Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
28 Ekim 2016 Cuma - 14:58

Mercedes-Benz’in Orijinal Yağını Kullandı, A-Serisi Otomobil Kazandı

Müşteri odaklı yaklaşımı, servis anlaşmaları ve satış sonrası sunduğu kaliteli hizmetleriyle otomobil pazarında öncü konumda olan Mercedes-Benz Türk’ün, yetkili servisleri aracılığı ile 1 Temmuz - 15 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlediği kampanyanın talihlisi belli oldu.

Mercedes-Benz’in Orijinal Yağını Kullandı, A-Serisi Otomobil Kazandı

Mercedes-Benz Türk yetkili servislerine gelerek motor yağ değişimlerinde özellikle Mercedes-Benz orijinal motor yağını tercih edenlerin katılabildiği,  Mercedes-Benz Türk Otomobil Satış Sonrası Hizmetler birimi tarafından “Yıldızı hak eden tek yağ ile A-Serisi kazanma yarışı başlıyor” sloganıyla bu yıl ilk kez düzenlenen kampanyanın talihlisi, Mercedes-Benz A 180 FL Urban 2016 model otomobilin sahibi oldu.
“Herkes Mercedes-Benz araç sahibi olmak ister”

Milli Piyango İdaresi yetkilisinin huzurunda yapılan çekilişi, 16.801 kayıt arasından Cihan Kılavuz kazandı. Görev yaptığı şirketin aracını düzenli olarak Mercedes-Benz Türk yetkili servisine getiren ve Mercedes-Benz orijinal yağ değişimi yaptıran Kılavuz, ilk kez bir Mercedes-Benz araç sahibi olmanın sevincini yaşadı.  Mercedes-Benz Otomobil Satış Sonrası Hizmetler birimi tarafından hediye edilen Mercedes-Benz A 180 FL Urban 2016 model otomobilini, İstanbul Park’ta Mercedes-Benz Türk Servis ve Yedek Parça Pazarlama Müdürü Fırat Yöney’den teslim alan Kılavuz, çok mutlu olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

“A-Serisi Mercedes-Benz otomobilin bana çıktığını öğrendiğimde çok şaşırdım, bir an ne diyeceğimi bilemedim. Bu haber benim için de sürpriz oldu. Çok mutlu oldum. İlk kez otomobil sahibi olmuyorum, birkaç aracım oldu ama tabii bir Mercedes-Benz araca sahip olmak ayrı bir duygu. Mercedes-Benz araç sahibi olmayı herkes ister; bu araca sahip olmak çok güzel bir duygu. Bundan sonra düzenlenecek kampanyalara katılmak isteyenlere ise ne olursa olsun araçlarını Mercedes-Benz yetkili servislerine götürmelerini, yetkili olmayan servislerde hiçbir işlem yaptırmamalarını öneriyorum. En güvenilir yerler, Mercedes-Benz yetkili servisleri diyebilirim. Aracın tüm parçalarında olduğu gibi yağının da orijinal olması çok önemli, tüm Mercedes-Benz araç sahiplerine araçlarına değer katacak Mercedes-Benz orijinal yağlarını tercih etmelerini öneriyorum.“

 Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağları, kullanıcılarını ödüllendiriyor
Mercedes-Benz Türk Servis ve Yedek Parça Pazarlama Müdürü Fırat Yöney ise teslim töreninde şunları söyledi:

“Mercedes-Benz Türk A.Ş. olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan yaklaşımımız, kaliteli satış sonrası hizmetlerimiz, yaygın ve uzman servis ağımız ile 2016 yılında da otomobil pazarında başarı grafiğimizi yükseltmeye devam ettik. Bu başarımızı müşterilerimizle de paylaşmak amacıyla Mercedes-Benz Türk yetkili servislerimize gelerek motor yağ değişimlerinde özellikle Mercedes-Benz orijinal motor yağını tercih edenlerin katılabildiği bu kampanyayı düzenledik. Kampanyamıza katılım için Mercedes-Benz araç sahibi olmayı şart koşmadık; böylece Mercedes-Benz araç sahibi olmasa bile Mercedes-Benz marka deneyimi yaşayanlar da Mercedes-Benz’in ayrıcalıklarından faydalanma imkânı yaşadı. Nitekim Mercedes-Benz A 180 FL Urban 2016 model otomobil kazanan talihlimiz, çalıştığı şirketin aracını bakıma getirerek çekilişimize katıldı ve ilk kez bir Mercedes-Benz araç sahibi oldu. Kendisini kutluyor ve yeni Mercedes-Benz aracıyla hayırlı yolculuklar diliyorum.“

Mercedes-Benz Türk Otomobil Satış Sonrası Hizmetler birimi tarafından, 1 Temmuz - 15 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın duyuruları ünlü Formula1 sunucusu Okay Karacan’ın seslendirmesiyle radyo kanallarında, Mercedes-Benz Türk’ün sosyal medya hesaplarında, Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde bulunan 3D görsel panolarda yapıldı. Mercedes-Benz Türk yetkili servislerine gelerek motor yağ değişimlerinde özellikle Mercedes-Benz orijinal motor yağını tercih eden müşteriler, her bir litre yağ için bir çekiliş hakkı kazandı. Bir defada 5 litre yağ değişimi yaptıranlar, tek seferde 5 çekiliş hakkı kazanmış oldu. Müşteriler, servisler tarafından kendilerine verilen çekiliş kuponlarının kodunu, bu kampanya için oluşturan Mercedes-Benz Türk’ün mikrositesi www.mercedesyag.com adresine girerek çekilişe katıldı. Siteye 3.000 kişi tarafından, 16.801 çekiliş kaydı yapıldı. Çekiliş, Milli Piyango İdaresi yetkilisinin huzurunda 23 Eylül 2016 tarihinde düzenlendi.

Her damlasında Mercedes-Benz uzmanlığı var

Klasik yüksek performanslı motor yağlarını gölgede bırakan Mercedes-Benz orijinal motor yağları, soğukken çalıştırılan motorlarda bile kısa penetrasyon süresi sayesinde hızlı yağlanma sağlıyor. Orijinal yağın içeriğindeki birinci sınıf baz yağlar ve katkı maddeleri, Mercedes-Benz’in benzersiz kalite standartlarını karşılarken motor yağının performansını artırıyor. 

Dondurucu soğuklarda veya kavurucu sıcaklarda dahi daha yüksek performans ve daha uzun süre dayanıklılık sağlayan Mercedes-Benz orijinal motor yağları, maksimum güçte bile minimum sürtünme yaratarak motorun daha temiz kalmasına neden oluyor. Mercedes-Benz orijinal motor yağları, standart motor yağlarına kıyasla yakıt tüketimini düşürürken aşınmayı ve emisyonu azaltıyor. 

 
Petrol Ofisi’nde Kolaylıklar Dönemi ÖDEGEÇ’le Başlıyor
 
Renault'a İklim Liderliği Ödülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Petrol Ofisi’nde Kolaylıklar Dönemi ÖDEGEÇ’le Başlıyor
Akaryakıt ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, istasyonlarında ...
UltraGrip Lastikleri İle Kışın Yolunuz Açık Olsun!
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, yüksek teknolojiyle geliştirdiği ...
Güler’in Çözümü Net: Tırsan Hafif Perdeli İle 70 Ton Daha Fazla Kapasite
Türkiye’nin en geniş satış ve satış sonrası ağına sahip lider treyler ...
 
TEMSA’dan Sahil Seyahat Turizm’e 2+1 koltuklu 2 Maraton
1999 yılında kurulan Rize merkezli Sahil Seyahat Turizm’inde tercihi Maraton oldu.
Scania, Lojistik Üssü Yöneticileri İle Bir Araya Geldi.
Scania Yöneticileri ve Ankara Lojistik Üssü yönetim kurulu üyeleri bir ...
Efta Yönetim Kurulu Başkanı, Hasan Özgöbek:“Tırsan'dan 24 Saat Hizmet Alıyoruz”
Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, faaliyet alanları içerisinde ...
 
Karsan’dan Manisa Salihli’ye 36 Atak!
Bursa’da yer alan iki fabrikasında hem iç pazar hem ihracata yönelik çağın ...
Doğuş Lojistik Giriş Saçağı’nda MuuM İmzası
MuuM’un tasarladığı Doğuş Lojistik Giriş Saçağı, özgün ve dikkat çekici ...
Atlas Ödülü, Bu Yıl İhracatçıya Da Verilecek!
Atlas Lojistik Ödülleri heyecanı doruğa çıktı. 4 Kasım tarihinde başvuruların ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
kamyoncu
fahrer
Kamyon
lkw
src
kamyonum
haberler
news
dikkat