Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Ekim 2022 Çarşamba - 12:03

DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç, "Tüm Tesislerimizde Aynı Özenle Çalıştığımızı Dünya Standardındaki Sertifikalarla Kanıtlamaya Devam Ediyoruz"

DHL Express Türkiye, 2021’de faaliyete geçirdiği yeni operasyon merkezi için, Taşınan Varlıkları Koruma Derneği (TAPA) tarafından verilen en üst düzey "Güvenlik Standardı" sertifikası "TAPA A"yı almaya hak kazandı. TAPA, uluslararası gemi ve hava kargo taşımacılığı endüstrisinin yüksek standartlar sağlamasını teşvik eden ve ileri teknoloji şirketlerinden oluşuyor. 

DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç,  Tüm Tesislerimizde Aynı Özenle Çalıştığımızı Dünya Standardındaki Sertifikalarla Kanıtlamaya Devam Ediyoruz

Dünyanın lider ekspres taşımacılık hizmetleri sağlayıcısı DHL Express, İstanbul Havalimanı’ndaki yeni operasyon merkezi için dünya çapında tanınan TAPA A sertifikası almaya hak kazandı. Böylece DHL Express Türkiye, gönderilerin güvenliğinde taviz vermeden sunulan hızlı hizmeti teyit eden TAPA sertifikasyon sürecini tüm operasyonel hizmet noktalarında tamamlayarak, bir kez daha Türkiye’deki tüm tesislerinin TAPA sertifikalı olduğu bir şirket haline geldi. Lojistik sektöründe gösterdiği yüksek kaliteli hizmetlerinden dolayı Türkiye’de sektörün gelişmesinde öncü rol alan DHL Express Türkiye güvenilirliğini bir kez daha kanıtlamış oldu. 

DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç konuyla ilgili şunları söyledi: “Ekspres taşımacılık sektöründe lider bir marka olarak müşterilerimize hem hızlı hem güvenli hizmet sunmaya önem veriyoruz. Tüm tesislerimizde aynı özenle çalıştığımızı belgeleyen dünya standardındaki sertifikalarla da bunu kanıtlamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl büyük bir yatırım yaparak hizmete açtığımız yeni operasyon merkezimizin TAPA Sertifikası almasından gurur duyuyoruz.  Güvenlik her zaman çok önem verdiğimiz bir konu ve müşterilerimizin, gönderilerinin emin ellerde olduğunu bilerek bizi tercih etmeleri de her zaman önceliğimiz. Bu konudaki çalışmalarımızı standartlarımızı hep artırarak sürdürmeye devam edeceğiz.

TAPA sertifikası nedir?

1997 yılında kurulan Taşınan Varlıkları Koruma Derneği (TAPA), küresel üreticileri, lojistik sağlayıcıları, navlun taşıyıcıları, emniyet yetkililerini ve diğer paydaşları, uluslararası tedarik zincirlerindeki kayıpların azalması hedefi etrafında bir araya getiren ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Derneğin küresel düzeyde sektörel bir standart olarak kabul gören Güvenlik Gereklilikleri, TAPA tarafından verilen ve bağımsız kurumlar tarafından yürütülen detaylı denetimler sonucunda sağlanan sertifikasyon sürecinin temelini oluşturmaktadır.

 
Tahıl Koridoru'ndan 268 Gemi Geçti
 
Yük ve Araç Sahiplerini Buluşturan Lojipark, Günlük 450 Bin Sevkiyatı Dijitalleştiriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üniversiteli Soförler Yetişiyor!
UND, LODER ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi iş birliğinde “Karayolu ...
Rusya, Kara Yolu Taşımacılığında Dost Olmayan Ülkelere Topraklarını Kullanmayı Yasakladı
Rus hükümeti, dost olmayan ülkelerin kara yolu taşımacılığında Rusya topraklarını ...
Globelink Ünimar Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası Aldı!
Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Yetkilendirilmiş ...
 
HİB Hizmet İhracatçıları Birliği Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetler Komitesi,Ticaret Bakanına Sektör Taleplerini Aktardı
26 Eylül tarihinde Ticaret Bakanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Hizmet ...
DFDS Akdeniz İş Birimi, DFDS Fransa İspanya Rotasının Avantajlarını ve Hedeflerini Duyurdu
DFDS Akdeniz İş Birimi, “Birlikte Büyüyoruz” dijital panelinde müşterileri ...
Yeni DHL Ticari Büyüme Atlası: Zorlu Koşullara Rağmen Ticaret Daha Hızlı Büyüyecek
173 ülkeyi kapsayan ve küresel ticaretteki en önemli trendlerin haritasını ...
 
Good Logistics Türkiye Genel Müdürü Levent Aydinç, "ABD’ye Deniz Yoluyla İhracat Taşımalarını Yüzde 50 Arttırarak Pazar Payımızı Büyüttük"
190 yıllık geçmişi ile dünyanın en köklü lojistik şirketleri arasında ...
2023 Yılı UBAK İzin Belgesi Müracaatları 1 Ekim’de Başlıyor!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü ...
Kadın İçin Taşıyoruz Projesi İstanbul’daki İhracatçılarla Buluştu
DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği “Kadın ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumnewstruckkamyoncufahrertürkiyeşoförKamyon haberler