Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Nisan 2014 Pazartesi - 12:04

Enerji sektörü kurumları ICCI 2014’te

Enerji ve ekonomi dünyasını temsil eden 17 büyük sivil toplum kuruluşları ve kurumlar, Sektörel Fuarcılık tarafından 24-26 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecek ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda özel oturumlar düzenleyecek. Aralarında TÜSİAD, MÜSİAD, Borsa İstanbul A.Ş., Dünya Bankası ve ELDER gibi dernek ve kurumlar Türkiye’nin enerji gündeminde öne çıkan başlıkları masaya yatıracak.

Enerji sektörü kurumları ICCI 2014’te

Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansı ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı enerji ve ekonomi dünyasının en önemli 17 organizasyonunu bir araya getiriyor. Sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık tarafından, 24-26 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuar ve konferansta önde gelen enerji dernek ve kurumları tarafından düzenlenecek özel oturumlarda Türkiye’nin enerji politikalarını belirleyen konular tartışılacak.

Enerji gündemini belirleyecek oturumlar

 

ICCI 2014 süresince gerçekleştirilecek 17 özel oturum arasından öne çıkan başlıklar şöyle: İlk özel oturum 24 Nisan’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından “Enerji Sektörü Yatırım Ortamının İyileştirilmesi” konusunda gerçekleştirilecek. Yine aynı tarihte Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) “Güneş Enerjisinden Lisanslı ve Lisansız Elektrik Üretimi Santrali Yatırımları; Teknoloji, Mevzuat ve Finans” konusunu işleyecek. ICCI 2014’ün ilk gününde Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) “Düzenlenen Faaliyet Olarak Elektrik Dağıtımı” konulu özel oturumu da yer alacak.

 

TÜSİAD oturumunda yatırımcı bakışı

 

ICCI 2014’ün 25 Nisan tarihinde dikkat çeken özel oturumlar arasında TÜSİAD’ın “Yatırımcı Gözüyle Türkiye Enerji Sektörüne Bakış” konulu oturumu yer alıyor. Aynı gün Lisanssız Elektrik Üreticileri Derneği’nin (Li-Der) düzenleyeceği oturumda “Türkiye' de Lisanssız Elektrik Pazarı, Uygulamaları ve Gelecek Beklentileri” konusu tartışılacak. Dünya Bankası ve Borsa İstanbul da elektrik piyasasına yönelik özel oturumlarını ICCI 2014’ün ikinci gününde gerçekleştirecek.

 

Enerji sorunlarının çözüm platformu

ICCI fuarının bu yıl 20’nci yılını kutladığına dikkat çeken Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Süleyman Bulak, “Kurulduğu günden bu yana ülkemizdeki enerji sektörünün gelişmesine yerel ve uluslararası boyutta önemli katkılar sağlayan ICCI Fuarı, 20’nci yılında Türkiye’nin enerji sektörünü temsil eden en önemli organizasyonları çatısı altında topluyor. ICCI 2014, enerji alanındaki 17 sivil toplum kuruluşuna söz vererek sorunların çözümü için önemli bir tartışma platformu oluşturuyor” dedi.

Rakamlarla ICCI 2014:

ü 1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen en istikrarlı ve en güvenilir etkinlik olan, ICCI 2014, bu yıl 20’nci kez enerji sektörünün devlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

ü ICCI ilk yılında 10 katılımcı firma ile gerçekleştirilirken organizasyonun katılımcı firma sayısı geçtiğimiz yıl 359 firmaya ulaştı.

ü Etkinlik ilk yıl 200 ziyaretçiye ev sahipliği yaparken son yıllarda büyük bir artış sergiledi. ICCI, 2014 yılında 16 bin üzerinde ziyaretçi bekliyor. 

ü Konferans bu yıl beşinci defa B2B ikili görüşmelere ev sahipliği yapacak.

ü 200'e yakın profesyonel konuşmacının katıldığı, teknik, bilimsel ve en güncel konuların ele alındığı konferansta 3 gün boyunca 5 salonda, 250 sunum gerçekleştirilecek ve her salonda simültane çeviri yapılacak.

ü ICCI başladığı 1994’de yapılan 4 oturumda 16 bildiri sunulurken, 2014 yılında 34 oturum, 6 panel gerçekleştirilmesi ve 250’nin üzerinde bildiri sunulması bekleniyor.

ü ICCI; 1994 yılında 100 m²'lik bir alanda gerçekleştirilirken 2014 yılına gelindiğinde 12 bin m²'lik bir alana yayılan enerji sektörünün en büyük fuarı oldu.

ü Türkiye'nin karbon nötr olma özelliğini taşıyan en çevreci fuarı ve konferansı.

 
Pegasus'tan Bahara Özel Kampanya
 
Macaristan'da Yoğun Geçiş Belgesi Kontrolleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
En pahalı On Rüya Otomobil
Herkesin düşlerini kurduğu, asfaltların korkulu rüyası spor arabaların ...
Bayern Münih’i Yeniden MAN taşıyacak
2013 Dünya Şampiyonu ve Bundesliga'nın lideri Bayern Münih, MAN’la işbirliğini ...
Başrollerde Hayri Usta ve Aras Tahsilatlı
Aras Kargo’nun yeni reklam filminde Truva, 300 Spartalı ve Harry Potter ...
 
DHL ve İKSV Dostluklarını Festivale Taşıdı
İKSV’ye yıl boyu tüm etkinliklerinde destek veren DHL Express, 33’üncü ...
Otomotiv Sektöründe Rekor Gerileme
Yeni yıl otomotiv pazarına iyi gelmedi. Martta sektör yüzde 27 gerilerken, ...
PEGASUS, Tel Aviv Seferlerini Üçe Çıkardı
Pegasus Hava Yolları, Haziran 2012’den beri uçtuğu Tel Aviv seferlerini ...
 
GEFCO Grup sınırlarını zorluyor
GEFCO Grup GM ile 7 yıllık el sıkıştı, Avrupa ve Rusya'daki lojistik zincirinin ...
Lokal Enerji tercihini yine Mercedes-Benz Actros’tan yana kullandı
Lokal Enerji 16 adet Mercedes-Benz Actros daha satın aldı. Bu teslimat ...
Kuveyt de “uçmanın kolay yolu” ile tanıştı
Pegasus, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün katılımı ile resmi açılışını ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucknewsfahrerşoförKamyonkamyonum haberler treylersrc