Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Mart 2015 Salı - 18:13

Brisa, filo müşterilerine ticari segment ürünlerini ve hizmetlerini tanıttı

Türkiye lastik pazarı lideri Brisa, farklı şehirlerdeki filo müşterileriyle bir araya gelerek ticari ürünlerini tanıtmak amacıyla toplantılar düzenliyor.

Brisa, filo müşterilerine ticari segment ürünlerini ve hizmetlerini tanıttı

Türkiye lastik pazarı lideri Brisa, farklı şehirlerdeki filo müşterileriyle bir araya gelerek ticari ürünlerini tanıtmak amacıyla toplantılar düzenliyor. 16 Mart Pazartesi günü Gaziantep’te Divan Otel’de düzenlenen ilk toplantıya iş ortakları, filo müşterileri ve basın mensuplarından meydana gelen 170 kişilik bir davetli grubu katıldı. Toplantıda Brisa’nın markaları Bridgestone ve Lassa’nın yeni ticari lastikleri ve filo yönetim çözümü Profleet tanıtıldı.
Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, 9 ilde düzenlemeyi planladığı filo lansman toplantılarının ilkini 16 Mart Pazartesi günü Gaziantep’te Divan Otel’de gerçekleştirdi. İş ortakları, filo müşterileri ve basın mensuplarından meydana gelen 170 kişilik bir davetli grubunun katıldığı toplantıda Brisa’nın markaları olan Bridgestone ve Lassa ticari segment ürünleri ile Profleet hizmetleri tanıtıldı.
Toplantıda, Bridgestone markalı bölgesel segment lastiği olan R-Steer 001 ve R-Drive 001 ürünleri ile birlikte inşaat/hafriyat segmentine yönelik geliştirilen Lassa markalı yeni Energia 510S ve Energia 510D ürünleri anlatıldı. Brisa’nın 360 derece danışmanlık hizmetlerini içeren filo yönetim çözümü paketi Profleet ve yine bu kapsamda hizmet veren Filofix yol yardım hizmetleri ile ilgili de bilgi paylaşımında bulunuldu.
Gaziantep’te başlayan filo müşterileri toplantılarının diğer ayakları; Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon, Antalya ve Kayseri’de organize ediliyor.
Brisa’dan Bridgestone ve Lassa markaları ile yeni ürünler
Türkiye pazarındaki talebin %60’a yakını, Bridgestone’un da ana oyuncuları arasında yer aldığı bölgesel segmentten geliyor. Brisa, isimlendirme sistematiği de ilk defa değiştirilen Bridgestone markalı R-Steer 001 ve R-Drive 001 desenleri ile bu segmente yönelik yeni ürünlerini pazara sunuyor.
Lassa markasında ise, Energia 510S ve Energia 510D desenleriyle inşaat/hafriyat segmentine yeni bir bakış açısı getiriyor. %1 ile %5 oranında yol dışında çalışan müşterilere özel olarak tasarlanan Energia 510 serisi lastikler ile önemli bir ihtiyaca yönelik geliştirilen ürünleri araç sahipleriyle buluşturuyor.
Profleet hizmetlerinden faydalanan filo müşterilerinin operasyonel maliyeti düşüyor
Ticari lastikler pazarında liderliğini koruyan Brisa, filo müşterilerinin ihtiyaçlarına “360 derece danışmanlık” olarak tanımlanabilecek bir uzmanlık ve anlayışla çözüm sunan  “Profleet filo yönetim çözümleri” değerler paketi kapsamında, filo müşterilerinin operasyonel maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik sürdürülebilir çözümler sunuyor. Söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerinin yükseltilmesi hedefleniyor. Bu yaklaşımın temelinde doğru lastik bakımı ve doğru hizmetlerin yanı sıra, Brisa’nın müşterileri ve çevre ile bir kazan-kazan ilişkisi yürütmeye odaklanması yer alıyor.
Brisa Profleet hizmeti ile, detaylı analiz ve yönlendirmeler ile filo müşterilerinin operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmelerine yardımcı olurken, raporlama hizmetleriyle de geleceklerine ışık tutarak nitelikli büyümelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Profleet değerler paketi kapsamında Filofix yol yardımı, Bandag kaplama hizmetleri, Aspects+ analiz ve raporlama, Brisa saha mühendisliği ekibiyle düzenli temas ve takip, eğitimler, Mobilfix mobil servis ve bakım ve ürünler ile hizmetler veriliyor.
Brisa, Filofix ile Türkiye ve Avrupa’da yolda kalan filo müşterilerinin yardımına koşuyor
Brisa, yine Profleet kapsamında sunduğu hizmetler arasında yer alan Filofix aracılığıyla, 2006 yılından bu yana, Bridgestone ve Lassa iş ortaklarının koordineli çalışması ile Türkiye’nin her noktasında ve Avrupa’da filolara özel 7 gün 24 saat boyunca açık olan 444 31 13 numaralı Filofix Çağrı Merkezi’nden Türkçe olarak yol yardım hizmeti ve Türkiye’de faturalandırma imkanı sunuyor. Filofix hizmet yelpazesi içinde yeni lastik temini, lastik tamiri, sökme takma, rotasyon, akü ve jant tedariği yer alıyor.

 
ROTA, Çözümlerini Automechanika’da Tanıtacak
 
ARS-PET, TIRSAN Filosu 300 Adede Ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ROTA, Çözümlerini Automechanika’da Tanıtacak
NSK Group, ROTA markası ile katılacağı ‘Automechanika İstanbul 2015’ fuarında ...
Lassa, Cenevre'de Greenways'i Tanıttı
Brisa tarafından üretilen Lassa marka lastikler, 5-15 Mart 2015 tarihleri ...
Webnak’ta Yükünüz Ücretsiz Sigortalanıyor
Taşımacılık sektöründe yük alan ve yük vereni bir araya getiren Webnak, ...
 
Etis’e ADR Belgesi
Entegre lojistik çözümleri ve dağıtım lojistiğindeki yeni adımları ile ...
Total'de Gençler Mentorluk Yapıyor
2014 yılında başlatılan “tersine mentorluk” programı çerçevesinde üst ...
Pirelli 2014 Yılı Finansal Sonuçlarını Açıkladı
Türk Pirelli, 2014 yılında cirosunu 1,2 milyar TL’ye çıkardı. Toplam lastik ...
 
MICHELIN CrossClimate dijital dünyada
Michelin CrossClimate, sektörde çığır açan teknolojisini dijital dünyada ...
Kamyonum Dergisi 120. Sayısı Okurlarıyla Buluştu
Her ay dopdolu bir içerikle okurlarıyla buluşan dergimiz bu ay yine dosya ...
Ahmet Doğan Tanker Teslimatlarına Devam Ediyor
Dürüstlük ve kaliteden ödün vermeyen Ahmet Doğan Tanker teslimatlarını ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckkamyonculkwnewsfahrerkamyonumsondakikaKamyonsrc