Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Şubat 2016 Çarşamba - 12:58

70 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçiyi Buluşturmaya Hazırlanıyor!

6. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı - Eurasia Rail 70 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçiyi Buluşturmaya Hazırlanıyor!

70 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçiyi Buluşturmaya Hazırlanıyor!

3 – 5 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan “Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı” olma özelliği taşıyan Eurasia Rail; fuar katılımcıları ve ziyaretçilerini bir araya getirerek yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratılmasına katkı sağlayacak. Fuar bu sene 30 ülkeden 300 katılımcı firmayı, 70 ülkeden gelen 10 bin profesyonel ziyaretçiyle buluşturmayı hedefliyor.
 
Eurasia Rail fuarıyla eşzamanlı gerçekleştirilecek konferansta akademisyenler, sektör STK’ları yetkilileri, devlet kurumlarının ve uluslararası firmaların üst düzey yetkilileri yer alacak. Konferans programının ikinci gününde gerçekleştirilecek “Demiryolu Mevzuatı” oturumunda; TCDD Demiryolu Düzenleme Genel Müdürü Erol Çıtak konuşmacı olarak yer alacak. Konferansın üçüncü gününde ise “Emniyet Yönetim Sistemi” oturumunda TCDD Emniyet Yönetim Sistemi Müdürü Erhan Gör, “Emniyet Yönetim Sistemi” hakkında konuşmacı olacak.
 
Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’nin grup şirketleri arasında yer alan TF Fuarcılık ve EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı özelliğini taşıyan Eurasia Rail; 2016 yılında da demiryolu sektörü temsilcilerini bir araya getirecek. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek konferans kapsamında; yerli ve uluslararası alanda kanaat lideri firma temsilcileri de bir araya gelecek. Şimdiden %90 doluluk oranı ve %50 yabancı katılım oranına ulaşan Eurasia Rail’e İran, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Fransa, Rusya Çin Halk Cumhuriyeti ve İspanya ülke olarak katılım gösterecek.
 
ITE Turkey Nakliye & Lojistik Grup Direktörü Moris Revah: “Demiryolu ulaşımı; hat kapasitesi, kullanım ömrü, petrole bağlı olmaması, çevre dostu ve en güvenli ulaşım aracı olmasıyla 21. yüzyılın en önemli taşıma sistemleri arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi fuarımızda sektörün kanaat liderlerini bir araya getirerek; demiryolu sektörünün yönünü belirleme ve mevcut ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunup,  yeni iş birliklerine imza atılan uluslararası bir platform oluşturmayı amaçlıyoruz.
 
ITE Group’un sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey’nin deneyimi ve portföyünü birleştiren Eurasia Rail’ de şu an doluluk oranı %90’a ulaştı. Sektörün öncü firmalarını bir araya getireceğimiz fuarda, 70 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacağız.”
 
Sektörel bilgi ve deneyim paylaşımını üst seviyeye çıkarmak amacıyla fuar ile eş zamanlı olarak düzenlediğimiz konferans programımızda; “Demiryolu Açık Oturumu”, “Kent İçi Raylı Sistem Sorunları”, “Demiryolu Mevzuatı / Serbestleştirme”, “Demiryolu Araçlarındaki Gelişmeler”, “Emniyet Yönetim Sistemleri”, “Demiryollarında Özel Konular” konuları işlenecek.” dedi.
 
T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Devlet Demiryolları, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ ve TÜLOMSAŞ fuarın düzenlendiği ilk yıldan itibaren katılımcı olarak yer alıyor. Eurasia Rail; bu kurumların yanı sıra KOSGEB tarafından da destekleniyor.

 
OSD Ocak Ayı Raporunu Yayınladı
 
TomTom, Artık Yağmur ve Kar Yağışına Göre Trafiksiz Rota Oluşturacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
OSD Ocak Ayı Raporunu Yayınladı
2016 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre, toplam üretim ...
Petlas Hayalleri Gerçekleştiriyor, 11 Rüya Şehre Gidiş Dönüş Uçak Bileti Veriyor!
Birçok insanının hayallerini süsleyen Roma’dan Budapeşte’ye, Milano’dan, ...
Yandex Navigasyon ile Favori Yerleriniz Artık Bulutta
Trafik durumuna göre belirlediği rotalarla, kullanıcılarını en kısa sürede ...
 
LojistikteTicari Gayrimenkul 2016’da Umut Veriyor
JLL’nin 2016 yılı lojistik sektörü beklenti araştırmasına göre, 2015’te ...
Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı Arttı
TÜİK verilerine göre, trafiğe kayıtlı araç sayısı, 2015'te bir önceki ...
Hindistan Otomobil Fuarı
Hindistan'ın Delhi kentinde düzenlenen uluslararası otomobil fuarında ...
 
OMSAN’a Brandon Hall’den Mükemmellik Ödülü
OMSAN Lojistik, “Brandon Hall Group Excellence in Technology” Ödülleri’nde, ...
"Trafik Sigortasıyla Kasko Birleştirilebilir"
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Zorunlu trafik ...
Yunan Çiftçilerin Eylemi Milyonlarca Avroya Mal Olabilir
Yunanistan'da haftalardır süren çiftçi protestolarının günlük maliyetinin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkat haberler srckamyoncutreylerKamyonfahrerlkwkamyonum