Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
27 Kasım 2015 Cuma - 10:42

MUĞLA’NIN ÖNCÜSÜ, YARIM ASIRLIK TECRÜBESİYLE YOLUNA DEVAM EDİYOR

Muğla’da tanınan ve sevilen bir isim olan Ford Trucks Helvacıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ÜNAL bizleri Helvacıoğlu Otomotiv ile ilgili bilgilendirirken, müşterilerine sağladıkları hizmetten, personelleriyle ilgili çalışmalarına kadar birçok konuya değindi.

MUĞLA’NIN ÖNCÜSÜ, YARIM ASIRLIK TECRÜBESİYLE YOLUNA DEVAM EDİYOR

Helvacıoğlu Otomotiv profesyonel bir şekilde yönetilen ve aynı zamanda aile sıcaklığında olan bir Ford Trucks bayisi. Eğitime, gelecek nesillere önem veren, her daim sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya gayret eden ve Muğla’da tanınan ve sevilen bir isim olan Ford Trucks Helvacıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ÜNAL bizleri Helvacıoğlu Otomotiv ile ilgili bilgilendirirken, müşterilerine sağladıkları hizmetten, personelleriyle ilgili çalışmalarına kadar birçok konuya değindi. Türkiye’nin dört bir yanındaki araçlara hizmet veren Helvacıoğlu Otomotiv değişmez ilkeleri ve yüksek ticari anlayışıyla sadece Muğla’da değil tüm Türkiye’de adından söz ettiren bir bayi konumunda. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet ÜNAL’ın da katıldığı çalışmamız sizlerle.

YARIM ASIRLIK TECRÜBE



KOÇ Ailesi ile olan işbirliğimiz, 1964 yılında Türk FIAT Traktör bayiliğiyle başladı. Helvacıoğlu ailesi olarak, 51 yıldır KOÇ Grubu’nun Türk FIAT Traktör, 35 yıldır da Ford Otosan bayiliğini temsil ediyoruz. İşimiz her şeyden önce gelir ve işimizi hem ailemiz olarak hem de çalışanlarımızla büyük bir sevgiyle yerine getiriyoruz. Uzun yıllardır Ford ailesinin bir üyesi olmak bizim için onur verici. Bu sayede biz de Ford ile beraber birçok açılışa ve yeniliklere tanık olma fırsatını yakaladık. Örneğin; 1982 yılında gerçekleşen Ford Cargo Eskişehir İnönü Fabrikasının üretime geçişi adına yapılan açılışta bulunma onurunu yaşadım. Bunlar bizim için çok değerli hatıralar arasındadır.
“FORD markası dünya otomotiv piyasasında en güçlü markalardan birisi. Ford Otosan, Türkiye otomobil sektöründe son 12 yılın pazar lideri olmuş bir markadır. Dünya devi bir otomotiv şirketini, Türkiye’nin en güçlü otomotiv markası Ford Trucks’ı  temsil etmenin vermiş olduğu sorumluluk ve gururu bu işe ilk başladığımız gündeki heyecanla devam etmektedir. Ford Trucks yetkili satıcısı olmak, her zaman sadece otomotiv olarak değil yaşamda da büyük bir ayrıcalıktır.”
 
4S PLAZA MUĞLA’DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ford Helvacıoğlu olarak Muğla şehir merkezinde, Fethiye ve Bodrum ilçelerinde plazalarımız bulunuyor. 24 Ekim 2014 tarihinde de Ford Trucks 4S Plazamızı, KOÇ Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Koç ve değerli Ford Otosan yöneticilerinin katılımıyla hizmete açtık.
4.Ford Tesisimizin açılışında birçok değerli protokol üyesi, bürokrat, dost ve müşterilerimiz katılımlarıyla bizleri onurlandırdı. Toplamda 145 adet çalışanımız bulunuyor; çalışanlarımızdan 96’sı Satış Sonrası müşterilerimize hizmet veriyorlar.
 
HELVACIOĞLU GRUP OLARAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BAŞLICA PRENSİBİMİZ

Ford Otosan’ın ilkeleri olmazsa olmazımızdır. Ford Trucks bayisi olmak büyük bir ayrıcalıktır. Helvacıoğlu Grup olarak Muğla ilinde Ford müşterilerimize Satış ve Satış Sonrasında en iyi hizmeti verebilmek, müşterilerimizi güler yüzle uğurlayabilmek ve müşterimiz bizi ne zaman ararsa, o an beklentilerine cevap verebilmek en önemli ilkemizdir. Müşterilerimize servis bölümümüzde, 365 gün,  7/24 hizmet vermekteyiz. Servis hizmetimizi, sadece plazamızda değil, Muğla ilimizin sahip olduğu 1124 kilometrelik kıyı şeridi dahil; İlimizin en ücra köşesine kadar en hızlı şekilde yerine getiriyoruz. Müşterilerimizin vaktinin önemli olduğunun bilincindeyiz.  Servis Müdürlerimizin bizimle paylaşmış olduğu raporlarda; müşterilerimizin bizden memnuniyetlerini başarı grafiklerimizden takip ediyoruz.



FORD TRUCKS GELİŞTİRİLMİŞ, SON TEKNOLOJİLİ AĞIR VASITA ARAÇLARLA, HER SEKTÖRE TAM HİZMET!

Bölgemizde satışlar ; yer altı kaynaklarımızın zenginliğinden dolayı hafriyat kamyonları, inşaat sektörünün etkisiyle damperli kamyonlar ve sebze-meyve taşımacılığının çok olmasından dolayı da uzun yol kamyonları şeklinde ayrılıyor. Daha önceleri ağır vasıta sektöründe satışlarımız daha çok uzun yol kamyonları üzerine olsa da son dönemlerde bunların yerini çekicilerimiz aldı. Ford Cargo’nun geliştirilen, yeni teknolojili araçlarıyla bizler de hem inşaat hem hafriyat sektöründe daha güçlü araçlarımızla müşterilerimizin beklentilerini karşılamış bulunuyoruz. Türk mühendislerinin çalışmaları sonucunda Ford Cargo, Ar-Ge merkezimizde, daha da geliştirilerek, güçlü bir teknoloji ve birçok yeniliği ile binek araç konforunda, tüketicilerin hizmetine sunuluyor.  Ford Cargo araçlarımız güvenli, ekonomik, konforlu ve satış sonrası hizmetleri ile tüketici beklentilerini en iyi şekilde karşılayan marka olarak ağır vasıta pazarındaki yerini güçlendirerek koruyor. Müşterilerimizin tercih sebeplerinde, sağladığımız fiyat avantajları, cazip kredi imkanlarımız , düşük işletme maliyeti ve 2. el değeri oldukça etkili oluyor.

FORD TRUCKS SİZİ SATIŞ SONRASINDA DA YALNIZ BIRAKMIYOR

Satış ve satış sonrası hizmetlerde müşterilerimize her daim destek olmak gibi bir prensibimiz bulunuyor. Müşterilerimize sadece araç satmıyoruz, tam anlamıyla bir proje sunuyoruz; cazip kredi avantajlarıyla alımlarını kolaylaştırdığımız müşterilerimizi satış sonrasında da yalnız bırakmıyoruz. Satış sonrasındaki servis maliyetlerinin düşük, yedek parçaların ise bulunabilir olmasıyla, satış sonrasında yapılan çeşitli kampanyalar müşterilerimizin avantajına bir durum sağlıyor. müşterilerimize sağladığımız bu kampanyalar ve destek programlarında ayrıca Ford-Trucks marka algısını daha da yükseğe çıkarıp, müşterilerimiz yeni teknolojili Ford Cargo’larımız hakkında da bilinçlendiriyoruz. Bu hizmetlerimizi verirken, deneyimli, Ford Otosan’dan eğitim almış olan ekibimize çok güveniyoruz. Tüketicilerin artık sadece satışa değil satış sonrasına da önem verdiğinin bilincindeyiz, bayi olarak da müşterilerimizi her daim mutlu etmeyi amaçlıyoruz.
 
ANLAŞMALI ÜSTYAPICILARIMIZLA MÜŞTERİLERİMİZE ÜST YAPIDA DA DESTEK OLUYORUZ

Ağır vasıtalarda üstyapı da oldukça önemli ve bunu da asla göz ardı etmiyoruz. Örneğin; satışını gerçekleştirdiğimiz bir Ford Cargo’nun üstyapısı için, müşterimize avantaj sağlayıp, bizim prensibimizle satış sonrasında da müşterimize en iyi hizmeti verecek olan üreticileri ön plana çıkarıyor ve anlaşmalı üst yapıcılarımıza yönlendirmelerde bulunuyoruz. Müşterilerimize üst yapı tercihlerinde de satış sonrası destek oluyoruz.

EKİM’DE MUĞLA HELVACIOĞLU’NA GELİN HEM ARACINIZI ONARIN HEM DE KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRİN

Satış sonrası destek programlarımızdan bir tanesi de Ekim ayında bayimizde gerçekleşecek. ‘Servis Günleri’ etkinliğiyle şoförlerimiz araçlarının servis hizmetini alırken, bayimizde keyifli zaman geçirip, eğitimler alabilecek. Bilindiği üzere ağır vasıta şoförlerinin eğitimi hayati önem taşır. Hayatının çoğunluğunu direksiyon başında geçiren bu şoförlerimizin çok daha bilinçli olmaları gerekir. Biz de Ford Trucks çatısı altında gerçekleşen bu etkinliğimizde Ford’un Sürüş Akademisi ile birlikte şoförlerimize güvenli sürüş eğitimi ve emniyet kemeri simülasyonlarıyla bilinçlendirme çalışmalarında bulunacağız. Biz yapımız ve aile itibariyle eğitime oldukça önem veriyoruz ve şoförlerimizin eğitimi için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

İSTİKRARSIZLIK ALIMLARI ERTELEDİ

Milletvekili seçimlerinden sonra hükümetin kurulamamasının etkisi ile müşterilerimiz alımlarını ertelemeye başladı. Böyle bir belirsizlik ortamında kişilerin yatırımlarını ertelemeleri oldukça doğal çünkü kimse önünü göremiyor. Bu sürecin 2015 yılının sonuna kadar böyle devam edeceği öngörülüyor.

HELVACIOĞLU 2016 YILINDA DAHA DA GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK

Ülkenin seyrine göre satışlarımıza bakacak olursak, 2015 yılının ilk 6 ayının yine de beklentilerimize paralel bir şekilde seyrettiğini söyleyebilirim. İkinci yarıyılda pazar beklentilerimizin altında seyretti. 2016 yılı için bir öngörüde bulunmam gerekirse sektörümüzün daha da canlanacağı görüşündeyim. Özellikle; 2014 yılının başında büyükşehir statüsüne giren şehrimizde turizm yatırımları kadar, inşaat sektörü de ön plana çıkıyor. 2016 yılıyla beraber hafriyat ve inşaat sektörü de canlanacaktır. Benzer şekilde gıda taşımacılığında da yaşanacak taleplerin bizim satışlarımızı da olumlu yönde etkileyeceği ve 2016 yılının 2015 yılına kıyasla çok daha iyi olacağı beklentisi içerisindeyim.

Vergi Rekortmenliği’ nde “2004-2005 bronz madalya, 2007 yılında altın madalya, 2006 ve 2008 yıllarında gümüş madalya, 2009 yılında Takdirname ve 2010, 2011,2012,2013 ve 2014 yıllarında da Vergi Dairesi tarafından özel ödül takdirnamesi ile FORD HELVACIOĞLU markamızın kazancını taçlandırdık . Devletimize olan sorumluluğumuzun bilincinde ve buna özen gösteren bir firmayız.

“Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde, aile olarak şirketimizin kurucusu babam adına ; 1986 yılında Mehmet Emin Ünal Kız Meslek Lisesi’ni yaptırdık. 2007 yılında da Mehmet Emin Ünal Anadolu Kız Meslek Lisesi, Mehmet Emin Ünal Anadolu Kız Teknik Lisesi ve Anaokulunu yaptırdık. Eğitime yapmış olduğumuz katkılardan dolayı 2010 yılında TBMM’de düzenlenen tören ile Babam Mehmet Emin ÜNAL; Devlet Üstün Hizmet Madalyası aldı. Biz aile olarak bu çalışmalarımız ile gurur duyuyoruz. Muğla’da yapılan yerel bütün fuarlarda, Oto Show’larda, panayırlarda, ilçe belediyelerin düzenlemiş olduğu aktivitelerde, ekip olarak katılım sağlayıp hem belediyelerimize destek oluyoruz hem de Ford Trucks markasını her türlü mecrada temsil etmeye özen gösteriyoruz.”
 
18 yıldır Ford Otosan çatısı altında çalışma hayatına devam eden ve 1,5 yıldır da Ford Trucks bünyesine dâhil olan Ford Trucks Helvacıoğlu Servis Müdürü Tekin ÇOBANOĞLU, satış sonrasında Helvacıoğlu Otomotiv ve Ford Trucks’ın hizmetleriyle ilgili bizleri bilgilendirdi.

FORD TRUCKS İLE SATIŞ SONRASINDA DA AVANTAJLI SİZ OLUN!

Ford Trucks olarak müşterilerimize, satış sonrası hizmetlerimizde, kampanyalarımızla destek vermeye çalışıyoruz. Bu kampanyalarımızın arasında, bakım destek kampanyalarımız, garantisi bitmiş araçlarda sağladığımız avantajlı paketlerimiz bulunuyor. Garantisi bitmiş araçlarda, 300 liradan başlayıp 600 liraya kadar olan arızalarda, gereken bakımlarda müşterilerimize destek oluyoruz. Bunun haricinde ‘Sadakat Kampanyası’ adı altında bir desteğimiz de bulunuyor. Bu kampanyamızda da, müşterimizin servisimizi kullanım miktarına göre yüzde 30’a varan ıskontolar sağlanabiliyor. ‘Kaporta-Boya Destek Kampanyası’ da var. Bu özellikle sektörde çok ihtiyaç duyulan bir kampanya ve oldukça da iddialı bir kampanyamız. Bu kampanyamızda,  yüzde 40 oranında kaporta parçalarında, kaza durumunda desteklerimiz mevcut.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAKİ ARAÇLARA HİZMET VERİYORUZ

Servis bölümümüzde aylık ortalama 180 adet araca hizmet veriyoruz. Kapasite olarak baktığımız zaman, bu rakamımız ayda 200 adet civarında. Yaklaşık olarak bir yıllık bir lokasyon olduğumuz için, bu rakamların artacağını düşünüyoruz, büyümekte olan bir trendimiz var. Satış sonrası olarak büyümeye devam ederken, aynı zamanda ekip arkadaşlarımızın donanımlı olması da bizler için çok büyük bir avantaj. Ekibimizin tamamını tecrübeli ve profesyoneldir. Personelimizin Ford Otosan bünyesindeki teknik eğitimleri devam ediyor, bunun yanı sıra meslek lisesi çıkışlı arkadaşlarımız da bulunuyor. Müşterilerimiz sadece tek sefer için değil, daimi olarak bizi tercih ediyorlar. Servis bölümümüzde hizmet alan Karadeniz, İç Anadolu, Doğu’dan gelen müşterilerimiz var.



ARACINIZIN BAKIM VE ONARIMLARI BİR YEMEK MOLASI KADAR GEÇEN SÜREDE TAMAMLANIYOR

Servis hizmetlerimizde müşterilerimize en kısa zamanda, en doğru hizmeti sağlamak temel prensibimizi oluşturuyor. Örneğin; kamu hizmeti yapan araçların hizmetinin aksamaması için yerinde servis hizmeti veriyoruz. Bunun yanı sıra, Ford Trucks ’da hizmet 24 saat devam ediyor. Atölye kapılarımızın kapalı olması, asla hizmet saatimizin bittiği anlamına gelmiyor. Gezici yol yardım araçlarımızla beraber 7 gün 24 saat hizmetimize devam ediyoruz. ‘Euro Servis’ kanalımızla (444 36 73) ya da başteknisyenimize gelen çağrılarla en kısa zamanda araca ulaşıyor ve gereken hizmeti yerine getiriyoruz. Helvacıoğlu Grup ailesi olarak Ford Trucks markasını en üst seviyede tutmak adına satış ve satış sonrası ekiplerimizle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  Geri dönüş aldığımız birçok veride de müşteri memnuniyetinde Türkiye ortalamalarının çok üzerinde olduğunu görüyoruz.
 ‘Helvacıoğlu ailesinin 3.Kuşak üyesi ve Şirketin Yönetim Kurulu üyesi     Mehmet   ÜNAL; Helvacıoğlu Otomotiv ve Ford Trucks’ın hizmetleriyle ilgili bizleri bilgilendirdi.
“Müşteri Deneyim Hareketi adı altında bir çalışmamız bulunuyor. Müşterilerden çok kendi çalışanlarımıza odaklanıp, onların daha mutlu, daha rahat bir şekilde çalışmalarını sağlayan ve iş şevklerini artırıp çalışanlarımızdan daha yüksek motivasyonla birlikte daha fazla verim alıp onların pozitif enerjisini, işe olan sevgisini artırmayı hedefliyoruz. Bu proje tamamen güler yüzlü hizmet anlayışıyla, müşterilerimize bağlılık yaratılması felsefesine dayanan bir proje. Türkiye’de bu projede yer alan 10 adet pilot bayi var. Bu 10 bayiden biri olmanın heyecanını ve sorumluluğunun bilincini taşıyoruz.”                                              

 
Rus Savunma Bakanlığı: Yardım Konvoyunu Biz Vurmadık
 
Ford, Goodyear’ın Yeni Vector 4Seasons Lastiğini Tercih Etti.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“KAMYONDA ZATEN PAZAR LİDERİYİZ; ÇEKİCİDE DE O PAZARI ELDE EDECEĞİZ.”
Türkiye’de kapsamlı bayi ağı ve yenilenen plazalarıyla müşterilerine en ...
Cumhuriyet Yıldız Kızlara Emanet
“Her Kızımız Bir Yıldız” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Geleneksel ...
Mercedes - Benz Yıldızı 'Gelecek'te Parlıyor
“İstanbul ve Kızıltepe’nin de faaliyete girmesi ile toplam 70.000 metrekare ...
 
​Mercedes-Benz Hep Müşterisinin Yanında
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Mercedes-Benz marka kamyon sahibi olmak ...
​“Scania’nın Bu Bölgede Önü Açık”
Aykan Otomotiv çeşitli bayiliklerinin yanında Adana, Mersin, Osmaniye, ...
​Nevpa İki Yeni Ürünüyle Pazara Giriyor!
Ticari taşıma araçları aksesuarları üretiminde Türkiye'nin lider firmaları ...
 
Çöp Araçlarında Kriter TS EN 1501-1 Standardı
Bu ayki ‘Yakın Plan’ konularımızdan birisi ‘Çevre Araçları’. Hiç şüphesiz ...
“Mesleğin Saygınlığı İçin SRC Şart!”
“SRC’nin amacı mesleki yeterlilik belgesidir, yani ‘bu kişi mesleğe haizdir, ...
Nevanis’in Kamyon Üstü Damperleri Müşterilerle Buluşuyor
200.000 m2 açık, 30.000m2 kapalı alana sahip olan Mim Mühendislik ile ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
türkiye
kamyonum
kamyoncu
şoför
bus
fahrer
lkw
treyler
news