Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
7 Mart 2019 Perşembe - 19:46

Petrol Ofisi, ‘Maximus Usta Buluşmaları’ ile 6 Bin Ustaya Ulaşacak

Petrol Ofisi, düzenlediği ‘Usta Buluşmaları’na bu yıl da Maximus ile devam ediyor. llerde 58 günde düzenlenecek 40 toplantı ile tüm Türkiye’yi dolaşacak ‘Maximus Usta Buluşmaları’, ağır ticari araçlara hizmet veren toplam 6 bin ustaya ulaşacak.

Petrol Ofisi, ‘Maximus Usta Buluşmaları’ ile 6 Bin Ustaya Ulaşacak

‘Maximus Usta Buluşmaları’, İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki ustalara yönelik 6 Mart Çarşamba akşamı düzenlenen ilk toplantıyla başladı. Sefaköy’deki Rodisson Blu Otel’de düzenlenen ilk ‘Maximus Usta Buluşması’, Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu’nun ev sahipliğinde, Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç Orhonoğlu ve şirket yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 “Madeni Yağlar ve Kimyasallar Pazarı Liderliğimizi Aralıksız 9’uncu Yıla Taşıdık”

Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın Türkiye Madeni Yağlar ve Kimyasallar pazarında 2018 yılında da geleneksel liderliğine vurgu yapan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Petrol Ofisi Madeni Yağlar, 140 bin tonluk üretim ve 65 bin tonluk depolama kapasiteleri, benzersiz bilgi birikimi, ileri teknolojisi, Ar-Ge gücü, 350’yi aşkın ürün çeşitliliği ve 16 bini aşkın satış noktası ile alanında Türkiye’nin en önemli markası konumundadır. Petrol Ofisi 2018 yılında, madeni yağlar ve kimyasallarda 100.000 tonu aşan satış hacmine ulaşmıştır. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, 2018 yılında 4 kıtada 35 ülkeye 10.000 tonu aşan ihracat gerçekleşmiştir. Petrol Sanayi Derneği (PETDER) verilerine göre Petrol Ofisi, 2018 yılında yüzde 24,7’lik pay aldığı Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarındaki liderliğini, 2010’dan bu yana aralıksız olarak sürdürerek, 9’uncu yılına taşımıştır.” dedi.

"Usta Buluşmaları, 2018 Yılında Maxima ile 7 Bin Ustaya Ulaştı"

2018 yılında ‘Usta Buluşmaları’nı otomotiv sektöründe binek ve hafif ticari araçlara ideal çözümler sunan Maxima ile gerçekleştirdiklerini de hatırlatan Sezgin Gürsu, “Geçtiğimiz yıl ‘Maxima – Usta Buluşmaları’nı, tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde 57 günde, 42 ilde ve 48 noktada düzenledik. Distribütörlerimiz, bayilerimiz, sanayi sitelerindeki işyerleri ve otomobil özel servis temsilcileriyle bir araya geldik. Toplantılarımızda, görsel kimliğiyle yenilenen ve pazardaki en yenilikçi ürün ailesi olan Maxima motor yağlarının özelliklerini tanıttık. Gördüğümüz yoğun ilgi ile ‘Maxima Usta Buluşmaları’nda planladığımızın da üzerine çıkarak, 7.000 usta ile buluştuk.” şeklinde konuştu.

Sezgin Gürsu'nun Konuşmasının Satır Başları Şöyle:

"Ağır Ticari Şoför ve Ustalarını ‘Maximus Adam’ Olarak Tanımlıyoruz"

“Maxima ile binek ve hafif ticaride olduğu gibi Maximus marka motor yağlarımız da, zengin ürün çeşitliliği ve yüksek nitelikleri ile Türkiye’deki tüm yaygın ağır ticari taşıt modellerinin ihtiyaçlarını en ideal şekilde karşılıyor. Maximus motor yağlarımız, ileri teknolojisi ve üstün özellikleri ile motorları koruyor, ömrünü uzatıyor, verimli çalışma sağlayarak performans kaybını önlüyor, yakıt tasarrufu sağlıyor, işletme giderlerini düşürüyor. Küresel spesifikasyonları karşılayan Maximus motor yağlarımız, ülkemiz ağır ticari araç parkındaki en yaşlı araçtan, en yeni teknolojiye kadar tüm ihtiyaçlara birebir çözüm sunan zengin ürün çeşitliliğine sahip."

"58 Günde Düzenlenecek 40 Toplantı ile 6 Bin Ustaya Ulaşacak"

"2018 yılında Maxima ile gerçekleştirdiğimiz ‘Usta Buluşmaları’nı bu yıl da Maximus ile gerçekleştiriyoruz. Bugün burada ilkini gerçekleştirdiğimiz Petrol Ofisi ‘Maximus Usta Buluşmaları’, 58 günde gerçekleştireceğimiz toplam 40 toplantı ile tüm Türkiye’de toplam 6.000 ustaya ulaşacak.Türkiye’nin her noktasına yayılmış 16 bin satış noktamızla tüketicilerimize ulaşıyoruz. Petrol Ofisi Madeni Yağlar olarak ürünlerimizi nihai tüketicilerle buluşturan perakendecilerimiz ve ustalarımız bizler için çok önemli, çok değerli. Dolayısıyla satış temsilcilerimizle, ustalarımızla, uzmanlarımızla doğrudan iletişim kurmaya, onlara birebir dokunmaya özen gösteriyoruz. Saha ziyaretlerimiz ve çeşitli aktivitelerimizin yanı sıra düzenlediğimiz Usta Buluşmaları da bizlere bu çok değerli fırsatı sunan en önemli organizasyonumuz konumunda. Madeni yağ alanında yeniliğe, teknolojiye öncülük eden bir marka olarak gelişime her açıdan önem veriyoruz. Bu doğrultuda Maximus Usta Buluşmaları’nda da, ustalarımızla, uzmanlarımızla, satış temsilcileri ile teknik eğitim ve teknolojik gelişmeler ile ilgili güncellemeler paylaşıyoruz."

"Gelişen İhtiyaçlara, Taleplere, Hızlı Ve En İdeal Çözümleri Sunuyoruz"

"Yaygın ağımız, üstün kalitemiz, ileri teknolojimiz ve geniş ürün yelpazemiz ile yıllardır ustaların ve şoförlerin daima yanında olmaya büyük bir özen gösteriyoruz. En büyük özelliklerimizden biri de; yüksek üretim ve depolama kapasitemiz, üretim kabiliyetimiz, Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM ile benzersiz Ar-Ge gücümüz sayesinde, gelişen ihtiyaçlara, taleplere hızlı ve en ideal şekilde yanıt verebilmemizdir. Bu açıdan, Maximus Usta Buluşmaları, ustalarımızdan çok güzel geri dönüşler aldığımız bir ortam yaratması açısından da bizler için çok önemli. Maximus Usta Buluşmaları’nı, ağır vasıta şoförlerimize ve ustalarımıza yönelik yeni projelerimiz de takip edecek”.

‘Maximus Usta Buluşmaları’, Türkiye’yi Dolaşacak

6 Mart Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası’nda başlayan ve 7 Mart’ta İstanbul Anadolu Yakası’nda devam eden Petrol Ofisi ‘Maximus Usta Buluşmaları, Mart ayında, Manisa, Edirne, Aydın, Tekirdağ, Kırıkkale, Ankara, Antalya, Konya, Isparta, Aksaray, Denizli, Malatya, Elazığ, Mersin ile Adana’da düzenlenecek.

Nisan ayında da Kayseri, Sivas, Trabzon, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Erzincan, Erzurum, Afyon, Şanlıurfa, Gaziantep, Antakya, İskenderun, İzmit, Adapazarı, İnegöl, Balıkesir, Çorum, Tokat, Eskişehir ile Van’da düzenlenecek ‘Maximus Usta Buluşmaları’, 2 Mayıs’ta Mardin ve İzmir’de düzenlenecek toplantılarla sona erecek.

 

 
Goodyear, Cenevre'de Yarının Teknolojisini Sergiliyor
 
Standard Profil’den Kadın Emeğine Destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OPET İstasyonlarında Kadın İstihdamı Yüzde 24 Arttı
OPET, istasyonlarında çalışan kadın sayısını 2020 yılına kadar 3500’e ...
Aygaz, Asya Pazarına Giriyor
Aygaz, Bangladeş’te LPG temini, dolumu ve dağıtımı yapmak üzere ülkenin ...
TOTAL, 6 Bin Uzun Yol Sürücüsüne Ulaştı
Total Türkiye ekibi, 2018 yılı boyunca 21 il ve 26 noktada, uzun yol sürücülerine ...
 
Türkiye Petrolleri'nden Rami'ye İstasyon
Türkiye Petrolleri, İstanbul'un merkezi noktalarından Rami’de 2000 m2’lik bir alanda istasyon açtı.
Akaryakıtta Self Servis Dönemi
Aytemiz, arzu eden tüketicilerin, kendi araçlarına yakıtlarını doldurup ...
''Petrol Ofisi’nin Liderliğini 2010 Yılından Bu Yana Sürdürmesi Bizler İçin Gurur Verici''
Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar ile kimyasallar sektörünün lideri Petrol ...
 
Total'den ‘Usta’ca Buluşmalar
28 yıldır madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren ...
Castrol’den Bitkisel Bazlı Motor Yağı
Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Castrol, çevresel sürdürülebilirlik ...
Akaryakıtta ‘Yılın İtibarlısı’: Petrol Ofisi
Türkiye’de yıl içinde itibarını en çok arttıran marka ve paydaşlarını ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
haberler
lkw
şoför
türkiye
Kamyon
fahrer
bus
src
news