Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Ocak 2016 Perşembe - 15:20

Otokar'dan Muğla'ya dev teslimat

Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne 33 araç teslimatı gerçekleştirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi, filosuna kattığı 20 Sultan City ve 13 Doruk LE ile şehir içi ve merkez ilçe ulaşımını daha hızlı ve konforlu bir şekilde sunacak.

Otokar dan Muğla ya dev teslimat

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye'nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını güçlendirmeye devam ediyor. Sahip olduğu Ar-Ge merkezi ile toplu taşımacılıkta isteğe göre üretim gerçekleştirerek dayanıklılığı, güvenliği ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne Aralık ayı sonunda 33 araç teslimatı gerçekleştirdi. Muğla merkez ve ilçelerindeki toplu taşımacılığa yeni bir soluk getirecek olan 20 Sultan City ve 13 Doruk LE teslimatı, geniş katılımlı bir törenle Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel alanında yapıldı.
 
Düzenlenen teslimat törenine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Yatağan Belediyesi Başkan Yardımcısı, Edirne Belediyesi Ulaşım Müdürü Erdal Uygun, muhtarlar, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Kamu Satışları Bölge Yöneticisi Emre Sarp ve çok sayıda Muğlalı katıldı.
 
Yeni araçların alımına ilişkin olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yaptıkları araştırmalar ve analizler sonucunda kendilerine en uygun otobüs markasının Otokar olduğuna karar verdiklerini söyledi.
 
Muğla ulaşımında Otokar güvencesi ile üretilen ve şehir içi yolcu taşımacılığının iki gözde aracı Sultan City ve Doruk LE'nin tercih edilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, gerçekleşen teslimatla ilgili şunları söyledi: "Her geçen gün daha da güçlenen Muğla ulaşımı, düşük işletme giderleri, üst düzey konfor ve dayanıklılığa sahip olan Otokar Sultan City ve Doruk LE ile yeni bir soluk kazanacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Otokar'ı tercih etmelerinden büyük mutluluk duyduk. Yeni araçların hayırlı olmasını dileriz."
 
SULTAN CITY
Şehir içi toplu taşımacılığında engel tanımayanların gözdesi olan Sultan City, iç ve dış modern görüntüsü, iç ferahlığı ile ön plana çıkıyor. Sultan City'nin düz arka zemini engelli yolcu taşımacılığına olanak veriyor. Araç, geniş kapısı ile hem yolcu iniş binişini hızlandırıyor; hem de kolay açılır kapanır engelli rampasıyla herkese seyahat özgürlüğü sunuyor.
 
DORUK LE
Otokar'ın şehir içi yolcu taşımacılığının gözde araçlarından biri olan Doruk LE, alçak tabanlı girişi, modern ve ödülü tasarımı ile ulaşımda standartları belirliyor. İç ve dış modern görüntüsü, güçlü motoru, yol tutuşu ve üstün çekiş performansının yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkan Doruk LE, alçak tabanı ve iniş kapısındaki engelli rampası ile tekerlekli sandalyeli, bebek arabalı ve yaşlı yolcuların rahatlıkla araca giriş ve çıkışına olanak sağlıyor. Doruk LE, büyük ve geniş camları, ferah iç hacmi ve standart sunulan kliması ile yolculara rahat ve keyifli yolculuklar yaşatıyor. Avrupa güvenlik normlarına uygun sistemlerin kullanıldığı otobüslerde, ön ve arkada tam kuru havalı disk frenlere ek olarak standart olarak sunulan ABS, ASR ve Retarder sayesinde maksimum güvenlik sağlanıyor.
 

 
Renault’nun ofisleri basıldı otomotiv şirketlerini eritti
 
70 yıldır yollarda olan Varan, seferlerini durdurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Renault’nun ofisleri basıldı otomotiv şirketlerini eritti
Renault'nun Fransa'daki şirket binalarına geçen hafta müfettişlerin baskın ...
7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı
Hisarcıklıoğlı: “Şirketler artık enerji ve kaynak kullanımı stratejisi geliştirmek zorunda"
Sürücüsüz otomobiller yağmura hazırlık yapıyor
Google, sürücüsüz otomobillerine şimdi de yağmurla başa çıkmayı öğretiyor.
 
Benzine indirim, otogaza bindirim!
Dün motorine gelen indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarında indirim ...
Başkentte bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara Emniyet Müdürlüğünden CHP'nin 35. Olağan Kurultayı nedeniyle 16 ...
EuroNCAP’ten Jazz’a “Sınıfının En İyisi” tacı
Tüm ekipman seviyelerinde Şehiriçi Aktif Fren Sistemi’ni standart sunan ...
 
Devlerin Sinerjisi 18 Yıla Ulaştı
Dünya üretim ve mühendislik devi MAN ile Türkiye madeni yağ pazarının ...
İstanbul'da geceyi şimşekler aydınlattı
İstanbul'da gece saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. ...
Doğalgaz kullanımında 10 maddede doğru bilinen yanlışlar
Ülkemizde harcanan toplam enerjinin yaklaşık yüzde 40’ının konutlarda, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförbusdikkattrucknewsKamyonkamyonumtürkiyesondakika