Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Temmuz 2017 Pazartesi - 15:57

Telsiznet, ‘TE385’ Modeli İle Sahada

Haberleşme sektörünün lider firması Novatel tarafından piyasaya sunulan yepyeni haberleşme servisi TELSİZNET’in TE385 modeli sahip olduğu özelliklerle hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de iş verimliliğini arttırıyor.

Telsiznet, ‘TE385’ Modeli İle Sahada

Telsiz sistemleri için gerekli frekans tahsisi ve altyapı kurulumu maliyetlerini ortadan kaldıran TELSİZNET, kullanıcılara cep telefonu şebekeleri (GPRS, 3G ve 4.5G) ya da WiFi kablosuz yerel ağları kullanarak kesintisiz iletişim imkânı sağlıyor. Kapsama alanı tüm Türkiye olan ve tek düğme ile anlık, grup veya birebir haberleşme imkânı sunan TELSİZNET kullanım kolaylığı sağlayan birbirinden farklı modelleriyle de dikkat çekiyor. GPS desteği ve Android akıllı işletim sitemine sahip TE385 modeli, saha ekiplerine yüksek kalitede iletişim imkânı sunmasının yanı sıra kompakt boyutu, endüstriyel tasarımı, üstün kalite ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde profesyoneller için ideal bir iletişim cihazı olarak fark yaratıyor.

İş verimliliği, iş sağlığı güvenliği ve üretim kalitesine katkısı sebebiyle haberleşmenin ciddi bir öneme sahip olduğunu belirten Novatel Genel Müdürü Cem Ankara, TELSİZNET ürünlerinin tamamen buna yönelik geliştirildiğini belirterek TE385’in dikkat çeken teknik özellikleriyle ilgili şunları söyledi:

“TELSİZNET ürünleri elektrik, su ve doğalgaz şebeke işletmelerinin yanı sıra kamu, inşaat, güvenlik, perakende, lojistik, sağlık, turizm, madencilik gibi telsiz kullanımının yoğunlukta görüldüğü tüm sektörler için uygun yepyeni bir haberleşme servisi. Tüm operatörlerle uyumlu TELSİZNET cihazlarından biri olan TE385 cihazı 3G/4G GSM şebekelerini ya da Wifi kapsaması kullanarak tüm saha ekibinin kesintisiz bir şekilde iletişim halinde kalabilmesini sağlıyor. Dış saha şartlarına uyum sağlaması için IP54 derecelendirmesine uygun olarak üretilen ve sertifikalandırılan TE385 üzerinde bulunan 3000 mAH ve 5000 mAH batarya seçenekleri sayesinde ise uzun süre şarj ihtiyacı duymadan kullanılabiliyor.”

Alışılmış telsiz sistemleri altyapısı kurulumu gerektirmeyen TELSİZNET cihazlarının telefona benzer özelliklere sahip olmasının kullanıcılar için hızlı adaptasyon sağladığını belirten Ankara, TELSİZNET hizmetlerinden faydalanmak için TELSİZNET aboneliğinin yanında kullanılacak cep telefonu şebekesi operatörü tarafından sağlanan sim kartın yeterli olduğunu da sözlerine ekledi.

Novatel Hakkında:

Kablosuz veri ve ses haberleşmesi çözümleri sunan Novatel, anahtar teslim sistem altyapılarının yanında kendileri tarafından kurularak işletilen altyapılar üzerinden de servis sağlıyor. Sahadaki mobil ekiplerin aralarında ve merkezleriyle ses haberleşmesinden sahadan yüksek hız ve band genişliğinde veri aktarımı sağlayan kablosuz geniş band çözümlerine uzanan zengin bir çözüm portföyüne sahip olan Novatel, BTK tarafından yetkilendirilmiş bir operatör olarak 14 ilde kurulu telsiz altyapılarıyla kullanıcılarına servis sunuyor. Novatel, 2016 yılında piyasaya sunduğu dedike telsiz altyapısı gerektirmeyen, mobil şebekeler üzerinden telsiz haberleşmesi yapılmasını sağlayan TELSİZNET servisini de elektrik, su ve doğalgaz şebeke işletmelerinin yanı sıra kamu, inşaat, güvenlik, perakende, lojistik, sağlık, turizm, madencilik gibi telsiz kullanımının sık görüldüğü tüm sektörlerden farklı firmalara sunmaya başladı.

 
Dota Lojistik'e 13 adet Schmitz Cargobull!
 
Mercedes-Benz Türk’ten Sesli Turizm’e18 adet Sprinter Teslimatı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Zahit Akıncı 4 Eylül 2020 Cuma 00:20

Telsiznet TE 385 telsiz bataryalarını https://www.tekzan.com/kategori/te385-aksesuarlari adresinden alabilirsiniz

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dota Lojistik'e 13 adet Schmitz Cargobull!
60 adetlik filosunun 50 adedi Schmitz Cargobull olan İstanbul merkezli ...
GEZİCİ KÜTÜPHANE 15 OLDU!
Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı’na 10 adet TEMSA ...
Mercedes-Benz Türk'ten Muhteşem 50. Yıl Kutlaması
Mercedes-Benz Türk, 50. yıldönümünü hikâyesinin başladığı yerde - Davutpaşa Fabrikası’nda kutladı.
 
Renault-Nissan İttifakının Kazancı 5 Milyar Euro’ya Yükseldi
Renault-Nissan İttifakının ortak çalışmalarından elde edilen kazanç yüzde ...
UPS'den Alternatif Yakıtlı Araçlara Yatırım
?UPS  yenilenebilir enerji kaynaklarına bağlılığını artırırken filosuna ...
Krcher’den Oto Yıkama Noktaları için Dev Kampanya!
Alman temizlik devi Kärcher, oto yıkamacıları sevindirecek yeni bir kampanyaya imza atıyor.
 
Budget’tan Cazip Teklif
Türkiye’nin en hızlı büyüyen araç kiralama markası Budget, müşterilerine ...
Sarp Intermodal Hem Kendini Hem De Sektörü Büyütmeye Kararlı!
Yüklerin aynı taşıma birimi içinde, birden fazla taşıma modeli kullanılarak ...
İDO ile Tatile Çıkmak İçin Bahane Çok
İDO yaz dönemi için sosyal medyadan yayınlamaya başladığı yeni reklam ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler kamyonumKamyonsondakikanewsfahrersrcbusdikkat