Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Aralık 2014 Salı - 11:18

Filolar Güçleniyor!

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden olan Goodyear’ın, FleetFirst lastik yönetim programına bu yıl ,Avrupa’nın 70’in üzerinde önemli filosu, 30.000’in üzerinde araçla katıldı.

Filolar Güçleniyor!

Filolar, Goodyear FleetFirst ile Güçleniyor!

Goodyear FleetFirst lastik yönetim programlarına kaydolan Avrupalı filoların sayısı, 2014 yılı boyunca sürekli bir artış gösterdi. Bu yılın başından itibaren, dokuz ülkeden, 30.000'i aşkın araç işleten yetmiş beş filo, bu programlara kaydoldu.
Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Kamyon Lastikleri Satış Direktörü, Jan-Piet Huylebroeck, "Bu yıl, aralarında hayli tanınmış ismin bulunduğu birçok filo için lastik hizmeti sağlayıcısı seçilmek bizim için gurur verici. Bu, Goodyear FleetFirst lastik yönetim programımızla sunduğumuz üstün hizmet seviyesinin net bir kanıtıdır. FleetFirst ile müşterilerimizin maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olan yenilikçi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyoruz" dedi.
Birçoğunun Avrupa’da transit faaliyetine sahip olduğu filolar, Belçika, Estonya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, Romanya ve İngiltere merkezli olarak hizmet veriyor. Yeni Goodyear müşterilerinin arasında, 5.000'in üzerinde araçla Eddie Stobart, 2.500'ün üzerinde araçla Turners Soham, 850'nin üzerinde araçla Polonyalı şirket Hama Polska, 500'ün üzerinde araçla Fransa'dan Ageneau ve sayıları yüzlere varan filolarla daha birçok tanınmış marka yer alıyor.
Turners Soham Ltd'in Grup Filosu Mühendisi Tim King, "Bu, yaptığımız her işte yeniliği ve verimliliği ön planda tutan bir işletme olarak, bizim için mükemmel bir ortaklık oldu. Goodyear'ın tanınmış hizmeti TruckForce, arıza süresini minimum seviyede tutmayı garanti ederek filoyu destekleyecek ve lastiklerimizde, müşteri hizmetinde daha ileriye gitmemizi sağlayacak en iyi sonuçları almamız mümkün olacaktır" dedi.
Ageneau Yönetici Yardımcısı Jean-Pierre Ageneau ise, "Goodyear, FleetFirst ile seçkin ürünler ve daha da önemlisi toplam işletim maliyetimizi azaltan hizmet ve çözümlerin kapsamlı bir paketini sunuyor. Goodyear ekibinin TreadMax yeni lastik sırtları kullanımı, bütçemizi çok uygun bir duruma getirdi ve FleetOnlineSolutions uygulaması, işletme maliyetimizi düşürdü" dedi.
Goodyear 20'den fazla Avrupa ülkesinde, 250.000'den fazla araç için FleetFirst lastik yönetim programını sunmakta ve üstün kaliteli yeni lastik kaplama ürünleri, seçkin hizmetleri ve yenilikçi çözümleriyle filo işletmelerinin toplam işletme maliyetini azaltmalarına yardımcı olmaktadır.
Goodyear FleetFirst ayrıca, yenilikçi kamyon lastiği ürünlerinin yanısıra, seçkin lastik kaplama ürünleri, lastik ile ilgili çok sayıda üstün hizmet, Serviceline24h yol kenarı desteği ve internet bazlı FleetOnlineSolutions lastik yönetim programı sağlamaktadır. FleetFirst, 28 Avrupa ülkesinde stratejik konumlara sahip 2.000'e yakın hizmet sağlayıcısından oluşan Goodyear TruckForce ağı tarafından hizmete sunulmaktadır.

Etiketler:
 
​ISO’dan Otokar’a bir ödül daha
 
​PETLAS TASARRUF SAĞLIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
​ISO’dan Otokar’a bir ödül daha
Türkiye’nin önde gelen otomotiv ve savunma sanayii üreticilerinden Otokar, ...
Kartaş Yeni 3S Tesisini Hizmete Açtı
Ford Otosan’ın Ankara Bayisi Kartaş; müşterilerine satış, servis ve yedek ...
Toyota'dan kadın mühendislere destek
Toyota ayrıca 2016'dan itibaren yeni mezun işe alımlarıyla kadın çalışan ...
 
​Kırgızistan Geçiş Belgeleri Arttı
Türkiye - Kırgızistan KUKK Toplantısı 2-3 Aralık 2014 tarihlerinde Ankara'da ...
Euro 6 Hakkında Merak Edilen Her Şeyi Bosch Açıklıyor…
Türkiye’de Euro 6’ya geçişin ilk aşaması 1 Ocak 2015 itibarıyla gerçekleşecek. ...
FSM DEMİRBAŞ’TAN LANSMAN DAVETİ
Karsan bayisi FSM Demirbaş, Karsan’ın yetkili satıcısı olması vesilesiyle ...
 
​Mobil 1 ve ABT Sportsline Ortaklıkları
Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1™ ve Volkswagen ...
​Perde Otokros ile Kapandı
2014 sezonu ulusal yarışları Aydın Otomobil Sporları Kulübü’nün organize ...
TIRSAN’DAN 1,5 MİLYON $ BAĞIŞ
Yönetişim konusundaki bilgi birikimini toplumla paylaşmak üzere faaliyet ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwkamyonumtürkiyekamyoncuşofördikkattreylerbusKamyon