Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
16 Aralık 2020 Çarşamba - 13:09

Brisa’nın Dijital Filo Filofix Aplikasyonu Yayında

Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel online düzenlenen basın toplantısında Brisa’nın Ticari Ürünler alanındaki yeniliklerden bahsederken filolara verilen dijital hizmet filofix uygulamasının hizmete sunulduğunu açıkladı. Güzel, ayrıca 100 araçlık bir filonun yıllık ortalama kârı 2 milyon TL olduğunu dile getirerek gelecek yıl pazarın büyümesini öngördüklerini ifade etti.

Brisa’nın Dijital Filo  Filofix Aplikasyonu Yayında

“Dijital Ortamda Şoförün Sorununu Hızlı Şekilde Çözülebilecek Bir Aplikasyon Hazırladık”

Dijitalleşmeye dikkat çeken ve “Filolara sunduğumuz hizmeti onların ihtiyaçlarına uygun olarak dönüştürmemiz, tek bir tuş ile erişimini sağlayabilmemiz ve istedikleri bilgiye ulaşmalarını sağlamamız gerekiyor. Dijital filoyu çok önemsiyoruz. Burada filolara verdiğimiz hizmetleri dijitalleştirme, günün gerekliliklerine göre hizmetlerimizi dönüştürüyoruz ve tasarlıyoruz.” Diyen Güzel, yolda kalan müşteilerine yönelik telefon üzerinden işleyen Filofix hizmetinin mobil aplikasyon haline getirildiğini açıkladı.  

Güzel uygulamaya ilişkin detayları “Filofix uygulaması ile Türkiye veya Avrupa’da herhangi bir yerde yolda kalan, sıkıntı yaşayan şoför filofix aplikasyonunda yer alan navigasyon ile konumunu ve probleminin fotoğrafını paylaşabilecek. Bunun ile ilgili kendisine en yakın noktalardan teklif alabilecek ve bu teklifi kademe yöneticisi de görebilecek ve anında onaylayabilecek. Yani yaşadığı sıkıntıya orada çözüm olacak, dijital ortamda şoförün sorununu hızlı şekilde çözülebilecek bir aplikasyon hazırladık.” şeklinde açıkladı.

"Dünya Ağır Ticari Lastik Pazarının Yüzde 4 Artışla 227 Milyon Adede Ulaşacağı Öngörülüyor"

Güzel, pandemi sürecinin etkisiyle, 2020 yılını yüzde 11 düşüşle 182 milyon adet ile kapatması öngürülen Dünya ağır ticari lastik pazarının gelecek 5 yılda toparlanarak yıllık bazda yüzde 4 artışla 227 milyon adede ulaşacağının öngörüldüğünü dile getirdi. Ayrıca Türkiye, Doğu Avrupa bölgesi dahil edildiğinde Rusya’dan sonra 2. en büyük ticari araç parkına sahip. Bu potansiyel ile Türkiye’de ağır ticari lastik pazarının 2020 yılında yaşanması öngörülen yüzde 7 daralmaya rağmen önümüzdeki 5 yıl içinde yıllık bazda yüzde 3 büyüme ile 2,4 milyon adede ulaşmasının beklendiğini ifade etti.

“Doğal Kaynakları Korumaya Yönelik Hizmetler Sunan Firmalar Önümüzdeki Süreçte Çok Daha Ön Plana Çıkacak”

Covid-19 sürecine değinen Güzel, pandemi sürecinde mobil hizmet almak isteyen müşterilerine yönelik mobilleşme hizmeti sağladıklarını ifade etti. İklim değişikliği konusuna da dikkat çeeken Güzel, “Olumsuz etkilerini bir nebze kısıtlayabilmek için hem hizmetlerde hem ürünlerde farklı regülasyonlarla bu olumsuzluklar kısıtlanmaya çalışılıyor. Lastikte farklı regülasyonlara tabi ve olduğunca doğal kaynakları korumaya yönelik hizmetler sunan firmalar önümüzdeki süreçte çok daha ön plana çıkacak.

Gelecek trendlerden bahseden Güzel, Gelecekte elektrikli araçlar araç parkında çok daha fazla yer alacak. Elektrikli araçlarla bunlara özel tasarlanmış lastikler kullanılacağını ve aynı zamanda İklim değişikliğinin olumsuz etkilerini kısıtlayabilmek adına hizmet sunan firmaların önümüzdeki süreçlerde ön plana çıkacağını vurguladı.

 “Geliştirdiğimiz Filo Çözüm Yönetimleri ile Dönüşüme Liderlik Ediyoruz”

Brisa olarak akıllı yönetim çözümlerine odaklandıklarını dile getiren Güzel, “Kendimizi Brisa olarak sadece bir lastik üreticisi, tedarikçisi olarak değil hizmet sağlayıcısı, tedarikçisi olarak konumlandırıyoruz. Yüksek performanslı ürünlerimiz ile beraber sunacağımız geliştirdiğimiz filo çözüm yönetimleri ile ön plana çıkmaya hazırlanıyoruz ve bu dönüşüme liderlik ediyoruz. Pek çok firma, filo ve tüketicinin farklı segmentlerde ihtiyacına uygun farklı markalarımız var. Lassa, Bridgestone, Dayton; tüketicinin ve filonun ihtiyacına ve sahasına uygun almak istediği performansa uygun  çeşitlilikte ürünlerimizi lastik segmentinde onlarla buluşturuyoruz. Pazarın iihtiyacını ebatsal bazda gözden geçirecek olursak biz bu üç markamız ile pazarın ihtiyacının yüzde 95’ini karşılıyoruz ve her müşteri segmentine uygun ürün gamımız var. Günden güne yerli üretimimizi çok daha kuvvetlendiriyoruz.”

“Bandag Lastik Kaplama Alanında Dünyanın Lider Markası”

Lastik kaplama alanında da Bandag markası ile gurur duyduklarını ifade eden Güzel, “ Lastiğin ciddi bir maliyet kalemi olması ile beraber kaplama hizmetleri de çok önemli.  Bandag lastik kaplama alanında dünyanın lider markası. Türkiye’de her 3 lastikten biri Brisa’ya ait derken aynı gururu Bandag’da da yaşıyoruz.” dedi.

 
Habur ve İpsala Gümrük Kapılarının Modernizasyon Çalışmaları 2021'de Tamamlanacak
 
Promoting Safe And CO2-Reducing Equipment in Tipper Trailers
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kış Lastiklerini Tanımak ve Doğru Seçim Yapmak Önemli
Doğru lastik seçimi, yolculukta geçen kaliteli zaman dilimi anlamını taşıyor. ...
Bridgestone, Maserati İçin Özel Potenza Lastikleri Tasarlıyor
Bridgestone, Maserati'nin yeni süper otomobili MC20'nin lastik ortağı ...
Continental'den Güvenli Sürüş İçin Mevsimine Uygun Lastik Önerisi
Tüm dünyada trafik kazalarının nedenleri arasında olumsuz hava şartlarına ...
 
Dunlop’tan Hafif Ticari Araçlara Özel Olarak Yeni Geliştirmiş SP WINTER VAN01
Tüm kış koşullarında yüksek çekiş gücü ve daha kısa fren mesafesi sunmak ...
Pirelli, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksinde Sektörünün Dünya Lideri Oldu
Pirelli, Dow Jones Sürdürülebilirlik Dünya ve Avrupa İndekslerinde Otomobil ...
Pirelli’nin Rıvıan İçin Ürettiği Lastikler Rıv, Elektrikli Araç Lastikleri İse Elect İşareti Taşıyacak
Elektrikli araç start-up şirketi Rivian, Haziran 2021’de üretimine başlayacağı, ...
 
Hankook ve DTM, Birlikte Onuncu Sezonlarını Tamamladı
Premium lastik üreticisi Hankook ve uluslararası touring otomobilleri ...
Hankook’a 2020 Galaxy Ödüllerinde Altın Madalya
Lastik üreticisi Hankook, 2019-20 tarihli Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu ...
Pirelli’den Lastik Seçimi Yapacaklar İçin Kılavuz
Kış mevsimi hızla yaklaşırken hem mevzuata uymak hem daha zorlu sürüş ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatnewstürkiyelkwkamyonumbuskamyoncusondakikatruck