Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Mayıs 2016 Cuma - 14:23

Temsa, Teslimatlara Devam Ediyor

Antalya’nın önde gelen personel, okul ve turizm taşımacısı şirketlerinden Şekerler Turizm, 100 Prestij SX aldı. Araçların ilk partisi olan 50 adet Prestij SX düzenlenen törenle firmaya teslim edildi.

Temsa, Teslimatlara Devam Ediyor

 
TEMSA Prestij SX Antalyalı taşımacıların gözdesi olmaya devam ediyor. Zemzem Turizm’in 100 Prestij SX alımının ardından Şekerler Turizm de TEMSA ile 100 Prestij SX anlaşması yaptı. 25 Mayıs Çarşamba günü Şekerler Turizm’in merkezinde düzenlenen törenle 100 adetlik anlaşmasının ilk partisi olan 50 adet Prestij SX firmaya teslim edildi. Törene Şekerler Turizm firma ortakları Mustafa Şeker, Mustafa Atan, şirket çalışanları, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticileri İrfan Özsevim, Volkan Tolunay, Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan, TEMSA Antalya yetkili bayisi Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy, Sabır Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabır katıldı.
 
2000’i aşkın filo ile hizmet veriliyor

Araçların teslimi sonrasında açıklamalarda bulunan Mustafa Şeker, yolcu taşımacılığı filosunda 1000’i aşkın öz mal araç bulunduğunu belirterek, “Filo kiralama da katıldığında 2 bini aşkın araç ile hizmet veriyoruz. Her yıl yüzde 20 - 25 büyüme ile devam ediyoruz. 2016 yıl içinde aynı şekilde büyüme hedefimiz bulunuyor” dedi.
 
Prestij’i uzun süredir takip ediyoruz

TEMSA markasını bu kadar çok adetli sayıda ilk kez yatırımda tercih ettiklerini belirten Mustafa Şeker, bu tercihte etken olan sebepleri de şu şekilde açıkladı: “2008 yılından beri aracın gelişimini takip ediyoruz. Uzun yıllar farklı markalarla çalıştık. Bizde de marka bağımlılığı var. Çünkü biz bütün ekibi ona göre hazırlıyoruz. En önemli gider kalemimiz yakıt. Şekerler Turizm Akademi’de sürücüler yakıt ekonomisinde en düşük kullanımı sağlayabilecek eğitimi aldı. Biz uzun süredir Prestij’i takip ediyoruz, markalar arasında yakıt tüketimi açısından sık sık verileri de karşılaştırıyoruz. Prestij yakıt konusunda çok ekonomik. İnşallah uzun yıllar birlikte çalışırız.”   
 
Krizleri fırsata çeviriyoruz

Şekerler Grup olara her kriz döneminde büyümeyi başardıklarına dikkat çeken Mustafa Şeker, “Yine 2016 Antalya için bir kriz dönemi olsa da biz bu krizi fırsata çevirdik. TEMSA ailesi ile birlikte bir yola çıktık. İnşallah bu birlikteliği de uzun yıllar devam ettireceğimize inanıyorum. Kendilerine verdikleri destekler için başta Sayın Murat Anıl, Baybars Dağ, İrfan Özsevim ve Volkan Tolunay’a çok çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
 
Yatırımlar sürecek

Şekerler Turizm Şirket Ortağı Mustafa Atan, “Yatırımlarımız devam edecek, filomuzu Prestij SX ile güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Bu teslimat Antalyalı taşımacılara da moral olacak

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, “Prestij SX araçlarımız Şekerler Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun. Antalya’nın ve Türkiye’nin güzide şirketlerinden Şekerler Turizm’e araçlarımızı seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. Umarım devamı da gelecek. Antalya’da filomuz güçleniyor. Satış sonrasından bu gücü alıyoruz. Bu teslimatın Antalya bölgesine bakıldığında moral anlamında önemli olduğuna inanıyorum. Şekerler Turizm’in bu cesur girişiminin öncü olmasını temenni eder, yeni satışlara vesile olacağını buradan size ve tüm katılımcı arkadaşlara müjdelemek istiyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız günlerde kullanın” diye konuştu.
 
Antalya’da lider konumdayız

Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ da törende yaptığı açıklamada, “Yıllardır havaalanı çıkışında Şekerler Turizm’in arabalarını görüyoruz. Aslında servis taşımacılığında Antalya’da lider konumdayız. Şekerler Turizm’in filomuza katılması ile bunu perçinledik. Artık Antalya’dan havaalanından mutlu bir şekilde ayrılabileceğiz” dedi.  

 
Schaeffler’e Japonya'dan Kalite Ödülü
 
Michelin'den 5 Milyar 100 Milyon Euro Net Satış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Schaeffler’e Japonya'dan Kalite Ödülü
Entegre otomotiv endüstrisinde küresel çapta lider bir tedarikçi konumunda ...
Otomobil Sporlarında Renkli Hafta Sonu
28-29 Mayıs tarihlerinde otomobil sporlarında 4 ayrı branşta Türkiye Şampiyonası ...
Toyota ve Uber’den Araç Paylaşımı Sistemi İçin İşbirliği
Daha güvenli, daha verimli sürdürebilir ulaşımı hedefleyen Toyota ve akıllı ...
 
Turizmde Arap Umudu
Otellere Arap akınının artacağı tahmin ediliyor. Büyük şehirlerde odaların ...
Yolcu Minibüsü Yeşilırmak'a Uçtu: 14 Yaralı
AMASYA'da köprü üzerinde otomobille çarpışan yolcu minibüsü Yeşilırmak ...
30 Haziran'a Kadar Kapatıldı!
BOLU Dağı Tüneli'nin Ankara yönü bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ...
 
Yakıtta GO Kalitesi Alanya’da
Türkiye akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, yeni nesil yakıt ...
Lojistik Sektörünün Yeni Zirvesi
İsviçreli depolama ve tahsis sistemlerinin lider üreticisi Kardex Remstar ...
Trafikte Genç Fikirler’de Kazananlar Belli Oldu!
Lise öğrencilerinde farkındalık yaratmayı amaçlayan Trafikte Gençlik Hareketi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler kamyoncusrctruckbuskamyonumfahrernewstreyler