Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
6 Mart 2019 Çarşamba - 15:31

SIRENA MARINE Japonya'ya Motoryat İhraç Edecek

SIRENA MARINE, motoryat üreticileri için oldukça zor bir pazar olan Japonya’ya ‘Sirena 58 modeli’ ile giriş yaptı. Böylece SIRENA MARINE, Japonya’ya motoryat ihraç eden ilk Türk şirketi oldu.

SIRENA MARINE Japonya ya Motoryat İhraç Edecek

Yat üreticisi SIRENA MARINE, 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Japan International Boat Show’da bir ilke  imza atıyor. Motoryat üreticileri için oldukça zor bir pazar olan Uzak Doğu’ya, ‘Japan International Boat Show’da sergileyeceği "Sirena 58" modeli ile giriş yapan SIRENA MARINE, Japonya’ya seri üretim motoryat satan ilk ve tek Türk şirket oldu.

Dünya Üzerinde 28 Bayisi Var

Frers Naval Architecture & Engineering ve Spadolini Design Studio gibi dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışan SIRENA MARINE, tekneleri ile dünyanın farklı ülkelerindeki motoryat tutkunlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Bugüne kadar 400’ün üzerinde motoryat ve 90’ın üzerinde de yelkenli tekne üreten şirket, 30 metre altında tekneler üretiyor.

SIRENA MARINE, dünya pazarlarında da büyümeye devam ediyor. SIRENA MARINE’in İtalya, Fransa, İspanya, Hırvatistan, İsveç, Amerika, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri ve Tayland’da olmak üzere toplam 28 bayisi bulunuyor. Bu bayilik ağına kısa bir süre içinde Japonya’nın da eklenmesi planlanıyor.

Sirena 58'in Özellikleri ise Şöyle:

Sirena 58 ise güncellenmiş motorlarıyla hem rakiplerinden daha güçlü, hem de daha fazla emniyet ve kusursuz performans özelliğiyle ayrılıyor. Eşsiz doğa manzaralarını gözler önüne seren geniş dış yüzey alanlarına ve gerek kabinleri, gerek salonuyla daha ferah iç alanlara sahip. Sirena 58 yatlarında iki ve üç kabinli olmak üzere iki farklı versiyon bulunuyor. İki kabinli versiyon her birinin ayrı banyosu bulunan iki geniş master kabine sahip.

Üç kabinli Sirena 58 modeli motoryatın ise farklı yerleşim planına sahip iki versiyonu bulunuyor. İlk versiyonda master kabin teknenin orta kısmında yer alıyor. Pruvada iki adet çift kişilik odası ve sol borda da üçüncü bir çift kişilik kabini bulunuyor. Üç kabinli Sirena 58’in farklı yerleşim planlı ikinci versiyonunda ise güverteden pruvadaki geniş master kabine doğrudan geçiş sağlanıyor. Yatın orta kısmında iki çift kişilik kabin daha bulunuyor. Her iki versiyonda da tüm kabinlerin kendine ait banyosu var. Eşsiz doğa manzaralarını gözler önüne seren geniş dış yüzey alanlarına ve gerek kabinleri gerek salonuyla daha ferah iç alanlara sahip olan Sirena 58, güncellenmiş motorlarıyla hem rakiplerinden daha güçlü, hem de daha fazla emniyet ve kusursuz performans sunabiliyor.

 

 
C25'e Almanya'dan Ödül
 
Schaeffler Establishes Team For The Future
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
sondakika
fahrer
src
haberler
kamyoncu
lkw
treyler
Kamyon
news