Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
7 Kasım 2017 Salı - 17:35

Pirelli’den Servis Araçlarına Özel Kampanya

Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş, İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) ile gerçekleştirdiği toplantıda İSTAB üyelerine yönelik ürün ve kampanyalarını tanıttı.

Pirelli’den Servis Araçlarına Özel Kampanya

Pirelli’nin İSTAB üyelerine özel hizmet veren bayilerinden 4 adet 4 Mevsim Carrier All Season veya Carrier kış/yaz lastiğinden alım yapanlara özel avantajların yanı sıra 1 adet de özel Pirelli & İSTAB yeleği hediye ediliyor.

Premium ve prestij segment lastikler orijinal ekipman dünya lideri olan Pirelli’nin Türkiye operasyonu Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. sektörel buluşmalarına okullara ve şirketlere servis hizmetleri sunan firma sahipleri tarafından 1992’de kurulan İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) üyeleri ile yaptığı toplantı ile devam etti.

Pirelli yöneticileri ve İSTAB Yönetim Kurulu üyeleri, 23 Ekim Pazartesi günü, Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen toplantı ve yemekte bir araya geldi. Ev sahipliğini Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. CEO’su Gian Paolo Gatti Comini’nin yaptığı programa, İSTAB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakış ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pirelli Türkiye Satış Müdürü Emre Özdemir, Pazarlama Müdürü İpek Unaran, Pazar Kalite ve Eğitim Müdürü Oktay Ginalli ve İstanbul’da faaliyet gösteren Pirelli Bayileri katıldı. Toplantıda kış sezonu öncesi kış ve dört mevsim lastikleri ile ilgili ihtiyaçlar değerlendirildi.

Her Gün 4,5 Milyon Yolcu Taşıyorlar

2015 yılından bugüne süregelen Pirelli ve İSTAB arasındaki işbirliğinin önemli olduğunu belirten Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. CEO’su Gian Paolo Gatti Comini, “Sizler her gün yaklaşık 60 bin araç ile yaklaşık 4,5 milyon personeli ve öğrenciyi İstanbul’un kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her türlü hava şartlarında taşıyorsunuz. Araç lastikleriniz de bu hizmetin önemli bir parçası. Bizler doğru lastiği İSTAB üyelerine önererek, daha güvenli ve konforlu hizmet vermelerine katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Bu Kampanyada Hem İSTAB Üyeleri, Hem Bayiler Hem de Şoförler Kazanacak

Premium ve yüksek performans odaklı tüketici lastikleri şirketi olmaya devam eden Pirelli’nin, servis araçlarına yönelik inovatif ürün teknolojileri ve kış dönemi için oluşturduğu ürün yelpazesi hakkında İSTAB üyeleri bilgilendirildi. Pirelli yöneticileri servis araçlarının maliyetlerini azaltmak adına İSTAB üyelerine özel hazırlanan kampanyayı da bu etkinlikte tanıttı. İSTAB üyelerine özel hizmet veren yetkili satıcılarından lastik alımlarında özel avantajlar sunan Pirelli, ayrıca 4 adet 4 Mevsim Carrier All Season veya Carrier kış/yaz lastiğinden alım yapanlara özel Pirelli & İSTAB yeleği de hediye edecek.

Km Performansında Yüzde 30’a Varan İyileştirmeler Var

Pirelli’nin İSTAB üyeleri için hayata geçirdiği bu kampanya üzerine açıklamalarda bulunan Gian Paolo Gatti Comini, “Pirelli olarak servis araçları sahiplerini ve şoförlerini bizim önemli bir paydaşımız olarak görüyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ile pazarın çok önemli bir kısmının ihtiyacını rahatlıkla karşılayabiliyoruz. Ayrıca hafif ticari araçlara yönelik yeni ürün gamımızla kilometre performansında yüzde 30’a varan iyileşmelerin yanında daha az yakıt tüketimi gibi avantajlar da sunuyoruz. Bu avantajlara ek olarak bir de İSTAB üyelerine yönelik sunduğumuz rekabetçi fiyatlar ve kampanyalarla bu segmentte olan konumumuzu çok daha güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 
Hilal Trans, Kuruluşundan Bu Yana Renault Trucks ile Yolda
 
DAF’tan Rvsz Group’a 400 Yeni CF ve XF
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
sondakika
bus
türkiye
haberler
dikkat
kamyoncu
Kamyon
treyler
truck