Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
21 Kasım 2016 Pazartesi - 10:05

New Holland İş Makineleri’nden Bir İlk

Tarım makinelerinin lider markası New Holland, Adana Tarım 2016 Fuarı’nda sergilediği üstün teknolojiye sahip makinelerle, iş makineleri alanındaki iddiasını bir kez daha gösterdi.

New Holland İş Makineleri’nden Bir İlk

Her alanda öncü kimliğiyle dikkat çeken New Holland, Adana Tarım Fuarı’nda bir ilki daha gerçekleştirdi ve tüm ziyaretçileri ürünleri test edebilecekleri ‘Demo Alanı’na sahip özel standıyla karşıladı.
 
Yeniliklerin öncüsü New Holland, 16-20 Kasım 2016 tarihleri arasında Adana TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Adana Tarım 2016 Fuarı’nda sergilediği son teknolojiye sahip, verimli ve yüksek performanslı iş makineleriyle göz doldurdu.

New Holland, Adana Tarım Fuarı’nda iş makinelerini sergilediği standında bir ilki daha gerçekleştirdi. New Holland standına gelen ziyaretçiler ürünleri yakından görmekle kalmadı; kendileri için hazırlanan özel ‘Demo Alanı’nda ürünleri kullanarak birebir test etme olanağına da sahip oldular.
 
TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir:
“Son teknoloji New Holland iş makineleriyle sektördeki yükselişimizi sürdürüyoruz”
Adana Tarım Fuarı’nın bölgesinde sektörü bir araya getiren en önemli fuarlardan biri olduğunu söyleyen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; fuarda sergilenen New Holland marka iş makineleri ve çözümlerini ise şöyle değerlendirdi: “Tarım sektörünün gelişimine, sunduğu yenilikçi tarım makine ve tarımsal çözümlere katkıda bulunan New Holland; aynı başarıyı iş makine ve çözümleri alanında da göstermeye devam ediyor. İş makineleri alanında da kısa sürede hep yükselen bir başarı grafiği yakalamayı başardık.
 
Bu alana yaptığımız tesis yatırımlarına ek olarak, bu yıl içinde Türkiye’nin 11 farklı ilinde New Holland ‘İş Makineleri Tatbikat Tur’u etkinlikleri düzenledik. Çiftçiler ve çiftlik sahiplerinin yanı sıra inşaat sektöründen hafriyatçı, müteahhit ve belediyelerden konuklarımızı da ağırladığımız bu etkinliklerimizde müşterilerin, ürünleri bire bir test edebilecekleri demo aktivitelerinden oldukça etkilendiklerini gördük. Bu noktadan hareketle; Adana Tarım Fuarı’nda bir ilki gerçekleştirerek iş makineleri standımızda özel bir Demo Alanı hazırladık. ‘Demo Alanı’na sahip özel standımızla ziyaretçilerden hem yoğun bir ilgi hem de çok olumlu geri dönüşler aldık. Öncü kimliğimizi farklı bir çalışmayla bir kez daha göstermiş olmaktan dolayı çok mutluyuz.”
 
NEW HOLLAND İŞ MAKİNELERİ STANDINA SERGİLENEN ÜRÜNLER
New Holland Kazıcı Yükleyiciler
110 bg’lik yüksek motor gücüyle şu an pazardaki en güçlü kazıcı yükleyicilerden biri olma özelliğini taşıyan New Holland kazıcı yükleyiciler; sahip olduğu değişken debili pistonlu hidrolik pompa sistemiyle de yakıt sarfiyatında oldukça iddialı. Bu sayede güçlü motorunun avantajı olan kısa çevrim sürelerini ve üretkenliğini, düşük yakıt sarfiyatıyla birleştirerek oldukça verimli bir makine ortaya çıkarıyor.
 
Tüm yükleyici ve kova hareketleri tek bir joystick üzerinden kontrol edilebiliyor. Ön kovadaki kazı pozisyonuna otomatik dönüş özelliği operatöre büyük ölçüde kolaylık ve seri çalışma imkânı sağlıyor.
 
New Holland Nokta Dönüşlü Mini Yükleyici
New Holland’ın patentli dikey kaldırma özelliğine sahip Süper Boom tasarımı, üstün bir boşaltma yüksekliğine ve erişimine sahip. Daha geniş kabini operatörlerin konforu düşünülerek tasarlandı.
New Holland mini yükleyicilerin tüm modellerinde yan cam genişliği, daha ince koruma kafesi, arka kıvrımlı camı, alçak arka şase kuleleri sayesinde rakiplerine göre benzersiz bir görüş açısına sahip. İyi bir görüş açısı demek güvenilir bir iş ortamı, yüksek performans demektir.
 
New Holland Teleskopik Yükleyiciler
New Holland Teleskopik Yükleyicilerinde, kullanıcılarına hem tarım tipi hem de inşaat tipi olmak üzere 6m’den 17m’ye kadar farklı seçenekte kullanıcı gruplarının ihtiyaçlarına karşılık verecek bir çeşitlilik sunuyor. Geniş ataşman seçeneği, makinelerin fonksiyonelliğini maksimuma çıkartmasını sağlayarak müşterilerin kullanım sahalarında iş verimliliği arttırıyor.
 
6, 7 ve 9m lik farklı seçenekleri bulunan tarım tipi teleskopik yükleyicilerinde ters fan, hızlı ataşman değiştirici, klima, çeki demiri gibi standart ekipmanlar yapılan işi kolaylaştırmada avantaj sağlıyor. Vites değişimi ve ataşman yönetimi joystick üzerinden sağlanarak operatörün konforuna katkı sağlanıyor.
 
New Holland teleskopik yükleyiciler kullanıcılarına maksimum performans ve güvenlik için olağanüstü denge sunuyor.
 
New Holland Mini Ekskavatörler
Ekskavatörün mucidi Japon geleneğinden gelen New Holland Mini Ekskavatörleri, daha büyük modellerde de kullanılan gelişmiş bir hidrolik sistemle çalışıyor.
 
Makinelerde birbirine uyumlu olarak çalışan, eş zamanlı olarak farklı hareketlere olanak sağlayan, ikisi değişken hacimli pistonlu tip ve birisi dişli tip olmak üzere toplam 3 adet hidrolik pompa bulunuyor. Üçüncü pompa sistemden bağımsız olarak bıçak ve kule dönüş hareketlerini kontrol ediyor. Bu fonksiyonlar kullanılmadığı zamanlarda ise akış, kazı özelliğini güçlendirmek üzere yeniden sisteme yönlendiriliyor.
 
Bu özellik sayesinde elde edilen yüksek hidrolik güç, makinede daha büyük kova kullanımına olanak sağlıyor. Eş zamanlı hareketlerdeki serilik ile daha iyi iş çevirim zamanları elde edilebiliyor. Daha fazla üretim sağlayan bu sistem, aynı zamanda daha hassas kontrol imkânı veriyor.
 
Güçlendirilmiş kabin; devrilmeye, yuvarlanmaya veya yukarıdan gelebilecek objelere karşı operatöre azami güvenlik sağlıyor. Şeffaf tavan, yükleme ve boşaltma esnasında operatörün görüş açısını önemli oranda artırırken kabini daha aydınlık ve ferah bir çalışma ortamı haline getiriyor. Eğimli bir yapıya sahip olan kayar kabin kapısı, dar alanlarda dahi kolayca açılabiliyor. Ergonomik kumanda kolları, operatörü yorulmadan uzun saatler boyunca işinin başında tutuyor.

 
Mann+Hummel Geleneksel Aile Günü Yapıldı
 
Tırsan Sektör Gelişimine Yön Vermeye Devam Ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mann+Hummel Geleneksel Aile Günü Yapıldı
Dünyanın en büyük otomotiv ve endüstriyel filtre üreticilerinden Mann+Hummel’ın ...
Michelin Challenge Design'da Türkiye'ye Mansiyon Ödülü
Dünya lastik sektörü devi Michelin, Automobile Club de l’Ouest işbirliğiyle ...
İkinci El Otomobil Pazarı Büyümeye Devam Ediyor
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından hazırlanan rapor, ikinci el ...
 
Şampiyonlar TEMSA’da Buluştu
Türkiye otobüs pazarının lider markası TEMSA, Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ...
Yollardaki güç ve ayrıcalığın simgesi Ford Trucks 1848T Logitrans Fuarı’ndaydı.
Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, Avrupa ile Yakın Doğu ...
Iveco, Madrid için 109 doğal gazlı araç sağlıyor.
Doğal gazlı ticarî araçlar konusunda dünya lideri olan Iveco, doğal gazlı ...
 
Etis LojistikYeni Projeler Üzerinde Çalışıyor.
10. Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılan Etis Lojistik, ...
Otokar'ın 20.000'inci Sultan'ı Fransız Danh Tourisme'e teslim edildi.
Son 6 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs markası olan Otokar, ...
Ağır Ticari Araç Pazarı Yüzde 43 Azaldı
Otomotiv üretimi ve ihracatında destan yazan Türk otomotiv sanayisi, ağır ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
news
fahrer
src
haberler
dikkat
sondakika
kamyoncu
treyler
lkw