Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Eylül 2014 Perşembe - 17:08

Aprilia MotoGP Şampiyonası’na Katılıyor

Seyahat, eğlence ve günlük kullanım için mükemmel alternatifler sunan Aprilia, planlanandan bir yıl önce MotoGP şampiyonasına katılıyor.

Aprilia MotoGP Şampiyonası’na Katılıyor

Piaggio Group bünyesindeki Aprilia, MotoGP sınıfında Grand Prix motor yarışına katılacaklarını resmi olarak duyurdu. Aprilia, dünya çapındaki en üst düzey motosiklet yarışları arasında gösterilen MotoGP’ye daha önce duyurulan planlardan bir yıl önce, 2015 yılında geri dönüyor.
 
Piaggio Group, Aprilia markasını MotoGP sınıfına odaklama amaçlı stratejisi doğrultusunda, tüm Aprilia Racing serisinin teknik ve organizasyonel çalışmalarını prototip geliştirmeye yoğunlaştırarak rekabetçilikte hızlı bir artış kaydetmek istiyor.  Bu nedenle Aprilia Racing motosikletlerini Gresini Racing ile imzalanan iş birliği anlaşması çerçevesinde yarış pistine gönderiyor.
 
Bu anlaşmayla, İtalyan sporunun üstünlüğünün bir temsilcisi ve dünya çapında motosiklet yarışının başkahramanı olan Aprilia Racing, Gresini Racing'in önümüzdeki sezonun açılışını şimdiden yapma yönündeki stratejik kararını güçlendirmek için yeterli MotoGP deneyimi ve uzmanlığıyla ciddi katkı sağlayacak. Bu dört yıllık anlaşma kapsamında Gresin Racing, 2018 sezonuna kadar Aprilia motosikletlerinin MotoGP pistlerindeki yönetimini üstlenecek. 
 
Piaggio Group'un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Roberto Colaninno, "Başlangıcı planlanandan bir yıl önce yapmaya karar verdik; çünkü Aprilia Racing’in teknik becerileri ve rekabet yeteneği kesinlikle üst düzeyde. 2009 senesinden RSV4 ile kazandığımız beş dünya şampiyonluğuna uzanan Superbike bünyesindeki büyüme bu yönde örnek teşkil ediyor. Aprilia son on yılda olağanüstü başarılar elde etti” yorumunda bulundu. Roberto Colaninno şunları da hatırlattı “Aprilia 2005 yılından beri Piaggio Group tarafından yönetiliyor ve Aprilia markanın tarihindeki 52 dünya şampiyonluğunun 26’sını bu on yıldan kısa sürede kazandı."
 
Ünlü motosikletçiler Aprilia ile şampiyonluğa ulaştı…
 
Max Biaggi, Loris Capirossi, Valentino Rossi, Marco Melandri, Manuel Poggiali, Jorge Lorenzo ve Casey Stoner gibi motosikleti yarışları dünyasında pek çok yeni baş aktör Aprilia motosikletlerinin üzerinde yarıştı, galibiyetler aldı ve öğrendi.  Marc Marquez dahi ilk dünya şampiyonluğunu, Piaggio Group markalarından bir olan ve Piaggio Group’un Aprilia’nın yanı sıra Moto Guzzi, Gilera ve Derbi gibi efsanevi markalarıyla kazandığı zafer koleksiyonunda yer alan 102 dünya şampiyonluğuna katkıda bulunan bir Derbi 125’in üzerinde kazandı.
 
İki 125cc sınıfında dünya şampiyonluğu bulunan Fausto Gresini tarafından idare edilen Gresini Racing 1997 yılından beri Grand Prix motosiklet yarışlarında yer alırken çok sayıda prestijli başarıya imza attı: 2001’de Daijiro Kato ile (250cc) ve 2010’da Toni Elias (Moto2) ile kazanılan iki şampiyonluğa ek olarak, 40 galibiyet ve 114 podyum derecesi elde edilirken, 2003 ve 2004 yıllarında Sete Gibernau ile 2005’te Marco Melandri ile olmak üzere üç kez art arda MotoGP ikinciliği elde edildi.
 
Gresini Racing, Alex Barros, Loris Capirossi, Colin Edwards ve Marco Simoncelli gibi üst düzey kabiliyete sahip şampiyonlara ev sahipliği yaptı.  Gresini Racing organizasyonu halihazırda tüm Grand Prix motosiklet yarışı sınıflarında yer alıyor.  Firma, 2014 sezonunda MotoGP’de Alvaro Bautista ve Scott Redding, Moto2’de Xavier Siméon ve Lorenzo Baldassarri ve Moto3’de Niccolò Antonelli ve Enea Bastianini ile kilit aktörler arasında yer alıyor.

 
“İyi Dersler Şoför Amca”
 
Lassa Çiftçilere Destek İçin Yollarda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“İyi Dersler Şoför Amca”
2014 yılında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma ...
Bozankaya, IAA 2014’e Elektrikli Otobüsü İle Damga Vuracak...
Bozankaya, raylı sistem, ticari araç tasarımı ve üretiminde yaptığı yatırımlarla ...
İDO ve Metro Güçlerini Birleştirdi
Dünyanın en çok yolcu taşıyan firmalarından İDO ve Metro Turizm, İstanbul ...
 
‘Bridgestone BOX’ Araç Sahiplerinin Olduğu Her Yerde!
Brisa, ‘Bridgestone BOX’ ile lastik satış ve servis hizmeti ile araç sahiplerinin ...
​Gençler Shell uzmanlarıyla İstanbul’da buluştu
Shell Upstream Turkey, Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG) tarafından ...
Volkicar Azerbaycan’da
Türkiye’den doğan ve adım adım dünyaya yayılan VOLKICAR yarış otomobili ...
 
İtalya’da Zafer Mercedes Amg Petronas’ın
Mercedes Amg Petronas pilotları bu sezon 7. kez kürsüde yer aldı.
BP’ye “Altın Varil” Ödülü
BP Türkiye, yol güvenliği konusunda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ...
Toroğlu ve Arslan Mobil Delvac Dostlarıyla Buluştu
Bu yıl 6. kez düzenlenen Mobil Delvac Dostları etkinlikleri kapsamında ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncunewsbuslkwkamyonumfahrerdikkattruckKamyon