Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Nisan 2017 Perşembe - 13:16

Goodyear, “ServiceLine24h” İle Çözüm Süresini Minimuma İndirdi !

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Goodyear'ın ServiceLine24h yol yardım hizmetinden destek talep eden araç sayısındaki artışa rağmen, sorun giderme hızı arttı.

Goodyear, “ServiceLine24h” İle Çözüm Süresini Minimuma İndirdi !

Goodyear'ın Avrupa genelinde ServiceLine24h yol yardım hizmetinden yararlanan filo müşterileri, ortalama 120 dakikalık devir süresiyle aksama yaşamadan yollarına devam ederek verimliliklerini artırdılar. Türkiye çıkışlı tüm uzun yol araç şoförler de Goodyear'ın ServiceLine24h yol yardım hizmetinden yararlanabiliyorlar.

Goodyear’ın Avrupa çapında 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti sağlayan ServiceLine24h hattı aranarak, 2016 yılında 365 günde, 31 farklı ülkeden yaklaşık 58.000 vaka için yardım çağrısı yapıldı. Yolda gerçekleşen arızaların merkezden uzak bölgelerde olmasına ve Goodyear'ın yardım çağrısı aldığı araç sayısındaki artışa rağmen, Avrupa genelinde 2.000'i aşkın TruckForce servis sağlayıcısı ile arıza süresi ortalama 123 dakika ile sınırlandırıldı.
 
2015 yılıyla karşılaştırıldığında 2016’da ServiceLine24h yol yardım hizmetlerinin çözüm sağladığı araç sayısı artış gösterdi. Bu artış, Goodyear’ın internet tabanlı filo yönetim programı olan FleetOnlineSolutions'ın daha fazla ticari araca yardım sağlaması anlamına gelmektedir. Halihazırda FleetOnlineSolutions, Avrupa genelinde 350.000'den fazla araca yardım götürmektedir.
 
Goodyear EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi Ticari Lastikler Servis Geliştirme
Direktörü Nigel Sowerby, “Arızaları giderme süresinin azaltılması müşterilerimizin daha fazla verim alması anlamına geliyor. Goodyear’ın FleetOnlineSolutions programı üzerinden yardım çağrısında bulunan araç sayısında artış olmasına rağmen, 2016 yılında Avrupa genelinde ServiceLine24h yol yardım hizmeti ile çok hızlı dönüş sağladığımız için mutluyuz. Avrupa çapında 2.000'in üzerinde hizmet ortağından oluşan uluslararası hizmet ağı ile nerede ve ne zaman olursa olsun, filolara uzman servis ve destek sağlayan TruckForce, minimuma indirgenmiş arızaları giderme süresinin sağlanmasında kilit rol oynamaktadır” diye konuştu.
 
Goodyear’ın, GPS ile araçların nerede olduğunu tespit eden ServiceLine24h kapsamında bulunan farklı dillerin yer aldığı kontrol merkezi ve mobil telefon uygulaması sayesinde, en yakın hizmet sağlayıcıdan mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yardım getirilmesi sağlanıyor.
 
ServiceLine24h, TruckForce ve FleetOnlineSolutions, Goodyear'ın Avrupa çapında uyguladığı filo verimliliği hizmet programı olan FleetFirst'ün yapıtaşlarıdır. Goodyear'ın filo lastiklerinin ömrünü uzatmaya yardımcı yeniden diş açma ve kaplama uygulamalarını birleştiren Multiple Life Concept hizmeti de FleetFirst programının diğer önemli bir parçasıdır.
 
Goodyear Tire & Rubber Şirketi Hakkında:
Goodyear dünyanın en büyük lastik şirketlerinden biridir ve dünyanın çoğu bölgesinde faaliyet göstermektedir. İştirakleri ve ortak girişimleriyle birlikte, Goodyear çoğu uygulamaya yönelik lastikler geliştirmekte, pazarlamakta ve satmaktadır. Bugün için, dünyanın dört bir yanında 66,000 civarında insanı bünyesinde barındıran Goodyear 21 ülkede 48 tesiste faaliyet göstermekte ve ürünlerini dünya çapında tüketicilere sunmaktadır. Şirket, ürünleri ve küresel operasyonları hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.goodyear.com/corporate adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
IVECO Madrid Fabrikası Dünya Klasında Üretimde ​IVECO
 
Türkiye’nin Lider Otobüs Üreticisi TEMSA, Türkiye’yi Avrupa Ligi’nde Temsil Eden Beşiktaş'ı Fransa'da Yalnız Bırakmadı.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IVECO Madrid Fabrikası Dünya Klasında Üretimde ​IVECO
Madrid fabrikasında, küresel pazarlar için Stralis ile Trakker serilerinden ...
Michelin, Ağır Vasıta Lastikleri ile Sektöre ‘Ağırlığını’ Koyuyor
Yenilikçi teknolojileriyle lastik sektörüne yön veren, dünyanın en büyük ...
İlk Liftli Isuzu Turkuaz Ankara Nallıhan Kooperatifi’ne Teslim Edildi
Anadolu Isuzu, Türkiye’de ilk kez bir kooperatifte kullanılacak liftli ...
 
Sanayi Sanatla Bulultu
Türkiye’nin en büyük sanayi şirketlerinden Assan Alüminyum, Tuzla’da bulunan ...
​Brisaspor Başarılarına Yenilerini Ekliyor
Brisaspor, İzmir’de gerçekleştirilen “Çakabey Bisiklet Yarışı” ve Antalya’da ...
Seger Korna, Automechanika İstanbul’da Otomotiv Endüstrisi İle Buluştu
Korna tasarımı, üretimi ve satışında Türkiye lideri olan Seger, 6-9 Nisan ...
 
TP-Link’ten ‘Güvenli’ Araç Şarj Aleti
TP-Link, güvenli ve kaliteli powerbank’lardan sonra araç şarj cihazı da ...
​MNG Kargo Teknoloji Üretiyor
Kargo sektörünün öncü firması MNG Kargo bir yeniliğe daha imza atarak ...
Trafik Hayattır’ın Yeni Jingle’ı Belli Oldu
Trafik Hayattır’ın 2017’de tüm Türkiye genelinde radyolarda yayınlanacak ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrer haberler srctreylerkamyonumnewstürkiyekamyoncuKamyon