Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
4 Ağustos 2017 Cuma - 16:03

Citroen, Ağustos’ta %0 Faiz ve Takas Fırsatları Sunuyor

Citroën C3 1.2 PureTech ve C4 Cactus modellerinde 30.000 TL’ye 20 ay 0 faiz, diğer C3 modellerinde 20.000 TL’ye 20 ay %0.69 faizli kredi fırsatı sunulurken, C-Elysée, C4, C4 Cactus, C4 Picasso ve Berlingo Combi modellerinde mevcut indirimlere ek olarak 2.000 TL’lik takas indirimi sağlanıyor.

Citroen, Ağustos’ta %0 Faiz ve Takas Fırsatları Sunuyor

Takas kampanyası dahil edildiğinde Yeni C-Elysée’de 3.850 TL’ye C4 Cactus’te ise 5.900 TL’ye varan indirimler sunuluyor.

Yakıt verimliliği, yüksek performans ve çevreci özellikleri ile öne çıkan benzinli ve dizel motorlarını üstün konfor özellikleriyle birleştiren Citroën modellerinde avantajlar Ağustos ayında da devam ediyor. Ağustos ayında Citroën’in binek ve hafif ticari araçlarında uygun faiz ve ödeme koşulları Citroën Yetkili Satıcıları’nda.

2017 model binek ve hafif ticari Citroën’lerde %0 faiz fırsatı

Kampanya kapsamında Citroën C3 1.2 PureTech ve C4 Cactus modellerinde 30.000 TL’ye 20 ay %0 faiz, diğer tüm C3 modellerinde ise 20.000 TL’ye 20 ay vadeli %0.69 faizli kredi fırsatı sunuluyor. Takas avantajı kapsamında ise, 2017 model C-Elysée, C4, C4 Cactus, C4 Picasso ve Berlingo Combi modellerinde 2.000 TL’lik takas indirimi imkanı sağlanıyor.

Citroën C3: Citroën’in sıradışı tasarım dilinin yeni ürünü B segmenti hatchback C3, sektörde çığır açacak ilkler ve öncü teknolojilerle yollara çıktı. Citroën C3, Airbump teknolojili karoser yapısı, siyah renkli çamurlukları ve segmentinin en geniş tekerlek yuvalarıyla Crossover benzeri iddialı bir dış görünüme sahip. Kabinine adım atar atmaz hissedilen, titizlikle işlenmiş döşemeleri, ev konforundaki koltukları ve yüksek konumlu yatay kokpiti sayesinde C3, iç mekan ferahlığı anlamında segmentinde fark yaratıyor. C3, en son nesil, performanslı ve ekonomik PureTech benzinli ve BlueHDi dizel motorlar ile birlikte sunuluyor. 1.2 litrelik PureTech 3 silindirli motor 82 HP’lik güce sahipken 1.6 litrelik dizel BlueHDi motor 75 HP ve 100 HP’lik Stop & Start teknolojisine sahip iki versiyon ile satışa sunuluyor. Citroën C3 ayrıca 1.6 VTi 115 HP’lik motor ve yeni tam otomatik EAT6 şanzıman seçeneğine sahip. Citroën C3’ün fiyatları 62.300 TL’den başlıyor.

Yeni Citroën C-Elysée; yeni ön tampon ve ızgarası, üç boyutlu arka LED far grubu, üç boyutlu 16 inch jantları ve yeni gövde renkleriyle daha prestijli bir dış görünüme sahip oldu. Kabin içinde ise Car Play özellikli mirror screen 7 inch dokunmatik ekrana sahip olan Yeni C-Elysée, günümüzün teknolojik beklentilerini akıllı telefonların araç ile entegre edilebilmesini sağlayarak karşılıyor. 3 farklı donanım (Live, Feel, Shine) ve 2 motor (1.6 e-HDi 92 HP dizel ve 1.2 Puretech 82 HP benzinli) seçeneğine sahip Yeni C-Elysée’de indirimler takas kampanyası da dahil edildiğinde 3.850 TL’yi bulurken, başlangıç fiyatı 61.750 TL.

Citroën C4 Cactus: Tüm araç fonksiyonlarını tek noktadan yapabilme kolaylığını sağlayan 7’’ dokunmatik ekranı, kanepe görünümlü geniş ön koltukları ve tavana yerleştirilen yolcu hava yastığı (Airbag in Roof teknolojisi) sayesinde daha geniş oturma alanı sunuyor. C4 Cactus’ün şık bir valizi andıran Top Box torpido gözü, aynı zamanda işlevselliği ve kolay erişebilir olmasıyla da kullanıcılara büyük rahatlık sağlıyor. Citroën’e özel, yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavan sayesinde, aracın içine devamlı filtrelenmiş bir ışık girişi sağlanıyor. Filtrelenmiş koruması sayesinde panoramik cam tavan yazın yolcularını UV ışınlarından koruyor ve sıcaklığı asgariye indiriyor. Kışın ise üst düzey termik izolasyonu sayesinde sıcaklığın korunmasını sağlıyor. C4 Cactus’teki mevcut indirimlere ek olarak yapılan takas fırsatı kampanyasıyla toplam indirim 5.900 TL’yi bulurken aracın başlangıç fiyatı 80.450 TL.

Citroën C4 Picasso: 7’’ dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12’’ HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso, etkileyici tasarımı ve yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor. C4 Picasso tüm özelliklerinin yanı sıra yeni nesil yüksek verimli BlueHDi motor seçenekleri ve yeni EAT6 tam otomatik şanzımanıyla öne çıkıyor. C4 Picasso, panoramik ön camı ve onun uzantısı olan cam tavanı ile seyahat etmenin ötesinde araçta geçirdiğiniz her anınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. 7 kişilik oturma kapasitesiyle geniş ailelerin tercihi olan Grand C4 Picasso’da da kampanya uygulanıyor. C4 Picasso’nun fiyatı 137.150 TL, Grand C4 Picasso modelinin fiyatı ise 145.600 TL’den başlıyor.

Berlingo Maxi Panelvan: Optimum ve uyumlu boyutları sayesinde her ihtiyacınızı karşılıyor. Geniş yan sürgülü kapısı ve asimetrik 180° açılabilir asimetrik arka yük kapısı sayesinde optimum bir yükleme hacmi sağlıyor. Berlingo Maxi Panelvan’ın fiyatı 58.600 TL.

Berlingo Combi: İdeal boyutuyla kendi sınıfında rekor bir oturma rahatlığı ve çok yönlü bir kullanım sunuyor. Ön tarafta, aracın genişliği boyunca uzanan tavan rafı büyük bir eşya saklama hacmi sağlıyor. Arkada, kabinden erişilen tavan bagajı, 60 litrelik ek eşya saklama kapasitesi sunuyor. Berlingo Combi’nin fiyatları 68.170 TL’den başlıyor.

Yeni Jumpy Panelvan, Space ve Space Tourer 8+1: Segmentindeki en düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine sahip araçlardan birisi olan ve bu sayede çok uygun işletim maliyetleri sağlayan Jumpy ‘de Panelvan’da Euro 6 normlarını karşılayan BlueHDi motor, 6 ileri manuel şanzıman ile beraber sunuluyor. Yeni Jumpy Panelvan, 6.1 metreküplük yükleme hacmini, standart olarak sunulan MODUWORK özellikli koltukları sayesinde 6.6 metreküpe çıkartabiliyor. 1.434 kg’lık taşıma kapasitesine sahip olan Yeni Jumpy, 4.026 metreye kadar artırılabilen kargo alanıyla, büyük ebatlı yükleri kolaylıkla taşıyabiliyor. 8+1 yolcu taşıma kapasitesine sahip Jumpy Space ve Spacetourer‘da ise. kalabalık aileler için Citroën’in geleneksel konforu, 5 yıldızlı güvenlik anlayışıyla bir araya getirildi. Citroën Advanced Comfort üretim programı kapsamında tamamen yeni bir anlayışla tasarlanan Jumpy Space ve SpaceTourer 8+1, segmentlerinde en yüksek konforu sunma iddiasını taşıyorlar. Yeni Jumpy Panelvan’ın fiyatı 83.970 TL'den, Jumpy Space 8+1 104.170 TL’den, Jumpy SpaceTourer 8+1 ise 111.930 TL'den başlıyor.

 
Efe Logistics Group Filosunu 60 Adet MAN Çekici Ve Kamyon İle Güçlendirdi
 
Subaru Forester’a, Asp Gelişmiş Güvenlik Paketi Ve Tam Kapsamlı Güvenlik Sistemi Eyesıght Eklendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Açık Pazarda İlk Kez n11.com’da Satışta
Açık pazarda ve online araç satışında devrim niteliğinde bir iş birliğine ...
Ford Otosan, Artan Talebi Karşılamak İçin 52 Milyon Dolar Yatırım Yapacak
Türkiye otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan, 52 milyon dolar tutarındaki ...
Toyota Prius Plug-in Hybrid En Çevreci Otomobil Olduğunu Kanıtladı
Toyota Prius Plug-in Hybrid, ADAC EcoTest karşılaştırmasında öne çıkarak ...
 
Alman Kalitesi Türk Misafirperverliğiyle Buluştu
Avrupa’nın lider treyler üreticilerinden olan Krone, Türkiye’nin Güneydoğu’sundan ...
Onur Karahan Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri Başkanlığı’na Atandı
Schaeffler Türkiye Genel Müdürü Onur Karahan üst düzey bir atamayla 1 ...
Schaeffler’den Otomotiv Bağımsız Yenileme Pazarı İçin Yeni Katalog
Schaeffler’in Otomotiv Bağımsız Yenileme Pazarı’na yönelik hazırladığı ...
 
Zırhlı Araç Yatırımını Büyütecek Teşvik
Katmerciler firmasının Ankara'da zırhlı araç ve zırhlama alanlarında üretim ...
Michelin, 2017’nin İlk Yarısında 11 Milyar 59 Milyon Euro Net Satış Elde Etti
Lastik devi Michelin, 2017 yılının ilk yarısında geçtiğimiz yılın aynı ...
Brisa, %100 Yerli Üretim Lassa Driveways ve Driveways Sport ile 2017’ye Damgasını Vuruyor
Brisa, 16” ve üstü segmentte konforlu ve sportif sürüş meraklıları için ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
sondakika
treyler
src
lkw
türkiye
bus
şoför
truck