Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Kasım 2022 Cuma - 09:56

Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nün Sahibi 'Globelink Ünimar' Oldu

Globelink Ünimar, geliştirdiği Unique Steps projesiyle Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıllardaki başarısını bu yıl da devam ettiren Globelink Ünimar, aldığı ödülle sektöre değer katmaya devam ediyor.

Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nün Sahibi  Globelink Ünimar  Oldu

Globelink Ünimar, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Müşterilerine uçtan uca entegre lojistik çözümleri sunmaya devam eden Globelink Ünimar, genç yeteneklerin sektöre kazandırılmasını ve sektördeki nitelikli iş gücünün artırılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Unique Steps projesiyle Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı. Lojistik dünyasının önde gelen kurum, kuruluş ve aktörlerini bir araya getiren; iş ve lojistik dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Atlas Lojistik Ödülleri, Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında 17 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Globelink Ünimar, hayata geçirdiği Unique Steps projesiyle genç yeteneklerin lojistik sektörüyle tanışmasını sağlamayı, ekosistemdeki nitelikli iş gücünün sektöre kazandırılmasına destek olmayı ve genç istihdamına katkıda bulunmaya devam etmeyi hedefliyor. Proje kapsamında açılan iş ilanlarına İstanbul, Bursa ve Mersin’de toplamda 600’ün üzerinde başvuru alındı. Yapılan ön değerlendirmeler, mülakatlar ve yüz yüze görüşmeler sonucunda süreci başarıyla tamamlanan 23 aday Globelink Ünimar’ın üç ilde bulunan ofislerinde, farklı pozisyonlarda çalışmaya başladı.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’ne katılan ve kazanılan ödüle ilişkin açıklamalarda bulunan Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Levent Terzi, “Öncelikle sektörün en iyilerinin ödüllendirildiği Atlas Lojistik Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü kategorisinde ödüle layık görüldüğümüz için oldukça mutluyuz. Bu ödülü Unique Steps gibi önem verdiğimiz bir proje ile aldığımız için de ayrıca gururluyuz.

Globelink Ünimar olarak, dünyaya gençlerimizin penceresinden bakarak iş hayatına adım atmalarını kolaylaştırmak adına devreye aldığımız Unique Steps’i, genç yeteneklerin iş hayatındaki yerlerini almalarına destek olduğumuz, onları yarının yöneticileri olarak yetiştirdiğimiz, şirketimizde bulunan birbirinden farklı pozisyonlarda değerlendirdiğimiz, rotasyonlarla her alanda gelişimlerini desteklediğimiz bir program olarak tasarladık.

Unique Steps projesi ile nitelikli iş gücünün sektöre kazandırılması ve genç isimlerin lojistik ekosistemine entegrasyonu noktasında önemli adımlar attığımızı düşünüyoruz. Projemizin ilk yılında yüzde 65’i kadın olmak üzere 23 yeni yeteneği sektörümüze kazandırdık. Yeni yeteneklerimizin yüzde 87’sinin Z Kuşağı içerisinde yer alması da bizim için ayrıca mutluluk verici. Her iki veri de kadınların iş hayatına katılımı ve genç istihdamı politikalarımızın da başarıyla devam ettiğinin önemli bir göstergesi.

Şirketimizin vizyonu, misyonu ve Great Place to Work sertifikasına sahip insan kaynakları politikaları uyarınca; Unique Steps projesinin sürdürülebilirliği sağlamak için ilerleyen dönemlerde de farklı bölgelerde pozisyonlar yaratıp sektörümüze destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 
Tırsan Logitrans’ta Avrupa’nın En Yüksek Hacimli Damperli Silobası ile Dikkatleri Çekti
 
Best Van Turizm, Değerli Taşlar Koleksiyonunu Mercedes-Benz Travego ile Genişletiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arkas Lojistik '2022 Atlas Lojistik Ödülü'nün Sahibi Oldu
2022 Atlas Lojistik Ödülleri Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkez’nde ...
Lojistik Başarı Ödülleri Logitrans Fuarı’nda Sahiplerini Buldu
UND’nin geleneksel hale gelen ve sonucu merakla beklenen; IRU-UND Profesyonel ...
Onur Göçmez, Arkas Lojistik Olarak Geleceğe Yönelik Önemli Adımlar Atıyoruz
“Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren ...
 
Pasifik Eurasıa, Deniz ve Havayolu Taşımacılığına Giriyor
Pasifik Eurasia, demiryolu taşımacılığının ardından denizyolu ve havayolu ...
Ekol’den Sürdürülebilir Yaşama Destek
Sürdürülebilirliği merkezine alarak Dünya için en iyisi olmayı hedefleyen ...
Alışan Lojistik’in Tübitak Tarafından Onaylanan Projesine İmza Töreni
Teknolojiye yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Alışan Lojistik’in, AR-GE ...
 
DFDS Akdeniz İş Birimi, Yeni İntermodal Çözümü İle Yalova’dan Paris’e 6 Günde Ulaşacak
DFDS Akdeniz İş Birimi, 17 Kasım 2022 tarihinden itibaren Paris’e haftada ...
Arkas’a Hizmet ve Altyapı Platformu Ödülü
23 ülkede faaliyet gösteren Türkiye’nin öncü kurumlarından Arkas’ın ana ...
Arkas Lojistik Seramik Sektörünü UNICERA’da Ağırladı
“Lojistiğin Arkasındaki Güç” mottosu ile lojistik sektörünü geliştiren ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförnewstürkiyetruck haberler fahrersrckamyonumtreyler