi ve yüksek tork değeri ile makineye en zorlu saha koşullarında bile yüksek çekiş avantajı sağlayan FPT (Fiat Power Train) motoruna sahip TX170 Case; Powershift şanzıman ve kullanımı kolay üç farklı tekerlek dönüş modu sayesinde sahada oldukça çevik ve hızlı şekilde hareket edebiliyor. 13,14 ve 17 metre farklı opsiyonlarda müşterinin ihtiyacına yönelik olarak çeşitlilik ile pazara sunuluyor.
 
Case Mini Ekskavatörler
B Serisi Case mini ekskavatörler, kompakt tasarım ve sıfır kuyruk dönüşü özellikleriyle operatörün işine odaklanarak güvenle çalışmasına ve kamyona daha yakın durarak daha kolay yükleme yapmasına olanak sağlıyor.
 
Case mini ekskavatörler, daha büyük modellerde de kullanılan gelişmiş hidrolik teknolojiyle donatılmış. Makinelerde birbirine uyumlu olarak çalışan, eş zamanlı olarak farklı hareketlere olanak sağlayan, ikisi değişken debili pistonlu tip ve birisi dişli tip olmak üzere toplam 3 adet hidrolik pompa bulunuyor. Üçüncü pompa sistemden bağımsız olarak bıçak ve kule dönüş hareketlerini kontrol ediyor. Bu fonksiyonlar kullanılmadığı zamanlarda ise akış, kazı özelliğini güçlendirmek üzere yeniden sisteme yönlendiriliyor. Bu özellik sayesinde elde edilen yüksek hidrolik güç, makinede daha büyük kova kullanımına olanak sağlıyor. Eş zamanlı hareketlerdeki serilik ile daha iyi iş çevirim zamanları elde edilebiliyor. Daha fazla üretim sağlayan bu sistem, aynı zamanda daha hassas kontrol imkânı veriyor.
 
Dozer bıçağının özel tasarımı sayesinde önde itilen malzemenin bıçak içerisinde dönerek her zaman daha ileriye dökülmesi sağlanıyor. Böylece malzeme bıçağın arkasına düşmeden tek seferde düzleme yapılabiliyor. Ayrıca bıçağın 38 derecelik bir açıyla yükseltilebiliyor olması, makinenin eğimli arazilerdeki hareket kabiliyetini ve nakliye edilmek üzere bir araca yüklenmesini kolaylaştırıyor.
 
Kabin, bu sınıftaki bir iş makinesi için gerekli olan FOPS, ROPS ve TOPS güvenlik standartlarını karşılıyor. Kayarak açılan kapı, kabine kolay ve güvenli erişim sağlıyor. Makineler kompakt olmasına rağmen kabinlerinin geniş iç hacmi ve ergonomik kullanım kolları, operatöre verimli ve hatasız çalışması için ortam yaratıyor.

Case Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler
Case, ilk modeli olan 1530 Uni-Loader’dan bu yana güç, verimlilik ve güvenilirlik alanlarındaki ününü inşa etti. Bu üne, bom süspansiyon sistemi gibi yenilikçi özelliklerin ortaya çıkarılması ile ulaşıldı. Wichita fabrikasında bugün mini yükleyici üretiminde 300 bin adede ulaşılmış durumda.
 
Case, daha geniş bir müşteri tabanına Case performansını ve verimliliğini sunmak amacıyla, geniş bir nokta dönüşlü mini yükleyici serisi sunuyor. Her çeşit işle başa çıkabilecek Case nokta dönüşlü mini yükleyiciler, çok sayıda farklı ataşman ile kullanılabiliyor ve böylece, çeşitli sektörlere hizmet edebilen olağanüstü bir çeşitlilik sunuyor. Güçlü şase, uzun dingil mesafesiyle daha iyi bir denge ve konfor sağlarken; saha koşulları ne olursa olsun daha fazla kaldırma kapasitesi sunuyor.
 
Geniş ve daha fazla operatör konforu sağlayan kabin tasarımı, gün içerisinde daha fazla iş yapmanıza yardımcı olacaktır. Doğrudan şase üzerinde bulunan kova destek çubukları ise itme kuvvetine kuvvet katıyor ve sizlere üst sınıf koparma ve kaldırma kuvvetleri sunuyor

 
Total Oil Türkiye A.Ş.’de Üst Düzey Atama
 
Toyota'dan CMS'ye En İyi Tedarikçi Ödülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Total Oil Türkiye A.Ş.’de Üst Düzey Atama
Total Oil Türkiye A.Ş. Akaryakıt Ticari Satışlar Direktörü Sn. Göker Gürkaya, ...
Bridgestone, Yeni Nesil, Patlamayan Bisiklet Lastiği Geliştirdi
Dünya lastik devi Bridgestone, yeni nesil, havasız (Air Free Concept) ...
Shell Eco-Marathon Londra İçin Geri Sayım Başladı!
Shell Eco-marathon Londra heyecanı başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanından ...
 
Mars Logistics Trafik Haftası’nda Bin Çocuğa Ulaşacak
Lojistik sektöründe yarattığı sayısız farklılıkla sektörün öncü firması ...
Lufthansa Cargo'dan Utikad ve Üyelerine Ödül Yağmuru
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, ...
Michelin 2017'de Büyümesini Sürdürdü
Lastik devi Michelin, 2017 yılının ilk çeyreğinde geçtiğimiz yılın aynı ...
 
Goodyear, Toyota i-TRIL İçin Konsept Lastiği CityCube’u Geliştirdi
Goodyear’ın, Toyota'nın yenilikçi konsept otomobili i-TRIL için tasarladığı ...
DHL Express’e “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” Ödülü Verildi
DHL Express Türkiye, Capital dergisinin “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” ...
Avek Otomotiv Ümraniye Tesisi Hizmete Girdi
Avek Otomotiv, Volkswagen marka binek ve ticari modellerinin satış ve ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
treyler
türkiye
src
news
truck
şoför
kamyonum
kamyoncu
dikkat