Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
WE WANT TO BE THE BEST QUALITY, NOT THE BIGGEST

WE WANT TO BE THE BEST QUALITY, NOT THE BIGGEST

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
16 Temmuz 2018 Pazartesi - 13:23

Iveco IAA Fuarı'nda Düşük Emisyonlu Araçları Tanıtacak

IVECO, ticari araç sektöründeki en önemli uluslararası etkinlik olan ve 20-27 Eylül 2018 tarihleri arasında Hanover'de 67. kez düzenlenecek olan IAA Ticari Araçlar fuarına katılıyor. Iveco, IAA ticari araçlar fuarında bu sene alternatif yakıtlı araçlarını sergileyecek.

Iveco IAA Fuarı nda Düşük Emisyonlu Araçları Tanıtacak

IVECO Düşük Emisyon Bölgesi standında, günümüzde piyasada bulunan ve yolcu taşımadan uzun mesafeli taşımacılığa kadar her türlü misyonun ihtiyaçlarını karşılayan tüm alternatif çekişli araçlar tanıtılacak. Yüzünü geleceğe dönen marka, sektördeki uzmanları yuvarlak masa toplantısına ve atölye etkinliklerine davet ederek taşımacılık sektöründeki enerji geçişi ve ilgili konuları tartışacak.

 

IVECO'nun sürdürülebilir taşımacılığa karşı 360 derece yaklaşımı, yakıt istasyonu altyapısını geliştirmeye destek vermeyi de kapsıyor. IAA 2018'de, IVECO stantlarında ayrıca uluslararası enerji tedarikçisi Shell de bulunacak. Shell, taşımacılık sektöründe karbon seviyelerinin düşürülmesi için çeşitli yakıt ve teknolojiler gerektiği konusunda IVECO ile aynı fikirde.

 

IVECO Marka Başkanı Pierre Lahutte şöyle diyor: "Dizel üzerindeki baskı artıyor, kamuoyu görüşü artık bu teknolojiye karşı. AB kurumları ve hükümetler, filoların çevre dostu teknolojilere dönüştürülmesini desteklemek için yeni kurallar ve teşvikler getiriyor. IAA'da

 

Düşük Emisyon Alanını resmeden Sıfır Dizel standında IVECO, SHELL ile işbirliği yaparak günümüzde mevcut olan kapsamlı Elektrikli, CNG'li ve LNG'li modellerinin dizel araçlara iyi bir alternatif olduğunu gösterecek. Fuar ziyaretçileri; müşteriler ve kasa üreticisi ortaklar ile birlikte geliştirilen ve her türlü uygulamayı kapsayan alternatif çekişli araçlar ile dolu bir stant bulacak.

Etrafta tek bir dizel motor göremeyeceksiniz!"

IVECO'nun IAA 2018'deki standında sürdürülebilir taşımacılığa olan yaklaşımı gösterilecek ve farklı uygulamaların ihtiyaçlarını karşılayan farklı enerji kaynakları ile çalışan modeller olacak. IVECO  elektrikle çalışan araçların özellikle yolcu taşımacılığı gibi yüksek değer katan uygulamalarda, özellikle de şehir merkezlerinde düşük hızlı uygulamalarda önemli bir görevi olduğunu düşünüyor. Diğer önemli enerji kaynağı ise doğal gaz. Yolcu ve yükleri sürdürülebilir bir şekilde taşımak için köklü bir çözüm sağlıyor. IVECO doğalgazın ne kadar çevreci olduğunu gösterecek. Bu teknoloji çoğu kirletici emisyonu çok büyük oranda azaltır: NO2 için %90'dan fazla, partiküller için %99 ve biyometan ile %95'e kadar çıkan doğalgaz için %10.

 

Tanıtılan 18 araç IVECO'nun sürdürülebilir çözümlerini sergileyecektir. Bunlar şehir içinde yolcu taşımaktan uzun mesafeli nakliyata kadar çok çeşitli uygulamaları kapsıyor.

Şehir içinde toplu taşıma konusunda, stantta CNH Industrial'ın sürdürülebilir taşımacılık için uyarlanmış iki otobüs modeli de tanıtılacak.

HEULIEZ BUS, elektrik teknolojisinde öncülük yaparak Fransa'da şehir içinde taşımacılık alanında lider oldu ve Avrupa Kıtası'nda hibrit araçlar arasında birinci konuma yerleşti. Bu araçlarda gelişmiş akü teknolojileri kullanılıyor. Otobüsle Hızlı Taşıma sistemleri için 12 metre GX Serisi elektrikli 2 kapılı model tanıtılacak. Bu araç tek bir şarj ile daha uzun süre otonom hareket imkanı sağlayan yüksek enerjili bir aküye sahiptir. Bu ürün çeşitleri yüksek güçlü aküyle şarj edilebilen ve hızlı şarj işlevi sunan 18 metrelik bir model de içeriyor. HEULIEZ BUS'un geniş kapsamlı yaklaşımı, kullanılan araçlar ve hizmetleri de kapsayarak müşterilerinin elektrikli çekiş sistemine geçmesini kolaylaştırıyor: ihtiyaçlarına tam olarak karşılık gelen çözümü bulmalarına yardımcı olmak için elektrikli taşımacılık sistemi simülasyonu, akü kiralama çözümleri, çok çeşitli modüler ve ölçeklendirilebilir akü tipleri, öncü Avrupalı tedarikçilerden temin edilen şarj cihazları, uzaktan veri yönetimi ve proaktif bakım hizmetleri sunuyor. 

 

IVECO BUS In-Motion-Charging (hareket halinde şarj) teknolojisi ile tanıtılan yeni IVECO BUS Crealis'te araç içi aküyü mümkün olduğunca küçültmeyi tercih etti. Bu araçta elektrik hava hatları ile küçük bir araç içi akü birlikte kullanılıyor. Böylece hava hattı olmayan bölümleri olsa bile yeni bir elektrikli otobüs güzergahı devreye alınabiliyor. Bu da karmaşıklık ve maliyetleri önemli ölçüde azaltıyor ve şarj etmek için zaman kaybedilmiyor. Crealis In-Motion-Charging teknolojisi, bu çığır açan inovasyon ile Paris Salon du Transport Public 2018'de İnovasyon Ödülü'ne layık görüldü.

IVECO, şehir sakinleri için de sıfır emisyonlu Daily Electric Minibus modelini tanıtacak. Bu araç, Daily Electric nakliye kamyonetiyle birlikte şehir merkezlerindeki yoğun trafikte yolcu ve yük taşımak için mükemmel bir çözüm sunuyor. Daily Electric, "2018 Yılın Uluslararası Panel Vanu" ödülüne sahip olan Daily Blue Power ürün gamının bir parçası.

 

IVECO BUS, şehre yakın bölgelerde toplu taşıma için doğalgaz çözümünü tercih etti ve "2018 Yılın Sürdürülebilir Otobüsü" ödülünü alan Crossway Low Entry Natural Power modelini tanıtacak. Bu araç benzersiz bir tasarıma sahip. Doğalgaz depoları tavandaki boşluğa entegre edilmiştir, 600 km'ye kadar otonom olarak hareket edebilir ve Cursor 9 Natural Power motorun yüksek performans ve düşük emisyon değerlerini sunuyor.

 

IVECO, şehir içi ve şehir merkezine yakın bölgelerde taşımacılık için Daily Hi-Matic Natural Power'ın beş modelini tanıtacak. Bu araç hafif ticari araç sektöründe 8 vitesli otomatik şanzımanı olan ilk CNG'li araçtır ve bir Daily Electric Minibus modeli. Çok farklı konfigürasyonlara sahip bu araç ailesinin hizmet verdiği çeşitli uygulamalar tanıtılacaktır. Bu araç ailesi ayrıca taşımacılık işletmecilerini en katı emisyon ve gürültü kirliliği yönetmeliklerinin sınırlamalarından kurtaracak.

IVECO ayrıca bölgesel ve uzun mesafeli yük taşımacılığı için de doğalgaz çözümlerini tanıtacak. Bu çözümler ayrıca şehir merkezi ve gece teslimatı uygulamalarının ihtiyaçlarını da karşılıyor. 2016'da Şehrin Sevdiği Kamyon ve Yılın Kamyonu ödüllerini alan iki Eurocargo CNG modeli stantta sergilenecek. Her iki model de şimdiden, daha bir yıl öncesinden EURO VI Step D emisyon standartlarını karşılıyor. Bu orta seviye ürün gamının kapsadığı uygulamaların ne kadar çeşitli olduğunu göstermek için biri 3 yönlü damper uygulaması ve diğeri Johnston tarafından geliştirilen bir yol süpürme uygulaması olacak. Johnston, Bucher Municipal Group'un kamyona takılı süpürme sistemleri için yetkinlik merkezi. Eurocargo NP kamyonlar, düşük emisyon değerleri ve sessiz çalışma kabiliyetleri ile şehir merkezlerindeki sınırlı trafik bölgelerine girebilmektedir. Bu da birden fazla teslimat yapılan uygulamalar ve belediye uygulamaları için çok önemli bir avantaj.

 

IVECO daha uzun mesafeli uygulamalar, şehir merkezi ve gece saatlerinde teslimatlar için soğutmalı gövdeli 26 tonluk Stralis NP 400 rijit kamyonu tanıtacak. Bu araç bir ilk olarak soğutma grubuna güç vermek için Carrier Supra CNG teknolojisinden yararlanıyor. Bu kamyon, soğutmalı aracın iki dizel motoru yerine en yeni teknolojilere sahip stoikometrik doğalgaz motorları kullanarak sektörde bir ilke imza atıyor. Bu kamyon son derece düşük NO2 ve partikül madde emisyonları, düşük CO2 emisyonu ve Piek sertifikalı sessiz çalışma imkanı sunuyor. Bu özellikleri ile şehir merkezlerindeki süpermarketlere gece teslimat yapmak için ideal. Sistemde 3 CNG deposu var ve ayrıca 1000 km otonom menzil sağlıyor.

 
Volkswagen'in Yeni Yetkili Satıcısı Ve Servisi Doğuş Oto, Gebze'de açıldı
 
Renault Grubu’ndan İlk Yarıda Rekor Satış Adedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Volkswagen'in Yeni Yetkili Satıcısı Ve Servisi Doğuş Oto, Gebze'de açıldı
Doğuş Otomotiv çatısı altında yer alan markaların satış ve satış sonrası ...
Volkswagen Ticari Araç’ın Büyük Başarısı
Volkswagen Ticari Araç’tan üretimde önemli bir kilometre taşı: Hannover ...
Karsan Petrol Ofisi İle Olan İş Birliğini 3 Yıl Daha Uzattı
Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan ...
 
Lassa, ‘Yola Sağlam Çık’ Projesi ile Yeniden Yollarda
Lassa, ‘Yola Sağlam Çık’ adlı sosyal sorumluluk projesi ile uzun yol şoförlerinin ...
Ege Rallisi’nde Kesintisiz Aksa Enerjisi
Aksa Jeneratör sağladığı kesintisiz enerji ile açık hava etkinliklerinin ...
Otonom ve Sürücüsüz Sürüş İçin Güç Birliği
Dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Daimler’in genel araç ve ...
 
Pirelli’nin yaz, kış ve dört mevsim lastikleri, otomobil üreticilerinin (OEM) onayını aldı…
PIRELLI, 500’DEN FAZLA HOMOLOGASYON İLE ORİJİNAL EKİPMAN ‘RUN FLAT’ LASTİKLERDE ...
TOKKDER’den Daralan Pazara Hafif Ticari Çözümü!
Hafif Ticari Araçların Kiralanması Pazara Yeniden İvme Kazandırır!
GEFCO Ve TALAN’dan Otomotiv Pazarı İçin Ortak Girişim
Tedarik zinciri hizmetlerinin global sağlayıcısı ve otomotiv lojistiğinde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Seçimin Şifreleri
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
Kamyon
treyler
truck
türkiye
lkw
dikkat
src
news