Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
28 Aralık 2017 Perşembe - 16:26

İşinde Risk İstemeyenler Kassbohrer Tanker Diyor

Akaryakıt taşımacılığının önde gelen firmaları Tırsan’ın tehlikeli madde taşımacılığındaki uzman markası Kässbohrer’e yatırım yapıyor. Bütün yatırımlarını ADR yönetmeliğine tam uyum kapsamında gerçekleştiren ve bu alanda öncü olmayı hedefleyen Küçükler Taşımacılık Akaryakıt ve Madeniyağlar da filosuna 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri kattı.

İşinde Risk İstemeyenler Kassbohrer Tanker Diyor

Akaryakıt taşımacılığının önde gelen firmalardan Küçükler Taşımacılık Akaryakıt ve Madeniyağlar, yaptığı 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri yatırımı ile hizmet kalitesini daha da artıracak. Sektöründe öncü olmak isteyen ve tüm yatırımlarını bu amaçla gerçekleştiren firma, daha fazla kalite ve daha yüksek müşteri memnuniyeti için filosunu Kässbohrer ile genişletme kararı aldı. Araçlar, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından Küçükler Taşımacılık Akaryakıt ve Madeniyağlar Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Küçük ve Firma Ortağı Eyüp Küçük’ün katıldığı bir törenle teslim edildi.

Kässbohrer, Herkese Kazandırıyor

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, teslimat töreninde yaptığı konuşmada Tırsan’ın ADR yasalaşmadan 8 yıl önce bu mevzuata uygun ürünler ürettiğini söyledi. 2006 yılından itibaren ADR mevzuatına uygun tanker ve silo üretimi yaptıklarını kaydeden Nuhoğlu, ilk tercihini Tırsan’dan yana kullanan müşterilerin her zaman her koşulda kazandıklarını belirtti. Nuhoğlu ayrıca imalat yeri uygunluğu, ADR tasarım onay süreçleri, üretilen tankların yetkili üçüncü kuruluşlar nezaretinde test ve sertifikalandırma faaliyetlerini yıllardır sistemli bir şekilde takip ettiklerini belirtti.

Nuhoğlu şöyle devam etti: “Bugüne kadar, akaryakıt ve tehlikeli madde sektöründe faaliyet gösteren üreticisinden taşıyıcısına kadar birçok firmaya çok sayıda eğitimler gerçekleştirdik. Tehlikeli madde taşımacılığında kullanılan araç ve ekipmanların üretilmesi ve kullanılmasında uygulanacak kurallar ve standartlar çevre, can ve mal güvenliği için çok önemli. Tırsan mevzuatın ötesinde bir şirket. Yaptığımız inovasyonlarla can güvenliğini tehlikeye atacak tüm riskleri bertaraf ediyoruz. Kendi Ar-Ge merkezinde geliştirdiğimiz Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitüm Tankeri bunun en somut örneği. Bu ürünümüzle IAA – Ticari Araçlar Fuarı kapsamında düzenlenen Trailer Innovation yarışmasında “Güvenlik” dalında birincilik ödülü aldık.”

Nuhoğlu, Tırsan’ın standartların ötesinde güvenlik sunan araçlar üretmesinin yanında, rakiplerinin çok ötesinde kazanç sunan ürünler geliştirdiğini de söyledi ve  “Kässbohrer Akarkayıt tankeri; sundukları yüksek taşıma kapasitesi, sağlamlığı ve dayanıklılığı, sorunsuzluğu, operasyon kolaylığı gibi birçok noktada müşterilerinin verimliliğini artırıyor” diye konuştu.

Tecrübeye ve Kaliteye Yatırım Yaptık

Küçükler Taşımacılık Akaryakıt ve Madeniyağlar Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Küçük de yaptığı konuşmada, ADR’ye tam uyum için önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini bu amaçla yaptıkları araç yatırımında sektörün en tecrübeli ve güvenilir markası olarak Kässbohrer’i tercih ettiklerini söyledi. Akaryakıt taşımacılığının özel bir taşımacılık hizmeti gerektirdiğini aktaran Küçük, “Akaryakıt taşımacılığı büyük bir uzmanlık ve bilgi birikimi istiyor. Tehlikeli bir hizmet veriyorsanız hatayı sıfıra indirmeniz ve olası riskleri önceden görerek, önlem almanız gerekiyor. Kässbohrer bu noktada mevzuatın da ötesinde bir marka ve aldığı ödüller ve geliştirdiği teknolojiler bunun örneği. Bizim en büyük kaynağımız insan gücümüz. Çalışanlarımızın hayatı her şeyden önemli. Kässbohrer’in sağladığı güvenlik nedeniyle içimiz rahat uyuyoruz. Arkamızda, 41 yıldır sektörüne liderlik eden ve herkes tarafından güven duyulan Tırsan gibi bir güç var. Biz işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Tırsan Kässbohrer markası ile de en iyi akaryakıt tankerini üretiyor” diye konuştu. Yakup Küçük, bu alımla ayrıca, kalite, sağlamlık, sorunsuzluk,  yedek parça bulunabilirliği, Tırsan’ın yurtiçi servis ağı gibi farklı özelliklerin de avantajını yaşayacaklarının altını çizdi.

Kässbohrer Akaryakıt Tankeri, K.STB 39

  • 39 m3 hacme sahip olan K.STB, 4.820 kg boş ağırlığıyla sınıfının en hafif aracıdır. Aracın hafifliği kullanıcıya daha fazla taşıma kapasitesi sunmaktadır. Böylece daha fazla yük, daha az yakıt tüketilerek taşınmaktadır.
  • Dolum ve boşaltım güvenliğinde sunulan özel donanımlar her türlü kaza, hırsızlık, yangın gibi risklerin önlenmesi için özel tasarlanmışlardır.
  • Hem alttan hem de üstten dolum yapabilme özelliği ile sunulan K.STB Akaryakıt Tankeri operasyonel kolaylık sağlayarak kullanıcının ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
  • Yüksek kalitede alüminyum malzemeden üretilmektedir. 

           

 
Auto King’den Yatırım Fırsatı
 
Honda’dan Çift Yönlü Şarj Devrimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Agiç Filosunu Isuzu Novo Lux ile Genişletti
Anadolu Isuzu Eskişehir Karseç bayi, konforlu ulaşımın temsilcisi olan ...
Bolulu Nakliyeciler Tırsan İle Güçleniyor
Her türlü ihtiyaca yönelik özel çözümler geliştiren Tırsan’ın esnek taşıma ...
Renault Trucks Bir Milyonuncu Kamyonunu Teslim Etti
Renault Trucks Başkanı Bruno Blinm, Blainville-sur-Orne üretim tesisinde ...
 
FB Organizasyon, İlk Araç Alımında Mercedes-Benz’i Tercih Etti
Yeni kurulan İstanbul merkezli; Antalya ve İstanbul bölgelerinde sürücüsüyle ...
Mercedes-Benz Türk’ten Transay Taşımacılık’a 30 Adet Sprinter
Bu yıl 50. yıl dönümünü kutlayan Mercedes-Benz Türk, hafif ticari araç ...
Hakmar Tercihini Atego'dan Yana Kullandı
Mercedes-Benz Türk, Türkiye’deki yarım asırlık başarısını kutladığı bu ...
 
Yeni Güner Turizm de Volkswagen Crafter Dedi
Taşımacılık sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Yeni Güner Turizm, ...
Anadolu Isuzu'dan Teslimat Yağmuru
Anadolu Isuzu, konforlu ulaşımın temsilcisi olan ve Türkiye’de üretilen ...
Kamu Sektörünün de Tercihi Scania
Geniş ürün yelpazesi ve yüksek standartları ile Scania, farklı üstyapı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
dikkat
lkw
news
kamyoncu
treyler
bus
src
Kamyon
sondakika