Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Haziran 2017 Çarşamba - 17:40

Novatel’in Yeni Haberleşme Servisi ‘TELSİZNET’ Sektörde Yeni Ufuklar Açıyor

Haberleşme sektörüne sunduğu ürün ve çözümlerle kendi alanının lideri olmaya devam eden Novatel, geleneksel telsiz sistemlerini ve yenilikçi genişbant multimedya özelliklerini, cep telefonu şebekeleri üzerinden sağlayan haberleşme servisi TELSİZNET’i piyasaya sunarak sektörde dikkat çeken bir yeniliğe imza attı.

Novatel’in Yeni Haberleşme Servisi ‘TELSİZNET’ Sektörde Yeni Ufuklar Açıyor

Elektronik Haberleşme alanında kıt kaynak statüsünde olan frekansın etkin ve verimli kullanımına imkân sağlayan ve telsiz haberleşmesi alanında hızla gelişen teknolojiyi yakından takip ederek mümkün olan en verimli çözümleri Türkiye pazarına yüksek servis ve hizmet kalitesiyle sağlayan Novatel, haberleşme sektöründe fark yaratacak yeni ürünü TELSİZNET’i piyasaya sundu. Telsiz sistemleri için gerekli frekans tahsisi ve altyapı kurulumu maliyetlerini ortadan kaldıran TELSİZNET, kullanıcılara cep telefonu şebekeleri (GPRS, 3G ve 4.5G) ya da WiFi kablosuz yerel ağları kullanarak kapsama alanı içinde kesintisiz iletişim imkânı sağlıyor.

Haberleşmenin iş verimliliği, iş sağlığı güvenliği ve üretim kalitesine katkısının önemine değinen Novatel Genel Müdürü Cem Ankara yeni haberleşme servisi TELSİZNET’in özelliklerinden bahsetti:

“Tek düğme ile anlık, grup veya birebir haberleşme imkânı sunan TELSİZNET; yazılı mesaj, resim, video iletme ve canlı yayın yapma gibi özelliklerinin yanında görüşmelerin kaydedilebilmesi ve haritada kullanıcıların konumunun görüntülenebilmesi gibi iş verimini artıracak olanaklar sunuyor.  TELSİZNET Haberleşme Sistemi’nde pratik operasyon için TE385, yöneticiler için akıllı terminal ve çift sim kart destekleme özelliğiyle TE6, profesyoneller için kompakt tasarımıyla TE580 adlı üç farklı cihaz kullanılıyor. Cihazlar için tanımlanan bilgisayar tabanli 'Abone Yönetim Paneli'yle kurum çalışanlarının yetkilerinin belirlenmesi ve gerekli durumlarda kullanıcıların devre dışı bırakılması özellikleri de sağlanıyor.

Benzer hizmetlerin akıllı telefonlar üzerinden sunulmaya çalışıldığı sektörde TELSİZNET’in kurumsal pazara ve saha kullanımına uygun özel tasarım cihazlar olması gibi önemli bir farkı var. Tüm operatörlerle uyumlu, alışılmış telsiz sistemleri altyapısı kurulumu gerektirmeyen TELSİZNET cihazları telefon olarak da kullanılabiliyor. TELSİZNET hizmetlerinden faydalanmak için, TELSİZNET aboneliği yanında kullanılacak cep telefonu şebekesi operatörü tarafından sağlanan sim kart yeterli oluyor. Aynı zamanda WiFi servisi kullanılarak haberleşme hibrit veya sadece sim kart ve sadece WiFi üzerinden sağlanabiliyor. Dikkat çeken bu kazanımları sayesinde TELSİZNET’in piyasada hızla yaygınlaşacağını öngörüyoruz.”

Türkiye’de 20 milyon kullanıcıya hizmet veren özel sektörün en büyük elektrik dağıtım firmasının 5 bölge 13 şehirde yaklaşık 3.500 kullanıcısı ile TELSİZNET haberleşme sistemini kullanmaya başladığını ve bundan memnuniyet duyduklarını vurgulayan Ankara; elektrik, su ve doğalgaz şebeke işletmelerinin yanı sıra kamu, inşaat, güvenlik, perakende, lojistik, sağlık, turizm, madencilik gibi farklı sektörlerden firmalara da TELSİZNET hizmeti sunmaya başladıklarını belirtti.

 
Can Dostları Hareketi Resim Yarışmasında Kazananlar Belli Oldu!
 
Anadolu Isuzu İhracatını En çok Artıran 5. Firma Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Can Dostları Hareketi Resim Yarışmasında Kazananlar Belli Oldu!
Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ...
RTEC Yarışmasında Türk Başarısı
Renault Trucks’ın dünya genelinde düzenlediği satış sonrası yarışması ...
İş dünyası da Port Akdeniz İftarında Buluştu
Port Akdeniz’in geleneksel iftar yemeğinde, Antalya ve bölgesinin iş dünyası ...
 
Apple, Sürücüsüz Otomobil Planını Duyurdu
Apple CEO'su Tim Cook, şirketin otomobil planlarını yaptığı bir röportajla ...
Petrol Ofisi'nin Vitol Gruba Satışı Tamamlandı
OMV, yüzde 100 hissesine sahip olduğu Petrol Ofisi'nin 1 milyar 368 milyon ...
Goodyear, 2017’de de Kamyon Yarışlarına Damgasını Vuracak
??2016 yılında Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) tarafından düzenlenen ...
 
Birmot, Fiat Egea Sahibi Yapıyor
Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider markalarından Birmot, düzenlediği ...
Transporter Sahibi Olmanın Tam Zamanı
?Ramazan Bayramı’nda Transporter konforunu yaşamak isteyenler için Volkswagen ...
İnci Holding İhracatta Hız Kesmiyor
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’in “Türkiye’nin 500 büyük Hizmet İhracatçı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler türkiyenewskamyonumlkwdikkatşoförtruckbus