Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
21 Kasım 2012 Çarşamba - 09:14

KSM’den Türkiye’de Yeni Yatırım!

İran merkezli, inşaat sektöründe lider KSM Group, Türkiye’de uluslararası taşımacılık sektörüne yatırım yaparak tüm alt yapı çalışmalarını tamamlıyor. Bu çalışmaların en önemli kısmı olan araç seçiminde ise tercihini Volvo Kamyon’dan yana kullanıyor. KSM Group, Volvo Kamyon’dan teslim aldığı on beş adet Volvo FH ile uzun yolların ağır yükünü Volvo kalitesinde taşımaya hazırlanıyor.

2000 yılında Tahran’da, inşaat sektöründe dünya çapında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Kara Sazeh Matin (KSM) Holding, 2011 yılı itibariyle Türkiye’deki yatırımlarına başladı. Türkiye’de uluslararası taşımacılık alanında yatırımlarını gerçekleştiren KSM Group, ilk adımlarını atarak Volvo Kamyon’dan teslim aldığı on beş adet Volvo FH 4x2 540 HP, Euro 5 çekici ile filosunu kurdu.

 

Her zaman yenilikçi çözümler sunan KSM Group, Türkiye’deki uluslararası taşımacılık operasyonlarını başlatıyor. Filosunun tüm alt yapısını hem Türkiye’de hem de İran’da tamamlayan KSM, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin yanı sıra İran ve Türkiye Cumhuriyeti Ülkeleri’ne hizmet taşıyacak. Serbest depolama, gümrüklü depolama ve iç dağıtım hizmetleri için yapılanmasını sürdüren KSM Group, ilerleyen dönemlerde transit yük taşımacılığı, deniz yolu ve demiryolu taşımacılığı alanlarında da faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

 

KSM Group, FH çekicilerini yeni araç parkının açılışında teslim aldı

KSM Group, teslim aldığı on beş adet Volvo FH 4x2 540 Hp Euro 5 çekicileri ise yüksek performansının yanı sıra yakıt tüketiminde de verimli araçlar olması nedeniyle tercih ediyor. Uzun yol taşımacılığının zorlu koşulları için tasarlanan Volvo FH çekiciler, KSM Group’a güven, konfor, mükemmel sürüş özelliklerinin yanı sıra uzun işletim süresi ile de çözüm ortağı oluyor.

 

Yeni araç parkının açılışı ve çekicilerinin teslimatı için gerçekleştirilen törene KSM Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Amirhossein Ghanbar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış Ülkeler Koordinatörü Saeid Alimirzaei, Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Yousefzade, İran Lojistik Genel Müdürü Mehdi Javidnia, Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Masoud Seyyidi, Türkiye Lojistik Müdürü Kubilay  Erkutay, Operasyon Müdürü Masoud Delfani katıldı. KSM Group’un Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Yousefzade konuya ilişkin yaptığı açıklamada; ”KSM Group olarak “İmkansızlıkları Aşıyoruz” sloganıyla hareket ediyor ve her yeni projemizi yeni bir zorluk, yeni bir sınav düşüncesiyle çözüme kavuşturuyoruz. Uluslararası nakliye sektöründe söz sahibi olmak için çıktığımız bu yolda, Türkiye’de yaptığımız yatırımlarla emin adımlarla ilerliyoruz ve Volvo ile çalışmak bize güven veriyor. İran’da inşaat projelerimizde kullandığımız Volvo’lardan oldukça memnunuz ve bu nedenle Türkiye’de de Volvo Kamyon ile çalışmak istedik. Volvo FH çekicileri tercih etmemizin önemli sebepleri ise sunduğu yüksek performans, dayanıklılık ve taşıma kapasitesi. Ayrıca yakıt ve işletme maliyetleri de düşük. Beklenmedik işletim maliyetlerine sebep olmaması da bizim için önemli. Hedeflerimize ulaşmak için yaptığımız yatırımlarda, Volvo Kamyon’dan destek almaya ve iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Volvo Kamyon adına törene katılan Bölge Satış Temsilcisi Bora Gür konuya ilişkin olarak; “KSM Group, Türkiye’de büyük yatırım planları yapıyor ve kısa zamanda hızla büyüme gösterecekleri bir operasyon yürütüyor. FH da işi süratle, verimlilikle ve kârlı bir şekilde yapan güçlü, yakıtta tasarruflu ve mükemmel sürüş özellikleri sunuyor. Bu doğrultuda KSM Group’un Volvo FH çekici tercihi, projelerine destek verecek. KSM Group’un kriterlerine uygun olarak terzi usulü üretilen Volvo FH çekicilerin onlar için en ideal nakliye çözümünü sunacağına inanıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 
Hurda Araç Tebliği Resmi Gazete’de Yayınlandı
 
Mercedes’e özel kredi kartı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 23:16

MERHABALAR BEN HURŞUT ÜSTBAŞ 1986 (E) SINIFI EHLİYET VE PASAPORT DAHIL TÜM EVRAKLAR TAM,Bir önceki gönderide isim yazmamıştım.beni googleden araştırabilirsiniz.OMSAN & ÖZNAKLİYAT TA ÇALIŞTIM.SAYGILARIMI SUNAR İYİ ÇALIŞMALAR

Yorumu oyla      2      1  
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 22:41

MERHABALAR BEN HURŞUT ÜSTBAŞ 1986 (E) SINIFI EHLİYET VE PASAPORT DAHIL TÜM EVRAKLAR TAM,Bir önceki gönderide isim yazmamıştım.beni googleden araştırabilirsiniz.OMSAN & ÖZNAKLİYAT TA ÇALIŞTIM.SAYGILARIMI SUNAR İYİ ÇALIŞMALAR

Yorumu oyla      2      1  
Misafir 3 Haziran 2013 Pazartesi 22:34

MERHABALAR SAYGILARIMLA TIR ŞOFÖRÜYÜM İHTİYACINIZ DAHİLİNDE SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYARIM.CEP TL 05555295847 PASAPORT DAHİL TÜM EVRAKLAR TAM,ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLER, SAYGILARIMI SUNARIM..

Yorumu oyla      2      1  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 17:16

hayırlı günler ben yalçın can tır şoförüyüm 15 yıllık tecrübem var tır şoförü ihtiyacınız var ise ararsanız sevinirim diğital ehliyet src pisikoteknik var 0536 3726045

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kässbohrer Fahrzeugwerke GmbH ESTA’ya Üye Oldu
Kässbohrer, Avrupa Mobil Vinç ve Ağır Taşımacılık Birliği (ESTA)’ya üye ...
Nuhoğlu’ndan UND Yönetimine Sert Eleştiri!
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Eski Başkanı ve TIRSAN Treyler A.Ş. ...
TIRSAN Bayi Ağını Mengerler Milas ile Genişletiyor
TIRSAN Treyler A.Ş. Ege bölgesinde müşterilerine satış ve satış sonrası ...
 
Isuzu Manisa’yı Ziyaret Etti
Isuzu Motors International Europe Genel Müdürü Koichi Inoue ile Satış ...
Otomotiv sektöründe Autodesk imzası
Otomotiv sektörünün değişen ve gelişen taleplerine, kaliteli ürün ve iş ...
“Ticari araçlarda kış lastiği önemli ”
Goodyear Türkiye Genel Müdürü Emin Özkan, Ticari Araçlarda Kış Lastiği ...
 
Sınır Kapılarında TIR Kuyrukları Oluştu!
Uluslararası Nakliyeciler Derneği resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya ...
Yılın Lojistik Ödülü Saras’ın
Yeni yatırımları ve ortaklıklarıyla uluslararası bir marka olmayı hedefleyen ...
Ford Cargo’dan Cazip Kredi Kampanyası
Ford Otosan, Kasım ayında başlattığı 0 faizli, 12 ve 18 ay vadeli 100.000 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
lkw
türkiye
Kamyon
sondakika
haberler
src
treyler
bus
dikkat