Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Ocak 2024 Cuma - 15:02

Actros L Edition 3 İlk Kez Türkiye Yollarında

“Dahası yok” mottosuyla Daimler Truck bünyesinde yalnızca 400 adet üretilen ve Türkiye’de de sınırlı sayıda satışa sunulan Actros L Edition 3, Mercedes-Benz Türk ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte tanıtılırken aynı zamanda yola çıkmak üzere sahipleriyle buluştu.

Actros L Edition 3 İlk Kez Türkiye Yollarında

“Dahası yok” mottosuyla sınırlı sayıda üretilen tasarım ve konforun benzersiz boyutu Actros L Edition 3, 18 Ocak’ta Mercedes-Benz Türk’te gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı. Ürünün özelliklerinin detaylı anlatıldığı etkinlikte, aynı zamanda Actros L Edition 3 sahipleriyle buluştu. 

Tüm dünyada yalnızca 400 adet üretilen ve 30’dan fazla kişiselleştirilmiş iç ve dış tasarım özelliğine sahip Actros L Edition 3, daha da konforlu, şık ve güçlü hale geldi. Yolların kahramanları kamyon şoförlerini merkezine alan ve sürücülere olağanüstü bir sürüş deneyimi sunan Edition 3  modeli   benzersiz karakteriyle kendine hayran bırakıyor. 625 HP’lık motor gücü ve PowerShift Advanced şanzımanı sayesinde sürücüleri üstün performansla tanıştıran Edition 3,  metalik mat çelik grisi rengi ve diğer renk detaylarına sahip tasarımıyla dikkat çekiyor. Konforun benzersiz boyutu olan model, açık badem-bej renk napa deri kaplamalı, üzerinde siyah dekoratif dikişler bulunan gösterge paneli,  ısıtmalı ve soğutmalı deri sürücü koltuğu,  deri kaplamalı ve dikiş detaylı açık badem-bej renkli Solostar konseptli muavin koltuğu, 900 mm ekstra geniş ranza yatak sayesinde konforu ve rahatlığı en üst seviyeye çıkarıyor.  3000 Nm azami torka sahip Edition 3, güvenlik açısından da Aktif Fren Asistanı 5 (ABA5), Şerit Takip Asistanı (LDWS), Stabilite Kontrol Asistanı (ESP), Yorgunluk Algılama Asistanı ile Aktif Sürüş Asistanı 2 ve Aktif Yan Görüş Asistanı gibi özelliklerle donatıldı. 

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, “Teknolojinin gücünden de yararlanarak yeni nesil kamyon üretmek ve müşterilerimizi en son teknolojili araçlarla buluşturarak onlara olağanüstü bir sürüş deneyimi sunmak için çok çalışıyoruz. Türkiye’de  pazara sunduğumuz 5 farklı Actros çekici modelimize  ilave olarak gelen yoğun talepler doğrultusunda; dünyada yalnızca 400 adet üretilen Edition 3 modelimizi de Türkiye’de çok sınırlı sayıda müşterilerimizin beğenisine sunduk. Bu koleksiyon modelimizin Türkiye’de müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunacağına inancımız tam. Teknoloji, güvenlik ve konfor konularındaki öncülüğümüzü sürdürmeye kararlıyız. Actros L serisinin Edition 3 modeli de bu taahhüdümüzün bir ifadesi olarak karşınızda. Bugün bu özel aracı sahiplerine teslim edecek olmamız da günü bizim için ayrıca anlamlı kılıyor. Tasarım & konforun benzersiz boyutunu deneyimlemek üzere satın alım tercihlerini bizden yana kullanan müşterilerimize bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Yeni aracımızın hem müşterilerimize hem de sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Türkiye’de sınırlı sayıda satışa sunulan Actros L Edition 3 sahipleriyle buluştu

Çok geniş bir yelpazede hizmet verebilen Edition 3; 15,6 litre hacme sahip en son teknolojiyle geliştirilen OM 473 motoruyla sunulan 625 HP'lık motor gücü, PowerShift Advanced ile artırılan vites değiştirme performansı sayesinde tüm sürücüler için etkileyici bir performans ve sürüş keyfi sunuyor. Etkinlikte Actros L 1863 LS Edition 3 araçlar, benzersiz sürüş deneyimi ve sınırlı sayıda üretilmiş olan koleksiyon bir çekiciye sahibi olmak isteyen 12 farklı firmaya teslim edildi. 

 
Ford Trucks Hadımköy'deki Yeni Bayisiyle Yenilikçi, Verimli ve Teknolojik Çözümleri Sunacak
 
Scania En Çok Tercih Edilen İthal Çekici
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
203 Adet Mercedes-Benz Kamyon ve Çekici Boğaziçi Beton’un Filosundaki Yerini Aldı!
Hazır beton üretiminde faaliyet gösteren ve en yüksek üretim kapasitesine ...
Dünya Seyahat Devinin Tercihi MAN TGE Oldu
MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki markası TGE; üstün nitelikleri ...
Milano, Elektrikli Mobiliteye Geçiş İçin IVECO BUS'ı Seçti
IVECO BUS, Milano'nun toplu taşıma şirketi Azienda Trasporti Milanesi ...
 
Volvo Trucks, DSV Lojistik’e Bugüne Kadarki En Büyük Elektrikli Kamyon Filo Teslimatını Gerçekleştirdi
Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. distribütörlüğünde temsil edilen Volvo ...
Lks Group, Mercedes-Benz Türk ile Büyümesini Sürdürüyor!
Yurt içi ve yurt dışı yolcu taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren ...
Enveroğlu Nakliyat 50. Tırsan Aracını Teslim Aldı
Güvenilir lider Tırsan; Hatay’ın öncü lojistik firmalarından biri olan ...
 
Merakla Beklenen Scania SUPER’den Süper Teslimat Töreni!
Scania, taşımacılık sektöründe trendleri belirleyen SUPER modelinin ilk ...
Toplu Ulaşımda Dünya Markası Iveco Bus Türkiye’ye Balıkesir’den Giriş Yaptı
Dünyanın en önde gelen otobüs üreticilerinden biri olan IVECO BUS, büyümesini ...
Karsan, Japonya’ya Sağdan Direksiyonlu Elektrikli e-JEST’le Çıkarma Yaptı!
Avrupa’da elektrikli ve otonom toplu ulaşımın dönüşümünde öncü rol oynayan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwsondakikasrctreylerdikkattruckKamyonfahrerkamyonum