Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Ekim 2017 Cuma - 11:51

Dolu Hasarını Yabancı Teknisyenler Düzeltti

Geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen şiddetli dolu yağışında çok sayıda aracın önemli derecede zarar görmesi ile RS Servis, boyasız göçük düzeltme işlemi için yurt dışından uzman teknisyenleri Türkiye’ye getirdi.

Dolu Hasarını Yabancı Teknisyenler Düzeltti

RS Servis, başvuru yapan toplam 9 bin aracın onarımını, Yenibosna ve Kartal’da 11.000 m2 kapalı alanında konuşlandırışmış dolu onarım merkezinde yaklaşık 5 ayda tamamlamayı hedefliyor. Ortalama 4-5 gün süren araç tamiri süresinin bedeli ise ortalama 3.500 TL.  

Son aylarda Türkiye’nin yanı sıra tüm dünya doğal afetlerle karşı karşıya kalıyor. Bu afetlerde evler, arabalar zarar görüyor, önemli ölçüde maddi hasar meydana geliyor. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da meydana gelen dolu afeti de bu duruma en yakın örnek…

Ünaldı: Kriz iletişim planı oluşturduk

Bu ve benzeri afetlerin tekrar yaşanabileceğinin farkındalığıyla RS Servis, hasarları en kısa zamanda gidermek için bir kriz planı oluşturmuş durumda. Türkiye’nin farklı noktalarındaki 57 adet servis merkeziyle ulusal anlamda hizmet veren RS’nin doğal afetin meydana geldiği bölgede bir kriz masası kurduklarının altını çizen RS Servis Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, eğitimli personeli sistemli çalışmayla birleştirerek sorunu en kısa zamanda çözmeye çalıştıklarını söyledi. Sonbaharında yavaş yavaş kendini hissettirmesiyle genellikle kışa hazırlık yapmak isteyen müşterilere oto bakım hizmetini verdiklerini söyleyen Ünaldı, “Kış döneminde yağmur, dolu ve kar yağışlarının etkisi ile zor iklim koşullarında genellikle hasar onarım hizmetlerine ağırlık vermekteyiz. Geçtiğimiz aylarda hep birlikte bir dolu afeti yaşadık. Biz bu noktada RS Servis olarak, araçlardaki doludan dolayı oluşan göçüklerin altından uygulanan boyasız göçük düzeltme yöntemiyle tamir ediyoruz. Fakat uygulayamadığımız durumlarda bir diğer yöntem olan üstten vakumla çekilme yöntemi kullanıyoruz. Fakat mecbur kalmadıkça vakumla tamir yapmıyoruz. Araba daha önce boya yapılmışsa boyasız göçük düzeltme yöntemi kullanılamıyor. Çünkü sonradan yapılan boyanın altından bir macun tabakası var. Biz otomobilde vakum veya boyasız göçük düzeltme yöntemini kullandığımızda o macun tabakası kopuyor” dedi.“Doludan zarar gören 9 bin aracı yaklaşık 5 ayda tamir etmeyi hedefliyoruz”

Dolu hasar tamiri sırasında araç başına 3.500 TL’lik bir maliyet çıktığının altını çizen Ünaldı, “Aslına bakarsanız, dolundan sonra müşterilerimize yetişmekte zorluk çektik. Bunun içinde yetişmiş boyasız göçük düzeltme teknisyen sayısının yetersiz kalması nedeniyle yurt dışından uzman teknisyen getirmek zorunda kaldık. Bu öngörüyle de 2018 yılı bütçesine dolu hasarları eğitimi için 750.000 TL’lik bir bütçe ayırarak 50 kalifiye teknisyen yetiştirmeyi de planlarımız arasına aldık. Bundan sonra bu büyüklükte yaşanacak dolu hasarlarında ciddi bir kadro ile çok sayıda araca boyasız göçük onarımı hizmeti vermek için hazır olmaya çalışacağız."

 
TÜVTÜRK’te Önemli Atamalar
 
''MTV Zammı Aşağı Çekilecek''
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TÜVTÜRK’te Önemli Atamalar
Türkiye'nin periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluşu ...
Hafta Sonu Yağışlı Geçecek
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji ...
Anaokulu Öğrencisi Serviste Unutuldu
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, öğrenci servisinde unutulan anaokulu öğrencisi, ...
 
Mercedes-Benz'den Ekim Ayına Özel Fırsatlar
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in otomobil ve hafif ticari araçlar için ...
MTV Zammı En Kısa Sürede Açıklanacak
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne (MTV) yüzde ...
Yeni Mağazası Malatya'da Açıldı
Brisa, yenilikçi hızlı araç bakım ve servis zinciri Otopratik’in yeni ...
 
'Şehirlerarası Otobüslere FSM’den Geçiş Hakkı Tekrar Verilmeli'
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan, şehirlerarası ...
İnşaat ve Hazır Beton Sektörlerini İzmir’de Buluşturacak
Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım A.Ş. tarafından ...
OTONOMİ'deki Esnaf ve Çalışanlara Yangın Eğitimi Verildi
Otonomi esnaf ve çalışanlarına verilen eğitimde yangınla mücadelenin temel ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrersondakikatreylernewsKamyontürkiye haberler şoförbus