Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
18 Ocak 2019 Cuma - 12:40

Ascendum Makina'ya Hardox Aşınma Plakası Eğitimi

Volvo İş Makinaları'nın Türkiye distribütörü Ascendum Makina, müşterilerine her zaman daha kaliteli hizmet verebilmek adına aldığı eğitimlere bir yenisini daha ekledi. SSAB Türkiye Teknik İş Geliştirme Müdürü Devrim Sağlam, Ascendum Genel Merkez'inde, Hardox® çelik üzerine kapsamlı bir seminer verdi.

Ascendum Makina ya Hardox Aşınma Plakası Eğitimi

SSAB Türkiye, Hardox® çeliğin doğru kullanımı ve diğer çelik plakalara göre gösterdiği üstün farkları anlatan eğitim çalışmalarına devam ediyor. Tüm Türkiye'yi dolaşarak sektördeki bütün paydaşların Hardox® çelik hakkında bilgi sahibi olması ve toplam karlılığın arttırılması adına verilen eğitimlerden sonuncusu Ascendum Makina Genel Merkez'inde gerçekleştirildi. Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Ascendum Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Serhan Özkan, “İsveç markası Volvo İş Makineleri olarak iş ortaklarımıza değer katan en kaliteli ürünleri pazara sunmaya çalışıyoruz. Bunun için en doğru ve alanında en başarılı markalar ile birlikte çalışmaktayız. Volvo gibi İsveç kökenli SSAB, iş makinelerinde de sıklıkla kullanılan aşınma plakaları konusunda dünyanın en önde gelen firmalarından. Bu tarz eğitimlerle, öncelikle kendi saha ekiplerimizin bilgi seviyesini yükselterek, iş ortaklarımıza sahada en doğru şekilde teknik destek vermelerini sağlamaktayız. Bu kapsamda ekibimize eğitim vererek desteğini sunan SSAB Türkiye ekibine de teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Eğitimi SSAB Türkiye Teknik İş Geliştirme Müdürü Devrim Sağlam düzenledi. Ascendum Makina'nın tüm Türkiye'ye dağılan satış ağından temsilciler semineri dikkatle takip etti. Konuyla ilgili konuşan Sağlam, "Temel amacımız; herkesin doğru bilgi sahibi olması. Bu amaçla Hardox® çeliğin tek bir çeşidinin olmadığını ve doğru yerde doğru Hardox® çelik kalitesinin kullanımıyla, daha uzun ömürlü malzeme elde edilebildiğini Ascendum Makina çalışanlarına anlatmaya çalıştık. Doğru noktalarda kullanılan bir Hardox® çeliğin, ürün ömrünü 2 ile 2.5 kat arasında arttırdığını göstermeye çalıştık. Böylece Ascendum Makina ekibi müşterilerine doğru ürünü tercih etmeleri noktasında daha prosfesyonel bir yönlendirmede bulunabilecekler. Böylece son kullanıcının elde edeceği kar artabilecek. Çünkü çoğu zaman makinelerin ve işin durmasıyla oluşan zararlar, Hardox® çelik kullanılmış bir kovaya verecekleri miktarlardan daha maliyetli olabiliyor" diye konuştu.

"Tamamen saf çelik"

Eğitimde Hardox® çeliğin diğer çeliklerden farkları da anlatıldı. Yüksek miktarda temizlik uygulamasına uğrayan Hardox® çelik tamamen saf hale geliyor. Bunun yanında dünyada çıkarılan en temiz demir cevheri olduğu da tüm otoriteler tarafından kabul edilmiş bir gerçek olarak öne çıkıyor. Sülfür ve silisyum oranı en düşük cevher olduğu için SSAB dünya genelinde bütün rakiplerinin önünde yer alıyor. Böylesine temiz bir cevher olmasına rağmen vakum altında yapılan ek temizleme işlemine de uğrayarak, saf bir çelik elde ediliyor. Seminerde Hardox® çeliğin, kontrollü bir haddeleme ve su verme sürecinden de geçtiğini anlatan sağlam, "Bu üstün kontrollü süreçlerle, işlenebilirlik, kaynatabilirlik, bükülebilirlik konusunda plakadan plakaya değişmeyen stabil kaliteyi sağlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Kova üretiminde Hardox® çelik

Seminere katılan Ascendum Makina Satış Ekibi özellikle kovalar konusunda çeşitli sorular da yöneltti. Sektörde genel olarak kova üretiminde özellikle ağız bıçakları ve yan bıçaklarda Hardox® çelik ürünleri tercih ediliyor. SSAB Türkiye Teknik İş Geliştirme Müdürü Devrim Sağlam, kovaların tamamının da Hardox® çelikten yapılabileceğinin altını çizdi. Bu sayede üreticiler, daha büyük kovaları çok daha hafif ağırlıklarda üretebiliyorlar. Kovanın ağırlığından elde edilen tasarrufla 10 kovada 11 kovalık yük taşınabiliyor. Ya da aynı miktarda yük daha hızlı ve verimli kaldırılabiliyor. Bu da hem yakıt hem de zamandan tasarruf elde ettiriyor.

Hardox® çelik nasıl ayırt edilir?

Marka programları konusunda açıklamalar yapan SSAB Özel Çelikler, Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve Güney Avrupa Pazarlama Müdürü Murat Kozan, “Sert, tok, etkin maliyetli ve orijinal Hardox® çelikten yapılmış gövdeler arayanlar, Hardox® In My Body marka işaretine bakabiliyor. Bir ürünün üzerinde bu logonun olması, ürünün Hardox® çelik kullanılarak imal edildiğini ve daha alt kalitede bir taklitten yapılmadığını doğruluyor. Bu logo, eşsiz aşınma direnci ve darbe dayanımı sunan birinci sınıf bir ürünü temsil ediyor ve kullanım süresince zaman ve maliyetten tasarruf edileceği anlamına geliyor. SSAB'nin yüksek kalite standartlarına uyan, alanında lider olan üreticilere, Hardox® In My Body logosunu ürünlerine ekleme lisansı veriliyor. Dolayısıyla Hardox® In My Body logosu görüldüğünde üstün bir çelik ürün alındığından emin olunabiliyor.” diye konuştu. Eğitim kapsamında Hardox® çeliğin diğer çeliklerden nasıl ayırt edileceğini anlatmaya devam eden Sağlam, marka programları dışında, SSAB'nin her bir çelik plakayı müşterilerine sertifikasıyla birlikte verdiğini ve müşterilerin üreticilerden bu sertifikaları görmek isteyebileceğini söyledi. Bunun dışında Hardox® Wearparts'lardan da bahseden Sağlam, sözlerine şöyle devam etti: "Yetkili Hardox® Aşınma Parçası Üreticisi iş ortaklarımız, yani Hardox® Wearparts merkezleri, Hardox® çelik dışında ürün kullanmıyor. Biz de onlara Hardox® çeliğin nasıl delineceğini, kaynatılacağını, işleneceğini, büküleceğini gösteren özel eğitimler veriyoruz. İsteyen herkes www.hardoxwearparts.com.tr adresi üzerinden kendilerine en yakın Hardox® Wearparts merkezini bulabiliyor." SSAB, sektördeki üreticiden son kullanıcıya kadar bütün paydaşların doğru bilgiye sahip olması için Ascendum Makina eğitimi ve benzeri etkinliklerle birlikte Hardox® çelik hakkındaki tüm soru işaretlerini gideriyor.

 

 

 
''Irak Gümrüğü’nde Araçla Beraber Bizi de XRay Cihazından Geçiriyorlar''
 
Bosch’tan Yarı Römorkları Elektriklendiren Adım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Delphi Technologies Ticari Araçların Geleceğine Yön Verecek!
Dünyanın önde gelen otomotiv orijinal ekipman üreticileri için emisyon ...
UND ve Seyir Mobil İş Birliği
UND Seyir Mobil firması ile işbirliği protokolü imzaladı ve Seyir Mobil ...
İhracatta Sıfır Atık Seferberliği
TİM Kadın Konseyi, “İhracatta Sıfır Atık Seferberliği” adıyla yeni bir proje başlattı.
 
Kordsa İlhamını Yaşamdan Alıyor
Kordsa, “Yaşamdan İlham Alıyoruz, Yaşamı Güçlendiriyoruz” sloganıyla bir ...
Karla Mücadelede 8 Bin 778 Makine
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yolların kapanmasının ...
Tur Assist’e Yeni Genel Müdür
Tur Assist’te yeni yılla birlikte üst düzey bir atama gerçekleşerek genel ...
 
Contential'in Türkiye'deki İlk Çözüm Ortağı Seyir Mobil
Nakliye ve lojistik sektöründeki firmalara araçlarının lastik hava basıncı ...
Delphi Technologies’e Yeni CEO
Delphi Technologies’te CEO olarak görev yapan Hari N. Nair'in yerine, ...
Gefco, Gladyatör Sponsorları Arasında
GEFCO Grubu, İstanbul’da düzenlenen ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
lkw
treyler
truck
bus
fahrer
news
kamyoncu
dikkat
Kamyon