Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
10 Kasım 2016 Perşembe - 15:49

Hankook Ultra Yüksek Performanslı Premium Kış Lastikleri

Hankook Ultra Yüksek Performanslı Premium kış lastikleri: - Kış mevsimi boyunca optimize sürüş performansı - Yeni Hankook SEALGUARD® teknolojisi - Premium araçlarda patlasa da yol alabilen orijinal ekipman lastik.

Hankook Ultra Yüksek Performanslı Premium Kış Lastikleri

Hankook yaklaşan kış sezonu için ultra yüksek performanslı kış lastiklerini daha da geliştiriyor. 270 km/saat'e kadar farklı ebatlarda piyasaya çıkan i*cept evo ailesinin premium kış lastikleri, spor arabalar, SUV'ler ve patlasa da yol alabilen orijinal ekipman olarak premium markalara tedarik edilirken ilk defa SEALGUARD® teknolojisini de içeriyor. Kış koşulları için optimize edilen ultra yüksek performanslı kış lastikleri i*cept evo, i*cept evo² ve i*cept evo² SUV, özel kauçuk karışımlarıyla yeni BMW 7 serisinde çoktan orijinal ekipman olarak tedarik ediliyor. Her üç modelde kullanılan asimetrik lastik sırtı tasarımı, sportifliğin yanı sıra ıslak ve kuru zeminlerde rahat yol tutuş sağlarken karlı kaplı yollarda mükemmel çekiş gücü ve frenleme performansı sunuyor.

Neu-Isenburg, Almanya, 9 Kasım 2016 – Premium lastik üreticisi Hankook, mevcut ultra yüksek performanslı kış lastiği serisini geliştirmeye devam ediyor. Kış mevsiminin değişken hava koşullarında sürekli yüksek performans ve üstün konfor ile daha fazla güvenlik sağlamak için geliştirilen i*cept evo ailesinin kış lastikleri, üst orta sınıf araçlardan lüks sedan ve spor arabalara özel olarak üretilmiştir. Dahası Winter i*cept evo2 popüler Sportif Arazi Aracı (SUV) kategorisinin özel gereksinimlerini karşılamak üzere uyarlanan çift katmanlı karkasa sahip SUV modeliyle de kullanıcılara sunulmuştur.
Ayrıca Hankook SEALGUARD® teknolojisi, 2016 kış döneminde VW Passat ve Touran’da orijinal ekipman olarak birçok ebatta ilk defa kullanılmaktadır. Özel SEALGUARD® sızdırmaz malzemesi lastik sırtında 5 mm'lik çapa kadar olan delikleri kapatır. Bu sayede yolculuklar, delinmeden kaynaklı oluşan hasarda bile sorunsuzca devam edebilir. Ayrıca kendinden sızdırmazlık sağlayan lastiklere sahip araçlarda stepne taşımaya gerek yoktur. Böylece araçta fazladan boş alana sahip olunur, ağırlıktan tasarruf edilir ve yol kenarında lastik değiştirmeye gerek kalmaz. Bu lastikler SEALGUARD® teknolojisine sahip olmayan lastiklerle aslında aynı yapıya sahip olduğundan güvenlik avantajlarına ek olarak bu teknolojiyle donatılan ürünler özellikle rahat bir sürüş deneyimi sunar.

Hankook Winter i*cept evo, 7 serisi dahil (245/50R18 ebatında) bir çok BMW modeline güçlendirilmiş lastik yanaklarına sahip patlasa da yol alabilen HRS’ye (Hankook Run-Flat Sistemi) sahip olan farklı ebatlarda orijinal ekipman olarak tedarik edilmektedir..
Kar, buz, don, şiddetli yağmur veya ıslak yapraklar kışın tehlikeli yol koşullarını meydana getirir. Hankook i*cept evo, i*cept evo2 ve i*cept evo2 SUV kış desenleri, maksimum kavrama sağlayan lastik sırtı kauçuk karışımı ve optimize tasarım fonksiyonlarıyla bu zorlukların üstesinden gelir. Diğer detayların arasında, düşük sıcaklıklarda lastiğin sertleşmesini önleyen yüksek dağılımlı nano-silika bileşimi kullanılmakta ve bu sayede lastik temas alanının yüksek elastik yapısıyla kışa özgü ve ıslak yollarda çok daha iyi kavrama sağlanmaktadır. Lastik desenindeki optimizasyonla birlikte lastiğin zemin temas alanı daha da genişletilmiştir. Bu sayede karlı ve ıslak zeminde kavrama konusunda hem olumlu bir etkiye sahiptir hem de suda kızaklamayı daha fazla önlemektedir.

Hankook ultra yüksek performans lastiklerinin geleneksel asimetrik sırt deseninin dış kısmı karlı zeminde daha fazla yol tutuş performansı ve yüksek çekiş gücü sağlarken, iç kısmı karlı, çamurlu ve ıslak zeminlerde daha iyi frenleme performansını garanti eder. Karlı zeminde çekiş gücü, yol üzerindeki karı etkili şekilde "kavrayan" daha fazla sayıda blok kenarıyla elde edilmektedir. Blok hareketi ve aşınma en aza indirilerek tüm lastik sırtında bulunan özel olarak geliştirilmiş üç boyutlu kılcal kanallarr daha fazla sürüş tutarlılığı sağlar ve en üst seviyeye çıkarılan kenar etkisinin yardımıyla genel yol tutuş özelliklerini geliştirir. Lastik sırtının iç kısmında optimize bir açıda düzenlenen enine kanallar, karla kaplı yollarda performansı artırır.

Enine iki ana su tahliye kanalı, özellikle su veya karla karışık sulu çamurun tahliyesinde %30 daha fazla verimlilik sunar. Hankook Winter i*cept evo2 ile birlikte bu kanallar, ıslak ve çamurlu yollarda daha güvenli bir sürüş deneyimi adına kar üzerinde kavrama performansına ve suda kızaklamayı önlemeye yardımcı olur. Lastik omuzlarının geniş tasarımı ve optimize küp şeklindeki blok tasarımıyla beraber, güçlendirilmiş lastik yanağı ve topuk doğrudan direksiyon tepkimesinin yanı sıra kuru zeminlerde de gelişmiş viraj alma ve optimize yol tutuş performansı sağlar.

Hem Hankook kış lastiği modelleri i*cept evo, i*cept evo² ve i*cept evo² SUV hem de Hankook SEALGUARD® sistemi, ağırlıklı olarak Hankook'un Macaristan'daki modern Avrupa üretim tesislerinde üretilmektedir. Çeşitli i*cept evo versiyonları üst orta sınıf araçlar, lüks sedan otomobiller, spor arabalar ve tüm popüler SUV'lar için toplam 155 farklı ebatta mevcuttur.

Hankook Winter i*cept evo H, V hız hız sembollerinde 185 – 265 mm'lik lastik sırtı genişliğine ve 70 – 45'lik en/boy oranına sahip 15 – 18 inç'lik 25 ebatta mevcuttur. Birçok BMW modeline de orijinal ekipman olarak tedarik edilen Winter i*cep evo’nun bazı ebatları patlasa da yol alabilmelerini sağlayan HRS'ye (Hankook Runflat Sistemi) sahiptir.

Hankook Winter i*cept evo2 H, V, W hız sembollerinde 195 – 295 mm'lik lastik sırtı genişliğine ve 60 – 30'luk en/boy oranına sahip 15 – 20 inç'lik 87 ebatta mevcuttur. Genellikle yüksek yük kapasitesine (Extra-Load ‒ XL) sahiptir.

Hankook SEALGUARD® teknolojisi 2016 kış sezonunda Volkswagen Passat ve Touran’da 215/60R16 H ve 215/55R17 V ebatlarında temin edilen orijinal ekipman lastiklerinde sunulmaktadır.

Hankook Winter i*cept evo2 SUV T ila W hız sembollerinde 215 – 315 mm lastik sırtı genişliğine ve 70 – 35'lik en/boy oranına sahip 16 – 21 inç'lik 36 ebatta mevcuttur.

 
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye “Toyota C-HR” Seri Üretimine Başlıyor
 
CASE İş Makineleri Ürünleriyle Göz Doldurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye “Toyota C-HR” Seri Üretimine Başlıyor
Türkiye’de üretilen ilk hibrit ve crossover araç olan Toyota C-HR, 9 Kasım ...
Brisa, Sürdürülebilir İş Ödülüne Layık Görüldü
Sürdürülebilirlik alanında 40 yılı aşkın deneyimiyle başarılı çalışmalara ...
Araçların Yüzde 21’inin Lastik Hava Basıncı Tehlike Durumunda!
Lastik devi Michelin’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Lastikte ...
 
ABD’li TESLA’nın da Tercihi TEMSA
Silikon vadisinin ileri teknoloji ve internet şirketleri Facebook, Google, ...
Borusan Lojistik İnovasyon Ödülünü Kazandı
Koç Topluluğu şirketi Zer A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Çözüm Ortakları ...
ZUBİZU, Turkcell ve Shell’den Hayatı Kolaylaştıran İşbirliği
Plaka numaralarını ve kredi kartlarını ZUBİZU uygulamasına kaydeden ZUBİZU ...
 
Kış Lastiği Uygulaması 1 Aralık'ta Başlayacak
Kışın lastiği kış lastiğidir, 1 Aralık’ı beklemeden kış lastiğine geçin!
Kalyon İnşaat’ın Kamyon ve Çekici Tercihi MAN Oldu
42 yıllık köklü geçmişi ile Türkiye inşaat sektöründe birçok önemli projeye ...
Balıkesir Uludağ Turizm’e 5 TEMSA SAFİR PLUS
Filolarında 70 özmal ve 30 kiralık olmak üzere 100 adet araç bulunan Balıkesir ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
treyler
Kamyon
türkiye
lkw
haberler
kamyoncu
news
fahrer
şoför