Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
8 Mart 2019 Cuma - 18:28

Ro-Ro Tercihi, Fiyatları Düşürebilmemizi Sağlar

DFDS Akdeniz İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Selçuk Boztepe, uluslararası nakliye firmalarının karayolu taşımacılığı yerine Ro-Ro taşımacılığını tercih etmelerinin, karşılaştıkları operasyonel sorunların önüne geçeceğini ve yüksek maliyetlerden kurtulmalarını sağlayacağını belirtti. Boztepe, Ro-Ro gemilerinin doluluk oranı arttıkça, kendilerinin de fiyatları düşürebileceğini ifade etti.

Danimarkalı denizcilik ve lojistik firması DFDS’nin Türkiye’ye getirdiği Akdeniz’in en büyük Ro- Ro gemisi “Ephesus Seaways” hizmete girdi. 237 metre uzunluğunda ve 6.700 liner metre kapasiteli “Ephesus Seaways” için DFDS Denizcilik Bölüm Başkanı Peder Gellert Pedersen ve DFDS Akdeniz İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Selçuk Boztepe’nin ev sahipliğinde bir tören düzenlendi. Danimarkalı firmanın, Türkiye’de yolcu taşımacılığı alanında hizmet vermeyi düşünebileceği de, edinilen bilgiler arasında. U.N. Ro-Ro Pendik Limanı’nda düzenlenen törende Boztepe ve Pedersen’ın önemli açıklamaları şöyle:

Selçuk Boztepe: “Uluslararası Nakliyeciler Ro-Ro’yu Tercih Ederse, Fiyatları Düşürme İmkânımız Olur”

DFDS Akdeniz İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Selçuk Boztepe, gemilerin doluluk oranı arttıkça maliyetlerin minimalize edilebileceğini belirtti. Uluslararası nakliyecilerden destek beklediklerini dile getiren Boztepe, uluslararası taşımacılıkta karayolu taşımacılığı yerine Ro-Ro taşımacılığının tercih edilmesinin, uluslararası nakliyecilerin yüz yüze geldiği pek çok operasyonel sorundan ve daha fazla maliyet yükünden kurtulmalarını sağlayacağını savundu. Boztepe, Ro-Ro taşımacılığının tercih edilerek gemilerin doluluk oranı arttıkça, kendilerinin de fiyatları düşürebilme imkânına kavuşacaklarını söyledi. Boztepe şöyle konuştu: “Çin’in Jinling Tersanesi tarafından sipariş üzerine üretilen 6 ro-ro gemisinden ilki olan bu gemimiz, DFDS’nin Akdeniz’deki mevcut ağında hizmet verecek. Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren gemilerimize, çalışanlarımızın önerileriyle Türkiye’deki UNESCO kültür miraslarının ismini verme kararımız kapsamında ‘Ephesus Seaways’ adı verildi. DFDS’nin bu güçlü yatırımının ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Peder Gellert Pedersen: “Malların Taşınmasındaki Tüm Aşamalar, Dijital Olarak Planlanabilecek”

DFDS Denizcilik Bölüm Başkanı Peder Gellert Pedersen, DFDS’nin, bir malın, bir ülkedeki kara terminalinden başka bir ülkenin kara terminaline taşınmasına kadar olan tüm aşamaları tek başına gerçekleştirdiğini ifade etti. Pedersen, mal taşımacılığına dijital bir çözüm de getirdiklerini vurgulayarak, nakliyecilerin, malların tüm yolculuğunu, ilk aşamadan son aşamaya kadar, dijital ortamda online olarak planlayabileceklerini dile getirdi. Pedersen törende yaptığı konuşmada şu açıklamada bulundu: “Yeni gemimizi müşterilerimizin hizmetine sunmaktan ötürü son derece gururluyuz.  6.700 liner metrelik 450 TIR taşıma kapasitesine sahip olan yeni gemimiz Ephesus Seaways Türkiye ve Avrupa arasında hizmet veren uluslararası karayolu nakliycileri ve lojistik şirketlerine çok daha geniş bir hizmet kapasitesi sunacak.”

 

 
Kotalara İyileştirme Şart
 
Ephesus'un Kraliçesi Alev Kaptan'la Özel Röportaj
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
treyler
kamyoncu
news
lkw
sondakika
src
kamyonum
şoför
haberler