Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Mayıs 2024 Pazartesi - 17:05

Marubeni Dağıtım ve Servis Güvencesine Katılan GHH, Maden Türkiye Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü!

Madencilik ve tünel açma sektörlerinin önde gelen makine üreticilerinden Alman GHH’ın Türkiye temsilciliğini üstlenen Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen, Maden Türkiye 2024 11. Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı’nda, GHH MK-A20’yi sergiledi.

Marubeni Dağıtım ve Servis Güvencesine Katılan GHH, Maden Türkiye Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü!

Yer altı madenlerinin dayanıklı kamyonu GHH MK-A20, 20 tonluk taşıma kapasitesi, 209 kW’lik güçlü ve çevreci Cummins QSB6.7 motoru, kompakt boyutlarıyla dar galerilerde pratik kullanım özellikleri ve kanıtlanmış teknolojilerinin sorunsuz yapısıyla hem mevcut GHH kullanan işletmeler hem de yeni satın alım yapmak isteyen şirket temsilcileri tarafından ilgiyle incelendi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren dünyaca ünlü markaların temsilcisi Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., satış ve satış sonrası hizmetlerindeki katma değerli çözüm ortağı olma vizyonunu GHH için de uygulamaya başlıyor. 

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Türkiye’de temsil ettiği dünyaca ünlü markalara eklediği Almanya menşeli GHH markalı MK-A20 yer altı kamyonunu ilk olarak, 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Maden Türkiye 2024 11. Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı’nda sergiledi. Fuara özel olarak ülkemize getirilen GHH MK-A20 yer altı maden kamyonu, fuarı ziyaret eden mevcut GHH sahipleri ve yer altı madenciliğinde yeni alım yapmak isteyen şirket yetkilileri tarafından detaylıca incelendi. Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin deneyimli ekipleri, GHH MK-A20’yi en ince ayrıntısına kadar yer altı kamyonunu merak edenlere aktardılar. Kompakt yapısı, güçlü motoru ve son derece sağlam GHH tasarımıyla, sert kaya ve tünel açma uygulamalarında en düşük işletme maliyetlerini sunan GHH MK-A20’ye ek olarak, Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. sergileme alanında Komatsu’nun besleyicileri, kırıcıları ve ebatlayıcılarının da tanıtımı gerçekleştirildi.

GHH MK-A20: Dayanıklı, ekonomik ve çevreci yer altı maden kamyonu

Yer altı madenciliğinin güçlü markalarından GHH, tüm bilgi birikimini aktardığı kamyonlarından MK-A20 ile sert kaya ve tünel açma uygulamalarındaki ihtiyaçları karşılıyor. 9.417 mm’lik uzunluğu, 2.200 mm’lik genişliği ve yüklü haldeyken 2.555 mm’lik yüksekliğiyle kompakt bir yapı sergileyen GHH MK-A20, 10 metreküplük standart damper kapasitesine ek olarak 6 veya 12,5 metreküplük damper kapasitesi seçenekleriyle de sipariş edilebiliyor. Yaklaşık 19 tonluk çalışma ağırlığı ve 20 tonluk yük kapasitesiyle, 39 tonluk toplam yüklü ağırlığa ulaşabilen GHH MK-A20, en zorlu, dar ve alçak yer altı madenlerindeki işlerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor.

Sağlam ve dayanıklı yapısı ile GHH, tasarımındaki salınımlı artikülasyon sayesinde optimum çekiş ve daha yüksek sürüş konforu sunuyor. ROPS / FOPS sertifikalı kabiniyle GHH MK-A20, operatörü için her iki sürüş yönünde kusursuz görüş açıları, pratik kullanım karakteri ve güvenliği garantiliyor. 

En düşük işletme maaliyetlerini sağlayan son derece güçlü GHH şase ve sistem tasarımlı isteğe göre uyarlanmış boyutları sayesinde maden kullanımına uygunluk, GHH MK-A20’yi yer altı madenlerinin favorisi yapıyor. GHH MK-A20’de yalnızca kanıtlanmış teknolojilerinin kullanımı, sorunsuzluğu da beraberinde getiriyor. Sert kaya ve tünel açma uygulamalarındaki zorlu şartları, 2300 d/d’de ürettiği 209 kW’lık gücüyle aşabilen GHH MK-A20’de Cummins QSB6.7 motor kullanılıyor. Güçlü, verimli ve sorunsuzluğuyla ünlü motora, 4 ileri ve 4 geri vitesli Powershift şanzıman eşlik ediyor.

GHH, Marubeni Dağıtım ve Servis ile Güçleniyor!

GHH’ın 1782 yılına uzanan köklü maden deneyimiyle ürettiği makinelerin Türkiye temsilciliğini üstlenen Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., deneyimli satış ve satış sonrası ekipleriyle maden sektörüne katma değerli hizmet vizyonunu kazandırmayı hedefliyor. Yer altı madencilik sektörü için özel olarak tasarlanmış yükleyiciler ve damperli kamyonlar üreterek dünya çapında bir üne kavuşan GHH, ürünlerinin sağlamlığı, maliyet etkinliği, bakım kolaylığı ve sürücü ergonomisi sayesinde yumuşak ve sert kaya madenciliğinde avantaj sağlıyor.

Jeopolitik önemine ek olarak; bakır ve demir cevherleri, kömür ve kromun da bulunduğu çok sayıda maden kaynağına ve dünyanın en büyük bor yataklarına sahip olan Türkiye, küresel emtia pazarının önemli oyuncularından biri konumunda da yer alıyor. Türkiye’de önemli sayıda müşteriye ürün sağlayan, yakın zamanda Komatsu ailesinin bir parçası olmaya hazırlanan, Alman Makine üreticisi GHH, Marubeni Dağıtım ve Servis’in satış ve satış sonrası hizmetlerindeki güçlü ağına güveniyor.

 
Mercedes-Benz Türk, Ampute Futbol Milli Takımı'nı Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda Ağırladı
 
Sıcak Havalar Elektrikli Otomobilleri Nasıl Etkiliyor?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk, Ampute Futbol Milli Takımı'nı Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda Ağırladı
Mercedes-Benz Türk, 2022 yılından bu yana resmi ulaşım sponsorluğunu yürüttüğü ...
Jeroen van den Oetelaar, DAF Trucks Baş Mühendisi Görevine Atandı
Jeroen van den Oetelaar, DAF Vehicles Baş Mühendisi ve DAF Yönetim Kurulu ...
Mercedes-Benz Türk, İhracatta Türkiye’nin Yıldızı Olmaya Devam Ediyor!
Mercedes-Benz Türk, 2024’ün ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği ihracat ile ...
 
Ford Trucks, Ürün Portföyünü AB Güvenlik ve Çevresel Standartlar Yönetmeliği ile Şimdiden Tam Uyumlu Hale Getirdi
Müşteri odaklı yaklaşımıyla fark yaratan ağır ticari araç sektörünün küresel ...
DAF Trucks’tan Bursa Ağır Vasıta’ya Önemli Ziyaret
Bursa Ağır Vasıta, DAF Trucks ve DAF Trucks Türkiye’den önemli pozisyonları ...
Mercedes-Benz Otomotiv Parça Lojistik Merkezi Gebze’de Açıldı
210 milyon TL yatırım önümüzdeki dönemde artarak devam edecek.
 
Scania 9. Kez Yeşil Kamyon Ödülü ile Zirvede
Scania, dokuzuncu kez "Yeşil Kamyon" ödülünü kazandı. Almanya’nın önde ...
TEMSA ve FUSO, Türkiye’deki 40 Yıllık İş Birliğini Yeni eCanter ile Taçlandırıyor
Hafif kamyon pazarının elektrikli dönüşümüne öncülük edecek elektrikli ...
IVECO BUS, Busworld Türkiye 2024'te Mobilite Çözümlerini Sergileyecek
Dünyanın önde gelen otobüs üreticilerinden IVECO BUS, markanın temel değerlerini ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrer haberler şoförsrcKamyonbuskamyoncutrucktürkiye