Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Ocak 2017 Çarşamba - 09:59

Kardex 2016'da Yüzde 10 Büyüdü

Otomatik depolama sistemlerinin dünyadaki lider üreticisi Kardex Remstar, Türkiye operasyonlarında yüzde 10 büyüme gösterdi.

Kardex 2016 da Yüzde 10 Büyüdü

Türkiye’nin 2016’da yüzde 3 civarında büyümesi beklenirken, bu rakamın 3 katı büyüme gösteren Kardex Remstar 2017 yılında da hız kesmeden yine en az yüzde 10 büyümeyi hedefliyor.
 
Türkiye’de depo otomasyonu denince akla gelen ilk firmalardan olan Kardex Remstar, ekonomide 2016 yılını yüz güldüren rakamlarla geride bıraktı. Otomatik depolama ve geri alma sistemlerinin dünyadaki lider üreticisi Kardex Remstar, 2016 yılında yüzde 10 büyüme gösterdi. Ülkenin yüzde 3 olan büyüme rakamının üzerinde bir büyüme yakalayan Kardex Remstar, 2017 yılında da yüzde 10 büyümeyi hedefliyor.
 
27 farklı ülkede müşterilerine otomatik depolama ve arşivleme çözümleri sunan Kardex Remstar, İsviçre merkezli ve Zürih Borsası’na kote bir şirket. Otomotivden lojistiğe, savunma sanayinden sağlık sektörüne, makina üretimden havacılığa, e-ticaret’ten saatçiliğe kadar pek çok farklı sektöre ürün ve çözümler sunan Kardex Remstar, otomatik akıllı dikey depolama sistemlerinin mucidi olarak hizmetlerine devam ediyor.
 
YENİ HEDEF PERAKENDE SEKTÖRÜ
 
Türkiye ekonomisinin yüzde 3 büyüme oranına karşılık kendilerinin yüzde 10’luk büyüme göstermelerinin gurur verici olduğunu ifade eden Kardex Remstar Ülke Müdürü Emre Yenal, yılın ikinci yarısında özellikle otomotiv ve savunma sanayindeki üretim artışına bağlı yan sektörlerin, büyümelerindeki önemli faktör olduğuna dikkat çekti. Kardex Remstar Ülke Müdürü Emre Yenal şu bilgileri verdi: “Yeni dönemde perakende sektörü Kardex Remstar’ın hedef sektörü olacak. Çünkü Kardex Remstar olarak, satışların artmamasından dertli perakendeciye çözüm getirmek istiyoruz. Düşen kar marjları ve artan maliyetler nedeniyle; tasarruf, zaman ve maliyet kazanacakları özel depolama çözümlerimizi perakendenin hizmetine sunacağız. Kardex Remstar’ın depolama çözümleri ile perakende sektörüne zamandan tasarruf, artan verimlilik, sıfır hata payı ve alan tasarrufu ile modern çalışma koşulları sunacağız.“
 
KARDEX REMSTAR HAKKINDA:
27 farklı ülkede müşterilerine otomatik depolama ve arşivleme çözümleri sunan Kardex Remstar, bu yıl 144. yaşını kutlayan, İsviçre merkezli ve Zürih Borsası’na kote bir şirket. 1873 senesinde Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan şirket, 1950’lerde dikey depolama çözümleri geliştirdi ve 1980’lerin başında bu sistemleri bilgisayarlar ile entegre ederek sadece bir makine değil aynı zamanda entegre çözümler sunmaya başladı. Bünyesinde KARDEX MLOG, KARDEX REMSTAR ve KARDEX SOFTWARE şirketlerini barındıran grupta 2 bin 200 kişi istihdam ediliyor. KARDEX Grubu’nun dünyada pazar payı yüzde 35 iken, dikey ve yatay depolama, sipariş toplama sistemleri sunan KARDEX REMSTAR’ın dünyadaki pazar payı ise yüzde 60’tır. Kardex, lojistik, otomotiv, perakende, ilaç, makine, havacılık ve savunma sanayi başta olmak üzere pek çok farklı sektörden büyük ve KOBİ tarzında müşteriye otomasyon çözümleri sunuyor. 2016 yılında VBM (Otomatik Ara Bekleme modülü) ürününü piyasaya sürerek Endüstri 4.0 çözümlerine ağırlık veren şirket, farklı sektörlerdeki ihtiyaçları karşılamaya özen gösteren Kardex için inovasyon, bir şirket kültürü olarak kabul ediliyor.

 
Pirelli, Ağır Vasıta Lastikleri Yetkili Satıcılarıyla Buluştu
 
​Yiğit Akü’den Türkiye’de Bir İlk!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pirelli, Ağır Vasıta Lastikleri Yetkili Satıcılarıyla Buluştu
Köklü tarihi ve üretim gücü ile Türkiye ekonomisine önemli katkılarda ...
Otomotiv 2017’nin de Lokomotifi Olacak
KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor.
Kızılay Kapıkule’de Mahsur Kalan Şoförlere Umut Oldu
Yoğun kar yağışı sebebiyle Kapıkule’de oluşan Tır kuyrukları 35 Kilometreyi ...
 
Scania’nın Otonom Sürüş Teknolojisi Hayata Geçiyor
Scania, geleceğin ağır ticari araç teknolojisini geliştirmedeki liderliğini ...
​Isuzu Sahada Projesinde Yılın İlk Durağı Salihli Yükseliş Oldu
Anadolu Isuzu’nun “Isuzu Sahada” projesi tüm hızıyla devam ediyor. 2016 ...
Otobüslerde Yeni Dönem
Şehirler Arası Yolcu Taşıma Hizmeti ile Servis ve Turizm Taşımacılığı ...
 
Mercedes-Benz Ege Kupası 2017 Başlıyor
18. Uluslararası Ege Kupası, altıncı kez Mercedes-Benz Türk’ün isim sponsorluğunda ...
DHL Express’ten Türkiye’deki E-Ticaret girişimcilerine destek
Dünyanın lider lojistik hizmet sağlayıcısı DHL Express, yeni yatırımlarıyla ...
OSRAM’dan 3 Yeni Far Lambası
Dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri üreticisi OSRAM, otomotiv yedek ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsKamyonsondakika haberler kamyoncufahrerşoförlkwtreyler