Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Şubat 2020 Pazartesi - 08:59

Bakanlıktan Niğde Belediyesine Hibe Desteği

Mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun çalışmalarını sürdüren ve projelerinin takibi gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Niğde’yi geleceğe taşıma gayreti ile bakanlıklar nezdinde gerçekleştirdiği görüşmelerin neticesini almaya başladı. Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaretlerinde talep ve projelerini anlatan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir buçuk milyon Türk Lirası hibe desteği aldı.

Bakanlıktan Niğde Belediyesine Hibe Desteği

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından aldığı hibe desteği ile belediye faaliyetlerinde ve ihtiyaçlarında kullanılmak üzere araç filosuna ilave 2 adet çöp kamyonu, 1 adet yol süpürge aracı, 1 kompost makine, 4 adet mobil atık getirme merkezi alımı gerçekleştirerek geri dönüşüme ağırlık verdi.
Alımı yapılan iş makinaları ile geri dönüşümü hızlandırmayı ve dönüşüme katkı sağlamayı amaçlayan Niğde Belediye Başkanlığı, 'sıfır atık' projesi kapsamında, kompost makinesi ile pazar yerleri başta olmak üzere, şehrin farklı noktalarından elde edilecek organik atıkları, gübreye dönüştürecek.


Diğer yandan hibe destek ile alımı gerçekleştirilen 4 adet mobil atık getirme merkezinin şehrin belirlenen bölgelerine kurulumu sağlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi.


Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de başlatılan sıfır atık projesine destek vermek adına aldıkları hibenin tamamını geri dönüşüm için harcadıklarını belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şehrimizi ve ülkemizi geleceğe yaşanabilir bir ortam oluşturarak taşımak adına yaptığımız yatırımlarımızı bilinçli adımlarla gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde ve tüm dünyada gerçekleştirilen sıfır atık projesine Niğde Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bugünde tam manasıyla destek olmak ve doğayı korumak adına şehrimizde seferberlik anlayışıyla geri dönüşüm noktasında çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaretimizde bahsettiğimiz çalışmalarımız kapsamında aldığımız hibe desteğini şehrimizin temizlenmesi ve atıklarımızın geri kazandırılmasıyla ilgili alanlarda kullandık. Alımını sağladığımız çöp toplama araçları ile çöplerimizi, kompost makinesi ile organik atıkların gübreye dönüştürülmesini ve yerini belirlediğimizde kurulumunu sağlayacağımız mobil atık getirme merkezlerimizle de atıkların ayrıştırılmasını sağlayarak insanımıza ve şehrimize önemli bir hizmeti sunmuş olacağız” dedi.
Atık pil, bitkisel atık yağ, küçük ebatta atık elektrikli ve elektronik eşyalar, cam atıklar, metal atıklar, plastik atıklar ve kâğıt atıkların ayrıştırılarak geri dönüştürüleceğini belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir, alımını sağladıkları kompost makinası ile de semt pazarları ve şehrin muhtelif noktalarında gerçekleştirecekleri çalışmalarla organik atıkların gübre olarak geri kazanımını sağlayacaklarının da altını çizdi.
Niğde’ye kazandırılan hibe ve bu önemli yatırımlar için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve Ankara’da projelerin takibini yaparak neticelenmesinde büyük katkıları olan AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’e teşekkür eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir yatırımların devam edeceğinin altını çizdi.

 
Otomotiv Sanayii Derneği, 2020 Yılının İlk Verilerini Açıkladı!
 
Karayolları Genel Müdürlüğü İhale Açtı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomotiv Sanayii Derneği, 2020 Yılının İlk Verilerini Açıkladı!
Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 2020 yılına ait ilk verileri açıkladı. ...
Siirt’te Mazot Yüklü Kamyon Devrildi, Sürücü Araçtan Atlayarak Kurtuldu
Siirt’in Şirvan ilçesinde karşı yönden gelen araca yol vermek için sağa ...
Avrupa'dan Yerli Yük Vagonlarına Yoğun Talep
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TÜDEMSAŞ-özel sektör iş birliğiyle ...
 
AZERBAYCAN NAKLİYESİNDE ÖNCÜ KURULUŞ ARINAK LOJİSTİK
İki devlet tek millet sloganı ile asırlar boyu kardeş iki ülke pozisyonunu ...
Nevşehir Belediyesi Tarihinin En Büyük İhalesini Yaptı
Nevşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan ihaleler arasında ...
Devrekani Belediyesi Araç Parkurunu Güçlendirdi
Devrekani Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisinden mini çöp toplama aracı ...
 
Limandan Çıkan Kamyonlarından Malzeme Çalan 4 Kişi Yakalandı
Samsun'da limandan çıkan kamyonların üzerinden buğday, gübre ve kömür ...
Manisa’da Kuralsız Taşımacılığa Geçit Yok
Toplu ulaşımda denetimlerini sürdürerek kural ihlallerini bir bir tespit ...
Mercedes-Benz Türk, En Teknolojik Kamyonu Yeni Actros ile Ürün Gamını Yeniledi
Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Yeni Actros ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatkamyoncusondakika haberler srcbusşoförKamyontürkiye