Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Nisan 2014 Çarşamba - 17:05

YENİ OYUNCU BAJAJ

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden Hintli Bajaj Auto, Mart başında 3 farklı modeliyle Türkiye pazarına girdi. Ürünlerinin lansmanını bayi ve servis adaylarına ilk kez 21 Aralık’ta gerçekleştiren Bajaj, pazara çok hızlı bir giriş yaptı. Lansman günü dahi bayilikler almış olan Bajaj, ilk 3 ayda 69 servis, 67 bayi ile kuvvetli bir ağın temellerini attı. Türkiye’nin hemen her ilinden gelen talepleri değerlendiren yetkililer, öngördükleri gibi pazarın oyun kurucularından olacaklarını kanıtladılar.

YENİ OYUNCU BAJAJ

TÜRKİYE PAZARININ YENİ OYUNCUSU BAJAJ, ÜÇ AYDA 67 BAYİYE ULAŞTI

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden Hintli Bajaj Auto Ltd. (BAL), 3 farklı modeliyle Türkiye’ye girdi. Farklı kullanım alanları sayesinde köyde-kasabada-şehir merkezinde kısacası Türkiye’nin her yerinde kullanılabilecek nitelikteki Bajaj motosikletleri bu yıl içinde pazardan yüzde 12 pay almayı hedefliyor. Bu konuda dağıtım ve servis ağının önemini bilen Bajaj ve Türkiye distribütörü Kuralkan ilk lansmanını 21 Aralık’ta gerçekleştirdi. Olası bayi ve servislerin katıldığı lansman geri dönüşleri çok hızlı gerçekleşen bir çalışmaydı. Lansman sonrası yaklaşık 3 aylık dönemde 69 servis ve 67 bayi kazanan Kuralkan, çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

Hintli Mühendislerden Sertifikalı Eğitimler

Dünya liderlerinden Bajaj’ın ve Türkiye’nin ilk yerli motosiklet üreticisi Kanuni’nin deneyimleri sayesinde çok hızlı organize olabilen bayiler ve servisler çok değerli eğitimlerden geçiyor. Kuralkan’ın Tuzla’daki üretim tesislerinde Hintli ve Türk mühendislerden eğitimler alan servisler, burada üretim aşamalarını da birebir inceleme imkanı buluyor. Satış ve pazarlama müdürlerinden konunun inceliklerini öğrenen bayiler, test sürüşleri ile de pazarlayacakları ürünü yakından tanıyor. Tüm eğitimler sonrası bayi ve servislere verilen sertifikalar ise tüketiciler için uzmanlığı ölçmede ayırt edici nitelikte.

Commuter, Utility ve Sport kategorileriyle Türkiye’nin tüm yollarında göreceğimiz Bajaj motosikletleri kalite-fiyat karşılaştırmalarıyla da ön plana çıkıyor. Japon motosikletleri ayarında kaliteli Bajaj, Çin motosikletleriyle yarışacak fiyat skalasına sahip. 2014 yılında dengeleri oldukça değiştirecek ve pazardan önemli bir pay alacak Bajaj’ın en dikkat çekici modeli PULSAR, ÖTV ve KDV dahil 7 bin 371 TL’den satışa sunuluyor. Dayanıklılığı ve güvenilirliği ile her türlü yol ve hava koşuluna uygun tasarlanan ve bu sayede köy- kasaba yollarında kolaylıkla kullanılabilen BOXER, perakende satış fiyatı olan 3.030 TL ile kısa sürede Anadolu halkının ilk tercihi haline gelecek. Comuter segmentinde satışa sunulan DISCOVER modeli ise kendi segmentinde güç, görünüş, yakıt tasarrufu, iki buji- 4 valf, mono shock süspansiyon, papatya disk fren gibi farklı özellikleri ile rakiplerinden ayrışıyor. 3.855 TL gibi iddialı bir fiyat ile satışa sunulan model satış rakamlarında ciddi değişiklikler yaptıracak.

 
İlk sezonuna muhteşem bir başlangıç
 
2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlk sezonuna muhteşem bir başlangıç
Hankook'un bir numaralı ürünü, ultra yüksek performans lastiği Ventus ...
‘Taşımacılıktan Kareler’
Ekspres taşımacılık sektörünün en hızlı ve güvenilir şirketi TNT Express, ...
Sertrans Logistics 16. Tedarik Zinciri
HRdergi'nin 1999 yılından beri aralıksız düzenlediği Tedarik Zinciri ...
 
Ocak-Mart döneminde hafif ticari araçtaki düşüş %32
2014 yılı Ocak-Mart döneminde bir önceki yıla göre ağır ticari araç pazarı ...
Çevre Dostu Yaklaşımlar Önem Kazanıyor
İstanbul Karbon Zirvesi’nde düzenlenen UTİKAD oturumunda, lojistik sektörünün ...
Audi Pekin Motorshow'da Şov Yaptı
Yeni hibritli suv konseptiyle Audi, bu yıl Çin’in Pekin şehrinde yapılan ...
 
Trabzonspor 0- 3 Fenerbahçe Tescillendi
Bir kaç dakika önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklama doğrultusunda, ...
Audi'den Yeni Satış Rekoru
Ünlü Alman araba markası Audi, 2014 ilk çeyreği verilerine göre toplamda ...
Mars Logistics'e THY'den Ödül
Her yıl geleneksel olarak kargo acenteleri arasında düzenlenen THY ödül ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumfahrerKamyonlkwtreyler haberler srckamyoncutürkiye