Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
6 Eylül 2018 Perşembe - 17:50

ZF Aftermarket Yenilikçi Portföyü ve Bilgi-Eğlence Sistemi Automechanika Frankfurt'ta

Dünyanın önde gelen otomotiv tedarikçilerinden biri olan ZF Aftermarket Automechanika Frankfurt 3.Salon’daki A91 standında, sadece yeni nesil elektrikli araçlar için geliştirilen Electric Blue fren balatalarının, dünya lansmanını yapmakla kalmayıp, yeni sürüş konseptlerini ve tamirhane dijitalleşme tekliflerini sunuyor olacak.

ZF Aftermarket Yenilikçi Portföyü ve Bilgi-Eğlence Sistemi Automechanika Frankfurt ta

ZF Services ve TRW Aftermarket'in birleşmesi, ve ardından ZF Aftermarket'in kuruluşundan on sekiz ay sonra organizasyon, hareketli satış sonrası pazarının geleceği şekillendirmek için mükemmel bir şekilde donatılmış olduğunu kanıtlıyor. Kendinden emin ve güvenilir bir ortak olarak ZF Aftermarket, dijitalleşme ve elektromobilite gibi alanlarda müşterileri için fırsatlar yaratmaya çalışıyor. ZF Aftermarket'in Ürün & Market Müdürü Dr. Ulrich Walz şöyle açıklıyor: “ZF olarak, iletişim çağının otomotiv teknolojilerini geliştirmeye erken bir aşamada dahil olduk. Otonom taksiler, elektrikli otobüsler ya da farklı ulaşım biçimlenirinin bağdaştırılması konularında, ZF yeni teknolojiler geliştirerek yeni mobilite dönemine rehberlik ediyor. Grubumuzu sloganı “gör, düşün, uygula” (see, think, act”) satış sonrası pazarındaki hareketlerimizi belirliyor. Pazarın hangi yönde hareket ettiğini görebiliriz, bu da ürün ve hizmetler için yeni çözüm yaklaşımlarını proaktif bir şekilde kavramsallaştırmamıza ve uygulamaya geçirmemize olanak tanıyor.

Yenilikçi teknoloji; Elektrikli araçlar için Electric Blue


ZF Grubuna bağlı TRW markası, elektrikli araçlar için Electric Blue adı altında geliştirilen fren balatalarının dünya tanıtımını Frankfurt’ta yapacak. Bu yenilik özellikle elektrikli araçlarda motor sesi çok az olduğu için araç içinden duyulan frenleme sesini azaltmak amaçlı yapıldı. Standard olarak ses engelleme aksesuarları ile birlikte tedarik edilen bu balatalar, iyileştirilen ses kalitesine ek olarak kullanılan fren balatası malzemesi ve mavi şim kombinasyonu, frenleme işlemi sırasında yüzde 45’e kadar daha az emisyon salınımı yapıyor.
Fren balataları, piyasadaki en popüler 15 elektrikli model için Eylül 2018’de, 2019’un sonunda ise Avrupa binek otomobil pazarının yüzde 97’sine yönelik olarak sunulacak. ZF Aftermarket IAM İş Birimi başkanı Markus Wittig, "Özellikle şehir içi kullanımlarda" diyor ve ekliyor "yüksek oranda otomatik ve hatta otonom sürüş yapan elektrikli bireysel araç ve toplu taşıma sistemlerinde artış göreceğiz. Yarının hareketliliğine şekil veriyoruz. Bir diğer örnek, ZF’nin elektrikli ve otonom sistem teknolojilerini bünyesinde barındıran ilk araç e.GO Mover, şehir içi otonom sürüşe sahip ilk araç olarak seri üretime hazırlanıyor.”


Ortak girişim e.GO Moove GmbH'nin bir parçası olarak, ZF, Aachen merkezli e.GO Mobile AG ile işbirliği içinde elektrikle çalışan ve otonom sürüşe sahip “mover”ı gururla sunar. e.GO Mover'ın prototipi Automechanika fuar standında daha da öne çıkacak.


Yeni teknolojiler beraberinde uzmanlık isteyen beceriler gerektirir. Teknolojik gelişmeler tamirhaneler için ilginç bir büyüme potansiyeli sunuyor; ama sadece zamanında hazırlanırlarsa. ZF Aftermarket ilk olarak Almanya ve İngiltere’de bu gerekliliklere yüksek voltajlı eğitim kurslarını devreye alarak cevap verdi. Pratik sınıf temelli eğitim oturumları ile dikkatli ayarlanmış e-öğrenme modüllerini kullanan bu kurslar, teknisyenleri geleceğin teknolojileri için başarıyla hazırlarken, katılım süresini ve maliyetleri düşürüyor.

VOX Araba Doktorları sürükleyici bilgi-eğlence tecrübesi yaşatacak


Alman TV yıldızları, Holger Parsch ve Hans-Jürgen Faul – milyonların bildiği şekilde ‘The Car Doctors’ - ZF’nin onur konukları olacak. “Doktorlar” 14-15 Eylül’de sahneye çıkıp özellikle hibrid elektrikli araçlar ile çeşitli şanzıman tiplerini tartışacak.


Akıllı çözümler tamirhanelere yeni fırsatlar sunuyor


Tamirhane konseptlerinin yüksek cazibesi, önümüzdeki zorluklarla ilgili büyük bir farkındalığı ortaya koymaktadır. ZF Aftermarket iletişim kurabilen aracın bağımsız tamirhanelerde anlaşılmasını sağlar. “İlk başta garip gelebilir, ama daha yakından baktığınızda, bu geleceğin temel bir anahtarıdır. Openmatics ile bu anahtarı geliştirdik,” diye açıklıyor Aftermarket Bölüm başkanı Helmut Ernst.
ZF'nin bağlantı çözümü açık bir bağlantı platformuna dayanması sebebiyle araç üreticilerinden bağımsız olarak çalışabilir. Bir arıza tespit cihazı verileri toplar ve aktarır. Bu parça, aracın arıza tespit arayüzünden doğrudan yakıt seviyesine, frenleme yanıtına ve hata mesajlarına kadar 74 özel sinyal okur. Ernst: "Openmatics, ustalara filo müşterilerine çeşitli ürün ve hizmetler sunma olanağı sağlıyor." diyerek fuar ziyaretçilerinin bu ürünleri ve hizmetleri fuar standında deneyimlemelerini öneriyor.


Ağ, herkes için değer katıyor


IAM (Satış Sonrası Bağımsız Pazarı) Derneği’nin bir üyesi olan Verein Freier Ersatzteilmarkt e.V., ZF Aftermarket, Frankfurt am Main'da iş ortaklarıyla da beraber bir dizi faaliyette bulunacak. Dr.Ulrich Walz şunları vurgulamaktadır: “Pazarda aktif bir oyuncu olarak endüstrinin endişelerini öne çıkarmak bizim için çok önemlidir, çünkü çözüme gittiğimizde herkes fayda sağlayabilir. Parça kalitesi gibi ortaklaşa yürüttüğümüz faaliyetlerimizde, son derece ilgi çekici senaryolardan geçiyoruz.”
Frankfurt'un sadece iş merkezi değil, eğlencenin de mümkün olabileceğini fuar ziyaretçilerine göstermek için eğlenceli ve sportif "Mekanik Oyunlar’ ziyaretçileri 2, 3 ve 4 numaralı salonların önünde yer alan AGORA açık alanda cazibe toplaması beklenen E.GO-kartlar ile bekliyor olacak. Daha fazlası 11-15 Eylül tarihleri arasında, Automechanika Frankfurt’da.
 

 
Pirelli, Birleşmiş Milletler Yol Güvenliği Fonu’na Katıldı
 
Ford Trucks, 4S Plaza Yatırımlarına Balıkesir ile Devam Ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Thermo King SLXi Hybrid Soğutucuyla Fark Yaratıyor
Türkiye’de Doğuş Otomotiv güvencesiyle satışı yapılan lider soğutma sistemleri ...
''İstanbul Yeni Havalimanı Önemli Bir Mimari Eser Olacak''
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ekonomik darbe girişimlerine ...
''Kur Artışları Nedeniyle İthalat Yüklemelerinde Yavaşlama Yaşanıyor''
Döviz kurundaki dalgalanmalar lojistik sektöründe de etkilerini gösteriyor. ...
 
"Tacikistan’a İhracatımız 10 Günü Aşkın Süredir Türkmenistan Sınır Kapılarında Bekliyor"
Türkmenistan, Tacikistan’a teslim edilecek Türk ihraç yüklerinin geçişlerine ...
''Karayolu Taşımacısının Maliyet Artışı, Tahammül Sınırını Aşmıştır!''
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, ...
Renault Grubu Türkiye’ye Güvenmeye Devam Ediyor
Yaklaşık 50 yıldır Türkiye’de OYAK ile ortaklığını sürdüren Renault Grubu, ...
 
Isuzu Novociti Life Avrupa’daki Demo Turu’na Başlıyor
Anadolu Isuzu’nun Türkiye’deki fabrikasında üretilen Isuzu Novociti Life, ...
‘Smart Mobility’ ve Elektrikli Araçlar Damga Vuracak
Yüzde 100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen 15 bine yakın aracı ...
Volvo İş Makinaları Yedek Parça Garantisinde Sınırları Zorluyor
Volvo orijinal yedek parçada garanti süresini 2 yıl veya 6000 saate yükseltti. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
treyler
türkiye
bus
Kamyon
kamyoncu
src
fahrer
lkw
sondakika