Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Haziran 2019 Cuma - 16:57

Schaeffler ve TEMOT'un Ortaklığı Çok Sayıda Ödüle Layık Görüldü

TEMOT International uluslararası satın alma grubu, kuruluşunun 25. yıl dönümü sebebiyle, Schaeffler Automotive Aftermarket bölümünü kuruluşundan bu yana ortaklık ruhuna sadık kalarak devam ettirdiği güvenilir iş birliğinden dolayı ödüle layık gördü.

Schaeffler ve TEMOT un Ortaklığı Çok Sayıda Ödüle Layık Görüldü

TEMOT International, İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen Tedarikçi Etkinliği’nde de Schaeffler Automotive Aftermarket bölümüne üç ödül daha takdim etti.

Schaeffler AG Automotive Aftermarket CEO’su Michael Söding, “Çeyrek asra dayanan yakın ve güvenilir bir iş birliği asla küçümsenemeyecek bir başarıdır” şeklinde konuştu. “TEMOT ile birlikte sektörümüzün dönüşmesine katkıda bulunduk ve bu süreçte beraber büyüdük. Gelecekte pek çok sürpriz ve zorluğun bizi beklediğinden kuşkum yok. TEMOT’un yanımızda olduğunu bilmek bize bu dönüşümün üstesinden ustalıkla geleceğimiz konusunda güven veriyor.”

TEMOT International, bu uzun soluklu ortaklığı ödüllendirmenin yanı sıra, Schaeffler’in Automotive Aftermarket bölümünü “2018 Yılın Küresel Tedarikçisi” ödülüne layık gördü. Debriyaj programı ile de beğeni toplayan Schaeffler, TEMOT’un “Ürün Kategorisi Ödülünün” de sahibi oldu. Ve son olarak, TEMOT International, Schaeffler’in “Ağ İş Birliği, İş Geliştirme ve En İyi Yönetim” alanlarındaki başarılarını da ödüllendirerek “Özel Aftermarket Katkı Ödülünü” takdim etti.

Schaeffler’in Satış Sonrası uzmanları, 25. yılını kutlayan TEMOT International’a özel bir hediye sundu. Michael Söding, TEMOT International’ın Başkanı ve CEO’su Fotios Katsardis’e, Alman sanatçı Lothar Krebs’in yaptığı, yüksekliği iki metreyi aşan bir heykel hediye etti. Heykelin her bir parçası uluslararası satın alma grubunun tarihini ve Schaeffler Automotive Aftermarket ürünleri ile olan bağını temsil ediyor.

TEMOT International, hissedarlarının toplam satışları 10 milyar Euro’ya yaklaşan, dünyanın önde gelen satın alma gruplarından biridir. Merkezi Almanya’nın Ratingen şehrinde bulunan grup, Avrupa’nın önde gelen otomotiv yedek parça distribütörlerinden oluşmaktadır. TEMOT International’ın sayıları 80’e yaklaşan hissedarı, dünya genelinde 87 ülkede faaliyet göstermektedir.

TEMOT International, 25. yılını Barselona’da kutladı ve Schaeffler’in Automotive Aftermarket bölümünü çok sayıda ödülle onurlandırdı - (soldan sağa) TEMOT Uluslararası Satın Alma Direktörü Milos Marjanovic; Schaeffler Uluslararası Satın Alma Grupları Direktörü Kai Guijo Müller; TEMOT Başkanı ve CEO’su Fotios Katsardis; Schaeffler Automotive Aftermarket CEO’su Michael Söding; Schaeffler Uluslararası Satın Alma Grupları İş Analisti Max Geissendörfer; Schaeffler Küresel Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Jens Schüler; Schaeffler Ticari Araçlar Bölüm Direktörü Keith Leadbeater ve TEMOT Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı Tomas Kobudzinski.

Schaeffler’in Aftermarket uzmanları, TEMOT International’a takdim edilmek üzere çok özel bir hediye getirdi - Schaeffler AG Automotive Aftermarket CEO’su Michael Söding (sağda), Alman sanatçı Lothar Krebs’ın yaptığı, yüksekliği iki metreyi aşan heykeli, TEMOT International CEO’su Fotios Katsardis’e armağan etti.

 
Borusan Otomotiv Yeni BMW 3 Serisi’ni Tanıttı
 
Vestas orders nine wind blade transport systems developed jointly with TII Group
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğuş Otomotiv Scania’da Görev Dönüşümü
Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren Scania’da ...
Castrol Festivale Hazır!
Castrol, her yıl olduğu gibi bu yıl da motosiklet tutkunlarına eşsiz deneyimler ...
Tırsan Yeni Modelini Tanıttı!
Tırsan bünyesinde yer alan dünyanın önde gelen kutu üreticisi ve Avrupa’nın ...
 
Yeni Renault Kadjar Türkiye’de
Renault’nun C-SUV segmentindeki temsilcisi Yeni Kadjar, Türkiye’de satışa ...
DFDS’nin Yeni Gemisi Türkiye'de!
Türkiye’nin en büyük Ro-Ro şirketi U.N. Ro-Ro’nun, Avrupa’nın denizcilik ...
Castrol Ford Team zirveyi hedefliyor!
Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Türkiye ...
 
Kaçakçılara Ağır Darbe!
Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince yürütülen operasyonlarda, ...
Otomobil Alacaklara Ötv Müjdesi!
Resmi Gazete'de yayınlanan habere göre; Hurdaya Çıkarılan Araçlar İle ...
Anadolu Isuzu Stockholm Fuarı'nda
İhracat’taki büyümesini 2019 yılında da devam ettiren Anadolu Isuzu, 9-12 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerKamyonkamyonumsondakika haberler türkiyetreylertruckbus