Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Aralık 2015 Salı - 13:23

OTOKOÇ, ARAÇ KİRALAMADAKİ 40 YILI AŞKIN TECRÜBESİYLE MACARİSTAN’DA

Otokoç Otomotiv’in Avrupa’daki ilk yatırımı olan Budget Macaristan’ın yeni tesisinin açılışı Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir ve Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici tarafından gerçekleştirildi.

OTOKOÇ, ARAÇ KİRALAMADAKİ 40 YILI AŞKIN TECRÜBESİYLE MACARİSTAN’DA

Açılış sonrasında bir açıklamada bulunan Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, şöyle konuştu: “Koç Holding Otomotiv Grubu olarak, hem Türkiye, hem de yurtdışında tarihimizin en büyük yatırımlarını yapıyoruz. İhracat ağırlıklı üretim projeleri olan sanayi yatırımlarımızı ülkemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin en büyük projelerinden olan bu önemli sanayi yatırımlarımız, ülkemizin dış ticaret açığının kapatılmasına önemli katkılar sağlayacak.” dedi ve şu şekilde devam etti. “Grup olarak, bir taraftan da yurtdışında yerinde yatırım hamlelerimizi sürdürüyoruz. Geçen ay Fas’ta yepyeni bir tesis açılışı yaptık, şimdi de Otokoç’un Macaristan yatırımı için Budapeşte’deyiz. Avrupa’ya açılım için Macaristan önemli merkezlerden birisi.

Önümüzdeki dönemde Koç Holding Otomotiv Grubu olarak yurtdışı faaliyetlerdeki büyümemizi ve yeni yurtdışı yatırımlarımızı arttırarak devam ettireceğiz.”
Çimen, sözlerine şöyle devam etti; “Son dönemde büyük atılımlar yapan şirketlerimizden biri olan Otokoç, stratejimize paralel olarak Türkiye’de büyürken diğer yandan da Macaristan ile birlikte 4 ülkede yurtdışı operasyonlarını yürütüyor ve orta vadede 10 bin adetlik yurtdışı araç parkına ulaşmayı hedefliyor.”

Yeni ofisimizle müşterilerimize daha iyi hizmet sunacaklarını paylaşan Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir; “Türkiye’de Avis ve Budget markalarımız ile kısa ve uzun dönemli araç kiralamada lider konumundayız. Yurtdışında büyüme stratejimiz paralelinde Türkiye’deki 40 yılı aşkın tecrübemizi yakın coğrafyadaki ülkelere de taşımayı planlıyoruz. Yakın coğrafyadaki yurtdışı yatırımlarımız olan Azerbaycan, Kuzey Irak ve Kazakistan sonrasında Avrupa’daki ilk yatırımımızı Macaristan’a gerçekleştirdik. Yurtdışı operasyonlarımızda 2.500 adetlik bir araç parkı yönetiyoruz. Önümüzde yüksek büyüme hedeflerimiz var. Bu büyümede Macaristan yatırımımız önemli bir paya sahip olacak. Yayılımımız başka ülkelerde de devam edecek. Önümüzdeki dönemde 2 yeni ülke yatırımı daha yapacağız.”

Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici; “Çok kısa bir zaman önce, faaliyete başladığımız Macaristan’da, kısa süreli araç kiralama pazarında şimdiden %7 Pazar payına ulaştık. Hedefimiz; 3 yıl içinde kısa süreli araç kiralama pazarında ilk 3 sırada yer almak. Ayrıca, önümüzdeki yıldan itibaren uzun süreli kiralama operasyonumuzla da kısa zamanda pazardan önemli bir pay alabilmek istiyoruz.” dedi.
 
 

 
DACIA’DA SIFIR FAİZ FIRSATLARI!
 
Otomotiv üretiminde rekor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DACIA’DA SIFIR FAİZ FIRSATLARI!
Binek ve hafif ticari tüm Dacia modellerinde 31 Aralık 2015 tarihine kadar ...
Honda, en prestijli inovasyon listesinde
Dünyanın önde gelen otomotiv markası Honda hayata geçirdiği inovasyonlarla ...
Mercedes-Benz Türk’ten Aralık ayına özel fırsatlar
Mercedes-Benz Türk, kamyon ve otobüs ticari araç ürün grupları için hazırladığı ...
 
Renault’da 4 yıl sıfır faiz fırsatı!
Renault, 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında ...
Türkiye-Azerbaycan nakliye bedellerinde 'gardaşlık' indirimi
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş Türkiye-Azerbaycan nakliye bedellerinin ...
Otomobilde yıl sonu indirimleri 15 bin liraya dayandı
Büyüyen otomobil ve hafif ticari araç pazarından daha fazla pay almaya ...
 
Marmaray 7 tane İstanbul’u Taşıdı!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray’ın ...
Karayollarındaki son Durum
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları ...
Bayırbucak Türkmenlerine 14 TIR'lık yardım
Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından, Bayırbucak Türkmenleri için hazırlanan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler fahrerkamyonumdikkattreylerKamyontürkiyeşoförsrc