Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
25 Ekim 2017 Çarşamba - 09:14

IVECO Trakker ve Astra İle Sahada

Global taşımacılık dünyasının öncü oyuncularından IVECO, inşaat ve damper uygulamalarında da iddialı. 3,5 ton segmentinden ağır vasıtaya kadar çok geniş bir ürün gamına sahip olan marka, sadece ticari araç üretimiyle öne çıkıyor.

IVECO Trakker ve Astra İle Sahada

Off-road, inşaat segmentinde 4x2’den 8x8’e kadar her misyona göre müşterilerine ürün sunan IVECO, damper ve mikser misyonları için konumlandırdığı Trakker araçlarını üretiyor. IVECO, en ağır görev aracı olarak tanımladığı ASTRA’yı ise dünyanın en zor coğrafyalarında en ağır koşullarda çalıştırıyor.

Tüm testlerden başarı ile geçen Trakker 8x4 500 HP’leri damper ve Trakker 8x4 410 HP’leri mikser kullanımına uygunluğu ile öne çıkıyor. Şu anda Türkiye’de off-road görevlerde kullanılan yaklaşık 500 adet Trakker kamyon var. IVECO pazar taleplerine en uygun araçları üretirken yaygın satış sonrası servis ağı ve yedek parça bulunabilirliği ile de müşterilerinin her zaman yanında duruyor.

IVECO ağır görev araçları, SCR sistemine sahip olmalarının yanında özellikle düşük devir ile kullanılan sahalarda aktif rejenerasyon yolu ile Dizel Partikül Filtresi (DPF) temizliğine de gerek duymadan çalışması önemli bir üstünlük olarak öne çıkıyor.

Trakker Geniş Ürün Seçeneği Sunuyor

IVECO, Trakker serisinde farklı yüklerin ve farklı çalışma ortamlarının gereklerine uygun çok sayıda seçenekle (4x2, 4x4, 6x4 ve 6x6 dingil düzenli kamyonlar ve yine bu düzendeki çekiciler ile 8x4, 8x8 dingil düzenli kamyonlar) müşterilerinin her ihtiyacına uygun aracı ürün gamında tutuyor.10 mm Şasi Kalınlığı

Trakker serisi araçlar ayrıca 10 mm’ye kadar çıkan şasi kalınlıkları ile Türkiye’deki zorlu çalışma şartlarının gerektirdiği yüksek dayanıklılık değerlerini karşılayarak; inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerinde sınıfındaki rakiplerinden ayrılıyor. Trakker araçlar tüm bu sektörlerde çok uzun yıllardır hizmet verirken, şasilerinde olduğu gibi tüm ana komponentlerinin de sağlamlığıyla tanınıyor.

Müşteriye Özel Konfigürasyonlar

Bu araçlar; hazır beton mikseri, beton pompası, vinç ya da damper gibi çeşitli görevler için, ülkemizdeki şartlara ve müşteri taleplerine uygun olarak “misyona özel versiyonlar” halinde konfigure ediliyor. Araçlar isteğe bağlı olarak yataklı veya yataksız, alçak veya yüksek kabin seçenekleriyle sunuluyor. Parabolik, yığma ya da havalı süspansiyon seçenekleri misyona uygun olarak yine müşteri tarafından seçilebiliyor. Tüm bunların yanında, farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çok seçenekli bir opsiyonel donanım yelpazesi de aracın zengin standart donanımına ilaveten müşteriye sunuluyor.

Üstün Manevra Kabiliyeti

Trakker araçları, rakiplerine göre; inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerinde daha da önem kazanan düşük dönüş çapı ile de öne çıkıyor. Trakker, dar alanlarda, zaman zaman çok zorlu pozisyonlarda manevra yapmak zorunda kalan sürücüler için üstün manevra kabiliyeti sunuyor.
 

EuroTronic Şanzıman ile Sürücülerin İşi Çok Kolay

IVECO, araçlarında EuroTronic şanzımanı standart olarak sunuyor. Yüke ve yola göre en uygun vites seçeneğini otomatik olarak seçerek hem yakıt hem de baskı balata masraflarını düşüren EuroTronic şanzıman, sürücüye olağanüstü bir konfor sunuyor. EuroTronic şanzıman sayesinde aynı zamanda sürücü hatalarından kaynaklanan motor, şanzıman ve diğer aktarma organı hasarlarının da azami ölçüde önüne geçiliyor.  EuroTronic şanzıman, Tiptronic kullanımda manevra ve off-road modlarını da birlikte sunuyor.
 

Sınıfında En Güçlü Motor Freni Trakker’da


Damper versiyonlarında Yokuş Kalkış Desteği (Hill Holder), retarder gibi fonksiyonel özellikler de yine standart donanımlar arasında yer alıyor. Cursor 13, 410 HP ve 500 HP güçlü motorlar ile donatılan Trakker, sınıfında en güçlü motor frenine sahip araç olma özelliğini taşıyor. Trakker’da motor freni 464 kW 2400 d/d güç sağlarken, retarder ayrı bir opsiyon olarak müşterilere sunuluyor.

Şantiye şartları için tam çelik tampon, far koruma ve ön güneşlik de Trakker’larda yine standart olarak sunuluyor. IVECO, Yeni Trakker araçlarında üst yapı uygulamaları için daha çok fonksiyona ve esnekliğe sahip Ara Modül (Expansion Module) kullanıyor.

Ağır Off-road Görevlerin Aracı: ASTRA

Türkiye’de şu anda yaklaşık 140 adet ASTRA, madenlerde en zorlu işlerin üstesinden kolaylıkla gelirken ucuz işletme maliyetleriyle de müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilen çok geniş yelpazedeki ağır hizmet tipi versiyon seçenekleriyle ASTRA, yalın üretim prensibi ve rakiplerine göre daha yüksek teknik taşıma kapasitesi sunmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Olağan üstü şasi dayanıklılığına sahip ASTRA, dünyada sadece ağır off-road görevler için üretim yapan birkaç markadan bir tanesi. 

Kamyon Şase (HD 9 Serisi), Rijit Kaya Kamyonu (RD Serisi), Belden Kırmalı Kaya Kamyonu (ADT Serisi) ve Ağır Nakliye Çekicileri bulunan ASTRA, HD 9 Kamyon Şase ürün gamında

Euro 6 egzoz emisyon normunda  şu an itibariyle; 6x4, 8x4 ve 8x6 konfigürasyonlarını üretiyor. ASTRA, kendi sınıfında rakipsiz şase yapısı (202.00 NM şase burulma direnci) ve yüksek motor gücü (IVECO tarafından da kullanılan Cursor motorlar, 500 ve 560 HP) seçeneklerini sunuyor.

Yıllardır Türkiye pazarında var olan IVECO ile büyük oranda parça uyumluluğu sağlayan ASTRA, aktif rejenerasyon prosesine ihtiyaç duymayan, sadece SCR sistemi ile çalışan motor yapısına sahip. ASTRA, 2016 yılından itibaren IVECO Araç San. ve Ticaret A.Ş. çatısı altında satış ve satış sonrası hizmetleri gerçekleştiriyor.

 

 
Okul Servislerinde Rehberlere Özel Görev Verildi
 
Gaz Grup Yeni Araçlarıyla İddialı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Okul Servislerinde Rehberlere Özel Görev Verildi
Servis araçlarında artık üç noktalı emniyet kemeri, güvenlik kamerası, ...
"Daha Güvenli Trafik İçin Ankara'da Buluşalım"
Dünya Supersport Şampiyonu ve Milli Sporcumuz Sofuoğlu “Daha güvenli trafik ...
''Kamyonlarımız Yıl Sonunda Çin’de Yollara Çıkacak''
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu ...
 
Ağır Görevleri Başarıyla Yerine Getiriyor!
250 yılı aşkın köklü geçmişi ile dünyanın en önemli kuruluşlarından biri ...
Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması Başvuruları Başladı
Mars Logistics ana sponsorluğunda, Lojistik Derneği’nin katkılarıyla (LODER) ...
OPET Trafik Dedektifleri Projesi’ne Stevie Awards’tan 2 Altın Ödül
OPET, iş dünyasının performansını değerlendiren Uluslararası Stevie Awards ...
 
Okul Servis Yönetmeliği Değişti
Yeni yönetmelikle birlikte önümüzdeki eğitim-öğretim yılından itibaren ...
Singapur'da yeni otomobillerin trafiğe çıkışına izin yok
Singapur'da 2018 yılının şubat ayından itibaren, yeni otomobillerin trafiğe ...
Kamyon Pazarı Toparlanma Eğiliminde
Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, kamyon pazarında son yıllarda ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
sondakika
kamyonum
treyler
dikkat
kamyoncu
src
bus
truck