Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Ağustos 2016 Salı - 13:02

Büyük Zafer'in 94. yılı..

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla devletin zirvesi, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Büyük Zafer in 94. yılı..

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aziz milletimizin tıpkı 94 yıl önce olduğu gibi tüm farklılıklarını bir kenara bırakarak, 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu irade en büyük güven kaynağımızdır. Zatıalinizin ve aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu vatanı canımız pahasına korumaya ve büyütmeye devam edeceğiz" dedi. 



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: CUMHURİYETİMİZİ PAYİDAR KILMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Zafer Bayramı töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Veysi Kaynak, Tuğrul Türkeş, kuvvet komutanları ve kabine üyelerinin Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başladı. Aslanlı Yol'da yürüyüşün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu. 



Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere yazdığı mesajında darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi milletin ortaya koyduğu iradeye vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Aziz Atatürk, bugün Büyük Zafer'in 94'üncü yıl dönümünü millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla yad ediyoruz. Tüm yokluk, yoksulluk ve zorluklara rağmen Kurtuluş Savaşı'mızı büyük zafere ulaştıran azim ve inançla emanetiniz olan cumhuriyetimizi payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizi bu kutlu yürüyüşünden alıkoymak isteyen terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan ihanet çetelerini bozguna uğratarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde istikbal mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu yıl hayata geçirdiğimiz Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi ülkemizin gurur kaynağı olan tarihi projeler mücadele azmimizin birer tezahürüdür. Aziz milletimizin tıpkı 94 yıl önce olduğu gibi tüm farklılıklarını bir kenara bırakarak, 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu irade en büyük güven kaynağımızdır. Zatıalinizin ve aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu vatanı canımız pahasına korumaya ve büyütmeye devam edeceğiz. Ruhu şad olsun"



ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ İLK KEZ ANITKABİR'DE 

ZAFER Bayramı töreni dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret eden devletin zirvesini, özel harekat polisleri takip etti. Anıtkabir'e gelen devlet heyetinin çevresinde hazır bulunan özel harekat polisleri, Anıtkabir'de ilk kez görev yaptı. Öte yandan Anıtkabir'de gerçekleştirilen Zafer Bayramı töreninde 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde şehit düşenlerin aileleri ve 15 Temmuz gazileri de yer aldı. Devlet erkanının Anıtkabir'e girmesiyle ellerinde Türk bayrakları bulunan şehit aileleri ve gaziler heyeti alkışlarla selamladı.



İSTANBUL'DA 30 AĞUSTOS KUTLAMALARI

Taksim Meyadanı'ndaki tören öncesi Cumhuriyet Anıtı çevresi polis bariyerleri ile kapatıldı. Çevrede Özel Harekat ve çevik kuvvet polisleri önlem aldı. 09:30'da başlayan törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı. Çelenklerin Cumhuriyet Anıtına bırakılması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından son buldu. Yaklaşık 10 dakika süren tören sonunda Cumhuriyet Anıtı etrafına çekilen polis bariyerleri kaldırıldı. Öte yandan İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul Valiliğinde tebrikleri kabul etti. Vali Şahin'e 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş eşlik etti. Buradaki kabul törenine kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Askeri erkan, Dini cemaat liderleri ve Konsolosluk yetkilileri katıldı. 

DHA

 
Pistte Mücadele Sınır Ötesine Taşındı
 
3. köprüdeki Selfie çılgınlığı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pistte Mücadele Sınır Ötesine Taşındı
Türkiye Pist Şampiyonası 3.yarışı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ...
3. Köprüde İlk Kaza
Geçtiğimiz hafta törenle açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde iki TIR çarpıştı.
Rallikros Ankara’da Devam Etti
Türkiye Rallikros Şampiyonası’nda 2016 sezonunun ikinci yarışı, Kategori ...
 
Karayollarında Son Durum
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları ...
Asırlık Araçlarla 'Milli Beraberlik ve Zafer' Konvoyu
Yarım Asırlık Onlarca Otomobil, 30 Ağustos’ta Zafer ve Demokrasi Konvoyu ...
Anadolu ISUZU Yeni Novo S’i İzmir’de Tanıttı
Ticari araç ve otobüs sektörünün öncülerinden Anadolu Isuzu, servis ve ...
 
New Holland'dan İzmir Büyükşehir’e FiloTeslimatı
Türkiye’nin en çok tercih edilen traktör markası New Holland, İzmir Büyükşehir ...
ROTA İstanbul’da Ustaları Dinliyor
Direksiyon ve süspansiyon parçaları üreten ROTA; Kayseri, Denizli, İstanbul, ...
TEMSA Akıllı Araçlarını Girişimci ve Yazılımcılara Açtı
TEMSA, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde gerçekleşen Türkiye’nin ilk ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatşoförbussrctreylerkamyoncunewskamyonumtruck