Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Mart 2007 Cuma - 00:00

Bulgaristan Türk Tırlarından Ne İstiyor..

Bulgaristan Türk Tırlarından Ne İstiyor..

Sektör sorunlarının ele alındığı bir toplantıda konuşan BASAT Başkanı Dimitar Nikolov, Türk TIR'ları yüzünden uluslararası taşımacılık alanında Bulgar nakliyatçılarının haksız rekabetle karşı karşıya kaldığını iddia etti.

Avusturya'nın yabancı ülkelerin TIR'larından gidiş-geliş olmak üzere toplam 300 Avro ücret aldığını ifade eden Nikolov, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz de Avrupa'nın dış sınırıyız. Diğer ülkelerin uyguladığı ücret politikasını bizim de uygulamamız gerekir Türk Tır'larından 300 Avro geçiş ücreti alınmasının hem devlet bütçesine önemli bir katkı sağlayacağını, hem de Bulgar Tır’cılarının karşı karşıya kaldığı haksız rekabeti engelleyeceğini belirten BASAT Başkanı Nikolov, isteklerinin yerine getirilmemesi durumunda Tır şöförlerinin ana yolları trafiğe kapatacakları tehdidinde de bulundu.

Ulaştırma Bakanlığı Araçlar ݝdaresi (BAA) Başkanı Volodya Kirov, Türkiye-Bulgaristan Ulaştırma Karma Komisyonu toplantısında Bulgar tarafının haklarının en iyi şekilde savunulacağını söyledi. Kirov, konunun ikili anlaşmalar çerçevesinde detaylı olarak incelendiğini ve ݝstanbul’daki toplantıda gündeme getirileceğini bildirdi.

 
İç Gümrükte Beyannameler İşlemde...
 
Lojistik Geleceğin Sektörü....
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumdikkat haberler kamyoncuşoförtrucksrcKamyonnews