Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
29 Ağustos 2018 Çarşamba - 17:25

DAHA AKILLI ARAÇLAR DAHA GÜÇLÜ BAĞLANTILAR

Krone, ağır ticari araç sektörünün nabzını tutacak olan IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı’nda sergilemek üzere yeni teknolojileriyle donattığı araçlarını ve hizmetlerini dünya basınına tanıttı. Avrupa’da ve dünya genelinde olduğu gibi iddiasını Türkiye’de de sürdüren Krone markası, Almanya/Werlte’deki genel merkezi ile Lojistik ve Yedek Parça Üssü’nde gerçekleştirilen etkinliklerde yeni teknolojilerini biz basın mensuplarına sundu.

Etkinlikte yapılan sunumlarda birçok önemli özelliğin yanısıra özellikle göze çarpanlar, tamamen telematik sistemiyle geliştirilmiş “Akıllı treyler kontrolü” ve “Akıllı lastik basıncı kontrolü” oldu. Bu sistemler sürücülerin ve filo yöneticilerinin treylerin verimliliğini ve yol güvenliğini arttırabilecek önlemler almasına olanak tanıyor.

Sunumlarda en iddialı ve üzerine en çok yoğunlaşılan sistemin telematik olduğuna tanıklık ettik. Krone diğer araçlarında olduğu gibi geliştirerek sunduğu telematik sistemlerini Türkiye’de de çok önemli bir yere sahip olan frigorifik araçlarında da kulanıyor. Cool Liner’a taşınan bu sistem ısı kontrolünü sağlayarak verimli bir frigorifik lojistiği sağlıyor.

Bunların yanı sıra araca getirilmiş her türlü güç ve konfor yapılan sunumlarda bizlere yansıtıldı. Her araçta tüm detayları gözlemleme imkanı yakaladık. Sadece araç teknolojilerini geliştirmekle kalmayıp lojistiğin verimliliğini artırma yönünde de birçok sistemi kendi markasına entegre eden Krone; Yük Sabitleme Tentesi Safe Curtain, Yük Alanı Tespit Sitemi Smart Scan, kargo yükleme ve boşaltmaya sensörle destek veren Smart Track and Trace Sistemi, Akıllı Kapasite Yöntemi sağlayan Smart Capacity Management Sistemi, tam görüş ve  manevra kabiliyeti sağlayan Smart Birdview Sistemi ve kullanıcıların taleplerini dijital olarak raporlayan Claim Care’ı tüm detaylarıyla bizlerle paylaştı.

Tüm bu geliştirilen ürün ve hizmetleriyle Krone markası, 2018 IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı’nda oldukça ses getireceğini bu etkinlikle dünya basınına göstermiş oldu.

Krone Tarihinde Yapılan En Yüksek Yatırım

Krone Grubu Genel Müdürü Bernard Krone’nin ev sahipliği yaptığı bu etkinlikte aynı zamanda Werlte’deki ana fabrikada devreye alınan ve 40 Milyon Avro yatırım bedeli bulunan yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi resmi olarak ilk kez tanıtıldı. Bu tesis aynı zamanda 112 yıllık Krone tarihinde yapılan en yüksek yatırım olma özelliğini taşıyor.

Etkinlik kapsamında basın mensuplarına gezdirilen 16 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu ve 20 metre yüksekliğe sahip yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi’nde şasilere, çevresel etkilere ve paslanmaya karşı en üst düzeyde koruma sağlayan kataforez (KTL) kaplama uygulanıyor. Kumlama ve katodik dip boyaya da maruz bırakılan şasiler bu tesiste en modern şekilde hazırlanıp son kullancılara sunuluyor. Bir şasinin bu tesisteki yüzey kaplama sürecini bitirmesi ise 7 dakikadan daha kısa sürüyor.

“Dünya Üzerinde Bu Tesisimizde Kullandığımızdan Daha Modern Bir Teknoloji Bulunmamaktadır”

Yeni Krone Kataforez Kaplama Merkeziyle ilgili açıklamalar yapan Krone Grubu Genel Müdürü Bernard Krone, “Dünya üzerinde bu tesisimizde kullandığımızdan daha modern bir teknoloji bulunmamaktadır. Tarihimizdeki en yüksek yatırımı yaptığımız bu merkezle Werlte bölgesine olan bağlılığımızı da gösterdiğimizi düşünüyorum. Şasi başına karbon dioksit emisyonunu yüzde 30’dan daha fazla düşüren bu merkez, aynı zamanda yılda 12,6 milyon kilowatt elektrik tasarrufu sağlıyor. Olabilecek en iyi standartlarda, üretim kalitemizi arttırmayı sürdüreceğiz.” dedi.

“IAA Ticari Araçlar Fuarı sloganımız ‘Clever Connections’”

Aynı zamanda Hannover’de 20-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan IAA Ticari Araçlar fuarına dair açıklamalar yapan Krone, “Taşımacılık dünyasını zekice bir araya getir ve birinci sınıf katma değerler oluştur; bu yılki IAA Ticari Araçlar Fuarı sloganımız ‘Clever Connections’ bunu temsil ediyor. Yapay zekâ ile treylerimizi geleceğe hazırlarken, ürünlerimizi daha hareketli ve verimli bir lojistik operasyonu için akıllı hizmetler ile bütünleştiriyoruz. Böylece nakliyenin güvenli bir şekilde yapılmasını garanti altına alırken tüm önemli nakliye verilerinin de hızlı bir şekilde hazırlanmasını sağlıyoruz. Kullanıcılarımız için en yüksek standartları belirliyor ve yolculuğun daha da kârlı geçmesi için kaliteye olan bağlılığımızı yineliyoruz. Herkesi IAA Ticari Araçlar fuarındaki standımıza çağırıyorum. Akıllı taşımacılık sistemleri, geleceğin hizmetleri ve yenilik yelpazesinin tamamı ile 27. Salondaki E33 numaralı standımızda tanışacaksınız.” şeklinde konuştu.

“Taşımacılık Dünyasında Krone Adını Özel Geliştirdiğimiz Çözümlerle Birlikte Duymaya Devam Edeceksiniz”

Krone’nin IAA Ticari Araçlar fuarında tanıtacağı yeni ürün serisinin de tanıtıldığı etkinlikte, treylerlerin açık alanda gösteri sürüşleri ve tanıtım sunumları yapıldı. Krone’nin geliştirdiği teknolojilerle, daha verimli yüklemenin, daha güvenli sürüşlerin ve kârlılığın iyice artacağına vurgu yapılan tanıtım kapsamında kısa bir demeç veren Krone Grubu Pazarlama Müdürü Ingo Lübs, “Krone’nin 360 derece kullanıcı odaklı yaklaşımını hiç bırakmadığını ve kullanıcılarına her zaman en iyisini sunmak konusunda eşsiz bir deneyimi olduğunu belirtmek istiyorum. Hem buradaki etkinlikte gördüğünüz hem de IAA Ticari Araçlar fuarında tanıtacağımız yeniliklerle taşımacılık dünyasında Krone adını yine kullanıcılarımıza özel geliştirdiğimiz çözümlerle birlikte duymaya devam edeceksiniz.” şeklinde konuştu.

Krone, satış sonrası hizmetlerde de Avrupa’da öncü olmayı sürdürüyor. 8,5 milyon Avro yatırım yapılarak geçtiğimiz aylarda devreye alınan yeni Lojistik ve Yedek Parça merkezinin kapıları da, Krone Grubu Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ralf Faust’un ev sahipliğinde basın mensuplarına açıldı.

Basın mensuplarına hem tesisi gezdirip hem de detaylı bir sunum yapan Krone Grubu Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ralf Faust, “İstanbul, Budapeşte, Lyon, İskandinavya ve Baltık bölgesindeki önemli bölgesel Krone yedek parça merkezlerini tedarik eden bu tesisle birlikte Krone’nin tüm yedek parça dağıtım ağının kontrolü tek merkeze geçmiş oluyor. Her ay 23 binden fazla siparişi, bir gün içerisinde hazırlayıp sevk etme becerisine sahip bu tesiste sadece 40 çalışan bulunurken, Endüstri 4.0 ışığında işin büyük bölümünü robotlara teslim eden bir sistem inşa ettik.” dedi.

“Hem Zamansal Hem de Maddi Tasarruf Sağlanmış Oluyor”

Gelinen çağda dijitalleşmenin gerekliliğinin altını çizen Faust, “Krone Telematik’in içerisinde çalışacak olan ‘Akıllı treyler kontrolü’ adını verdiğimiz yeni bir sistemi sizlere tanıtıyoruz. ‘Akıllı treyler kontrolü’, treylere monte edilen kamera ve sensörlerin yardımıyla zengileştirilmiş gerçeklik yöntemini kullanarak, gerçek görüntüleri sisteme aktarıyor ve  treylerin güncel durumu ile hedeflenen verimliliği kıyaslamaya olanak tanıyor. Böylece, henüz nakliye başlamadan önce kullanıcılarımız, treylerin verimliliğini ve yol güvenliğini arttırabilecek önlemleri görmüş oluyor. Filo yönetimi açısından da treylerin durumu her anlamda ölçülebilir kılınmış, aynı zamanda varsa bazı riskler öngörülerek hem zamansal hem de maddi tasarruf sağlanmış oluyor. ‘Akıllı treyler kontrolü’ ile ‘Treyler Yenilikleri 2019’ da ödül adaylarından birisi konumundayız.” dedi.

“Lojistikçiler İçin Daha Düşük Yakıt Tüketimi ve Daha Düşük İşletme Maliyetleri”

Krone’nin dijitalleşme anlamında yeniliklerini hız kesmeden sürdürdüğünü aktaran Faust, “Yine Krone Telematik’e bağlı çalışacak bir diğer yeniliğimiz ise 2022 yılında yasalarla zorunlu kılınacak olan ‘Akıllı lastik basıncı kontrolü’. Bu donanım, treyler üzerindeki her aksa monte edilen 2 adet sensör yardımıyla lastiklerin sıcaklığını ve hava basınçlarını ölçümlüyor. Verileri gerçek zamanlı olarak Krone Telematik üzerinden filo yöneticilerine aktaran donanım sayesinde Krone kullanıcıları lastik hava basınçlarında bir kayıp ya da lastiklerde aşırı ısınma problemlerine gerçek zamanlı olarak müdahale edebilir konuma geliyorlar. Aynı zamanda lastiklerin bu ölçümlenen değerlerinin verimli bir nakliye operasyonunu etkilediğini düşünürsek, ‘Akıllı lastik basıncı kontrolü’ lojistikçiler için daha düşük yakıt tüketimi ve daha düşük işletme maliyetlerine ulaşmak için çok faydalı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Akıllı Treyler Kontrolü

Akıllı treyler kontrolü,  treylere monte edilen kamera ve sensörlerin yardımıyla zengileştirilmiş gerçeklik yöntemini kullanarak, gerçek görüntüleri sisteme aktarıyor ve  treylerin güncel durumu ile hedeflenen verimliliği kıyaslamaya olanak tanıyor. Böylece, henüz nakliye başlamadan önce kullanıcılar, treylerin verimliliğini ve yol güvenliğini arttırabilecek önlemleri görmüş oluyor.

Akıllı Lastik Basıncı Kontrolü

Krone Telematik’e bağlı çalışacak bir diğer yenilik ise 2022 yılında yasalarla zorunlu kılınacak olan ‘Akıllı lastik basıncı kontrolü’. Bu donanım, treyler üzerindeki her aksa monte edilen 2 adet sensör yardımıyla lastiklerin sıcaklığını ve hava basınçlarını ölçümlüyor. Verileri gerçek zamanlı olarak Krone Telematik üzerinden filo yöneticilerine aktaran donanım sayesinde Krone kullanıcıları lastik hava basınçlarında bir kayıp ya da lastiklerde aşırı ısınma problemlerine gerçek zamanlı olarak müdahale edebilir konuma geliyorlar.

Krone IAA 2018'de Serin ve Akıllı

Krone Cool Liner En Gelişmiş Özellikleriyle Verimli Frigorifik Lojistik Sunuyor

Hannover'de gerçekleştirilecek IAA 2018 Fuarı'nda Krone, Cool Liner Duoplex Steel modelinin çift katlı ve akıllı telematik özellikleriyle donatılan versiyonunu sergileyecek. Cool Liner modeli; meyve, sebze, et, balık ve donmuş gıdaların yanı sıra bitkilerin ve hassas elektronik parçaların ısı kontrollü taşımacılığının yapılmasını sağlıyor.

Krone Kayar Perde: Gümrük Mührü İçin Süreç Kolaylaşıyor

Profi Liner TIR ile Sınır Ötesi Taşımacılık

Küresel çapta aktif bir mobilite uzmanı olan Krone, IAA 2018 Fuarı'nda Profi Liner TIR'ı tanıtacak. Uluslararası karayolu taşımacılığı için geliştirilen bu kayar tente modeli, özel bir kapatma teknolojisiyle donatıldı. Gümrük mührüyle de tente kilitleri güven altına alınarak, kargo bölümüne izinsiz erişim kısıtlanmış oluyor.

Profi Liner TIR ayrıca araç üzeri taşımacılığa göre de geliştirildi. Yan çıtalı modelinde, plan rampası yan çıtanın düz topuk kısmında yer alıyor. Uluslararası pazarına yönelik olarak modelin standart uzunluğu 13,620 mm. ve 12,000 kg yarı treyler ağırlığına sahip. Kendi başına ise ağırlığı 6,290 kg ve taşıma kapasitesi 31,710 kg.

Krone IAA 2018 Fuarı'nda Smart Birdview Teknolojisini Tanıtacak

Araç İçi Smart Birdview Sistemi Sürücü İçin Daha İyi Görüş ve Sürüş Güvenliği Sağlıyor

Krone, Hannover'de düzenlenecek IAA 2018 fuarında treylerleri için tam görüş ve manevra kabiliyeti sunan Smart Birdview sistemini de tanıtacak. Birdview sayesinde sürücü, treylerin çevresinde olan biten her şeyi görerek, dar alanlarda güvenli sürüşün yanı sıra darbe ve kazaların önüne geçebiliyor.

Treyler üstyapısının tüm cephelerine üç ya da dört kamera yerleştiriliyor. Bu kameralar, çekicide bulunan sürücü için treylerin bulunduğu ortamın adeta haritasını çıkarıyor.

Hafif, Hızlı, Güvenli: Yan Çıtalar, Yerini Yay Çeliğine Bırakıyor

Yeni Yük Sabitleme Tentesi - Krone Safe Curtain

Krone, Hannover'de düzenlenecek IAA 2018 fuarında Safe Curtain yük sabitleme tentesini tanıtacak. Tentenin ismi aslında her şeyi açıklasa da; Krone'nin Safe Curtain, yani Güvenli Tente adlı yük sabitleme tentesi, yan çıtaların üzerinde bulunan dikey PVC tünel boşluklarına entegre edilmiş yüksek mukavemetli çelik yay plakalarıyla görücüye çıkıyor. Bu teknoloji sayesinde Krone, geleneksel yan çıtalar olmadan yan tente kullanılarak yük sabitleme seçeneği sunuyor. Safe Curtain adlı bu yük sabitleme sisteminin avantajı ise daha güvenli ve daha hızlı sabitleme sunmanın yanı sıra yük tasarrufu sağlaması. Yan çıtası olan klasik yan tentelerle kıyaslandığında, Safe Curtain yaklaşık 90 kg. daha hafif. Sistemin bir diğer avantajı ise; entegre yay çeliği plakaları dikey yapısı sayesinde hırsızlığa karşı da koruma sağlıyor. Tente kasten kesilmeye çalışılsa bile yalnızca yay çeliği plakasının yanından kesilebiliyor. Buna rağmen tentenin onarımı ise en az standart yan tente tamiri kadar kolay. Bunun yanı sıra, iş sahalarında yan çıtaların düşmesi sonucu olan kazalar ise bu sistem sayesinde geçmişte kalıyor.

Krone, Son Kilometre Lojistiği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Rytle Adlı Start-Up ile Tüm Dünyada Koli Teslimatlarının Şehirlere Uyumlu Hale Getirilmesi Hedefleniyor

RYTLE adlı startup ilk defa IAA fuarına katılacak. Krone Grup ve Orbitak AG tarafından gerçekleştirilen bu ortak girişim; şehir içi lojistiğine uygun, tıkanık ve sıkışık trafiğe karşı yeni bir mobilite konsepti sunuyor. Bremen merkezli şirketin geliştirdiği entegre ve ağ tabanlı konsept, şehir lojistiğine yeni bir tanım getiriyor. MovR adı verilen yenilikçi kargo motorları, standart hale getirilen kutular ve sürücülerin ve alıcıların içerisinde bulunduğu mobil şehir dağıtım ağıyla konsept, son kilometre lojistiğinde çevreci bir teslimat sözü veriyor.

Krone Treyler Aksları Artık Hacimli Araçlar İçin de Sunuluyor

Krone'nin Kendi Geliştirdiği Mega Akslar Artık Daha Kompakt Tasarıma Sahip

IAA 2018 için Krone, kendi geliştirdiği parça portföyünü tam zamanında büyüttü. Treylerlerin her alanında ortaklık sunan Krone yalnızca araç ve hizmetleriyle değil, kendi ürettiği akslarla da bu ortaklığı sürdürüyor. Disk frenli Mega aks artık hacimli araçlar için de sunuluyor. Ancak bu aks modelinin en önemli tasarım öğesi, 19.5 inçlik Mega Treyler'de bulunan özellikle alçak lastikler.

Krone, Mega aks modelini, yıllardır kendini sahada kanıtlamış ve satış rakamları sürekli artan kendi profesyonel aks modelini baz alarak tasarladı. Profi ve Mega aks modelleri kullanım süreleri boyunca az masraflı ve sağlam ürünlerdir.

KRONE IAA 2018'de Akıllı Yük Alanı Tespit Sistemini Tanıtacak

Yük Alanı Tespit Sistemi Smart Scan, Yük Kapasitesini Tespit Ederek Lojistikçileri Destekliyor

Krone Smart Scan sayesinde sevk merkezleri, aracın tam olarak neresinde yük kapasitesi olduğu konusunda hızlı ve güvenilir bilgiye erişme şansı elde ediyor. 2018 yılında tanıtılan Krone yük alanı tespit sistemi güncellenerek dijital desteğin yanı sıra kamera ve sensörlerle akıllı yük alanı tespiti özelliğine kavuştu.

Smart Track And Trace Tedarik Zincirindeki Tüm Yük Taşıyıcıları Kayıt Altına Alıyor

Krone Smart Track and Trace sistemi, kargo yükleme ve boşaltma süreçlerine sensörler yardımıyla destek veriyor.  Sistem, tedarik zincirinin depolama ve satış bölümleri de dahil olmak üzere tamamının görüntülenmesine katkıda bulunuyor. Yük taşıyıcılara verilen vericiler (radyo vericileri) aracılığıyla bilgi toplanıyor. Adetler, yükler, sarsıntılar, alımlar, konumlar vs. gibi bilgilerin şeffaf biçimde görüntülenmesi sağlanarak, müşterilerin ve son kullanıcılar için bu bilgiler anlaşılır kılınıyor.

Nakliye Takası Süreci Ağ Tabanlı Hale Getirilerek Nakliyatta Verimli Boşaltım Yapılması Sağlanıyor

Krone Smart Capacity Management yani Akıllı Kapasite Yönetimi sayesinde nakliye komisyoncuları, konumların ve yüklerin bağlantılı hale getirilmesi sonucunda sunulan optimal güzergâh önerileriyle filolarını verimli kullanma şansı buluyor. Nakliyat takası sürecinde sağlayıcı bilgisi Krone Akıllı Kapasite Yönetimi sisteminden alınarak dağıtıcıya Krone Telematik Portalı üzerinden kargo önerileri yapılıyor. Krone Akıllı Kapasite Yönetimi, fiziksel ağ tabanında nakliye komisyoncularını dijital nakliyat takası süreçleriyle destekliyor. Treylerin nakliyat takası sürecine ağ üzerinden dahil edilmesiyle Krone, yükün treylere ulaşmasını sağlıyor.

Krone Üç Yıla Kadar Garanti Seçenekleriyle Avantajlı Bir Uzatılmış Garanti Süreci Sunuyor

Krone'de Uzatılmış Garanti Süreleri Kaza Durumlarına Karşı Teminat Altına Alınıyor

Sektörde kendini bir mobilite ortağı olarak tanımlayan Krone Ticari Araçlar Grubu, geniş kapsamlı bir hizmet ve garanti portföyü sunuyor.

Krone'den satın alınan her yeni araç 12 aylık garanti süresiyle teslim ediliyor. Her aracın garantisi araç satın alındığında üç yıl daha uzatılabilirken, Almanya ya da Avusturya'da kayıtlı araçlar teslimatlarından üç ay sonrasına dek bu fırsattan yararlanabiliyor.

Krone Kullanılmış Araç Portalıyla Az Kullanılmış Araç Bulmanın Zamanı Geldi

Krone Used Adlı Yeni Çevrimiçi Portal Kullanıma Sunuldu

IAA Fuarı'nda Krone Nutzfahrzeug Grubu, Krone Kullanılmış Araç bölümüyle yeni çevrimiçi kullanılmış araç portalını tanıtacak. Bu portal sayesinde markanın piyasadaki mevcudiyeti ve erişilebilirliği de artmış olacak. Krone Used adlı kullanılmış araç portalı, www.krone-used.com adresinde avantajlarının yanı sıra kullanılmış araç portföyünü de ortaya koyuyor. Yeni çevrimiçi kullanılmış araç satış portalı, uluslararası bayileri bir araya getirerek tüm araçlara ortak erişim şansı sunuyor.

Bu adresten alıcılar tüm fırsatları görüp, ihtiyaçları olan aracı bulabilirler. Hızlı arama sayesinde ilgili taraflar; üretici, ilk tescil tarihi, konum, ekipman, fiyat ve fren tipi gibi arama kriterlerini filtreleyebilir ya da birleştirebilir.

Ticari Araç Üreticisi Krone Hizmetlerine Bir Yenisini Ekleyerek Claim Care'ı Duyuruyor

Daha Çok Hizmet: Krone Müşteri Hizmetleri Artık Talepleri Uygulama Üzerinden İşleme Alabilecek

Krone, treyler hizmetlerini dijital hale getiriyor. Claim Care isimli uygulamasıyla, hizmet alanlar kaygılarını dijital olarak hızlı ve kolay biçimde rapor haline getirebilecek. Claim Care'ın şeffaflığı sayesinde süreçler hızlanırken araçların aksaklık süreleri de kısalacak.

Claim Care ile Kolay Giriş

Claim Care uygulaması aracın hem süreçlerini hem de durumunu kayıt altına alıyor. Claim Care uygulamasının gizliliği kapsamında, hizmet katılımcıları Krone'ye aracın şase numarası ve teknik verilerinin yanı sıra araç sahibi ve başvuru sahibinin bilgilerini paylaşacak. Gizlilik altında, aracın arka, ön, tip plakası ve iç mekanının detaylı görüntülerini yükleyecek. Etkilenen parça önceden seçildiğinde, süreç dijital olarak Krone Müşteri Hizmetleri'ne ulaştırılacak. Müşteri hizmetleri ise prosedürü gözden geçirip Krone hizmet katılımcısının ön siparişi için öngörülen prosedürü iletecek.  Ön sipariş Krone hizmet katılımcısına rapor olarak sunulacak ve yapılan şikâyet nihai olarak işlenecek.

 

 
Bakımlı Motorlar Sonbaharda Tatil Yapacak
 
The new Kögel Lightplus Coil: a Plus in Payload for Coil Transport
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakımlı Motorlar Sonbaharda Tatil Yapacak
Araç bakım sektörüne “oyun değiştiren”, pasta-cilasız yepyeni bir sistem ...
Senegal Hızlı Tren Projesinde Volvo ve Yapıray İmzası
Senegal’in başkenti Dakar’da, Blaise – Diagne bölgelerini birbirine bağlayacak ...
Tırsan, 67. IAA Fuarı'nda Son Yeniliklerini Katılımcılar ile Buluşturacak
Tırsan, geniş ürün yelpazesinde yer alan yenilikçi ürünlerini ve hizmetlerini, ...
 
Mercedes-Benz Türk'ün Hikayeleri Bu Kitapta
Mercedes-Benz Türk, yarım asrı aşkın süredir devam ettirdiği Türkiye’nin ...
Hidromek’ten Mesleki Eğitime Bir Destek Daha
Bu yıl kuruluşunun 40’ıncı yıl dönümünü kutlayan Ankara merkezli iş makinesi ...
Mutlu Akü Rusya’da Teknolojilerini Tanıttı
Mutlu Akü, Rusya’da düzenlenen MIMS Automechanika Moskova fuarında Lityum-İyon, ...
 
Avrupa Ülkelerine İhracat Taşımaları Artmaya Devam Ediyor
UND’nin derlediği verilere göre; 2018 yılı Ocak-Temmuz toplamında, Türk ...
''Dünya Üzerinde Bu Tesisimizde Kullandığımızdan Daha Modern Bir Teknoloji Bulunmuyor!''
Krone, Almanya/Werlte’deki genel merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında, ...
Intercity Yeniden Yüzde 100 Yerli
Filo kiralama sektörünün lider markalarından Intercity, 2008 yılında Japon ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
Kamyon
kamyoncu
truck
şoför
lkw
bus
haberler
türkiye
src